Ainoa herkku jota ilman en voisi elää on jäätelö. Kymmenien Italian matkojen seurauksena rakkaus aitoa italialaista jäätelöä kohtaan on suuri ja vain harvoin sitä voi käsi sydämellä sanoa jostain paikasta…
Cityn toimitus22.6.2014 20:57(Päivitetty: 22.6.2014 21:15)
Ainoa herkku jota ilman en voisi elää on jäätelö. Kymmenien Italian matkojen seurauksena rakkaus aitoa italialaista jäätelöä kohtaan on suuri ja vain harvoin sitä voi käsi sydämellä sanoa jostain paikasta saaneensa italialaiseen gelatoon verrattavaa herkkua. Nyt on kuitenkin pakko suositella erästä jäätelöbaaria jossa kävin tällä viikolla.
Jädelino tarjoilee italialaista artisaanijäätelöä Hermannin ja Kalasataman kupeesta löytyvällä Teurastamon alueella. Jäätelöt valmistuvat takahuoneessa ja niihin käytetään vain parhaita raaka-aineita, pääasiassa suomalaisia lähituotteita. Väriaineita tai lisäaineita ei käytetä jäätelöiden valmistukseen ja valikoimasta löytyy erikoisuutena sokerittomia stevialla maustettuja jätskejä sekä vegaaneille maidottomia. Paikalta saa myös erikoiskahveja sekä pientä purtavaa.
Maistoin itse tietenkin pistaasijäätelöä ja sen kylkeen otin kahvijädeä. Ja voi morjens, että olikin hyvää. Pistaasi oli juuri niin oikean pistaasin makuista kuin jäätelössä kuuluukin olla. Ja maut olivat aitoja eikä millään makeutusaineilla luotuja. Aion ehdottomasti käydä täällä toistekin herkuttelemassa.
Jädelino
Työpajankatu 2 00580 Helsinki
Avoinna:
ma suljettu
ti-la 11-18
su 12-16