Tanssilattialla

  • haluantreffeillenot

Lähdin pitkästä aikaa ulos tuulettumaan. Viikko oli ollut aika kurja ja olin juonut viiniä jo pitkin päivää. Lähdimme työkaverini kanssa läheiseen baariin. Olin jo tuntuvassa humalassa. Tänään mä aion iskeä miehen baarista! Ilmoitin ja lisäsin huulipunaa. Joimme vielä viinipullon jämiä jonossa ja hihittelimme. Kiertelimme baarin kerroksissa. Discopuolella oli kova jytke ja tanssilattia tupaten täynnä. Olihan lauantai. Katseeni harhaili pitkään, kunnes silmät kiinnittyivät komeen mieheen. Hän tanssi yksin keskellä tanssilattiaa. Menin hänen luokseen tanssimaan.

Kuule, voitko opettaa mua tanssiin, kun mä en oikeen osaa. Sanoin miehelle. No näin vaan keinut. Mies sanoi ja näytti. Ai näin vai? Vastasin ja aloin pyörähdellä. Osaathan sä tanssia! Mies hymyili. Joo niin osaan ja nyt mä haluan sua! Kuiskasin miehen korvaan ja kiskaisin hänen paitaansa. Napit vain sinkoilivat, kun revin paitaa ja suutelin jo hänen kaulaansa. Mies oli aivan häkeltynyt, eikä saanut sanaa suustaan. Pidin edelleen paidasta kiinni ja tuijotin miestä intensiivisesti. Hän oli vieläkin suu auki naama punaisena. Tota... ööö.. en mä ole niin helppo... ööö... otetaaks jotain juotavaa.. Mies sopersi. Katselin häntä viekkaana. Vai niin. Hymyilin.
Menimme tiskille ja hän tilasi meille lonkerot. Hörpin puolet lonkerosta. Noni joko mennään sun vai mun luo? Kysyin. Mies oli tukehtua juomaansa. En mä oo kuule niin helppo. Hän sanoi taas. Vai niin, kyllä sä kuule olet. Vastasin ja otin paidasta kiinni ja suutelin samalla hänen kaulaansa. Mies veti yhdellä huikalla tuoppinsa tyhjäksi. Okei mennään mun luo! Hän vastasi ja lähdimme. Hän asui kulman takana. Pääsimme tuskin ovesta sisälle, kun olimme jo toistemme kimpussa. Oi, kuinka halusinkaan häntä! Hän riuhtaisi mekkoni pois ja otti minut olohuoneessa. Ota mut rajusti! Kuiskasin. Hän ei miettinyt hetkeäkään, kun oli jo sisälläni. Voi miten taivaalliselta hän tuntuikaan. Huohotimme kilpaa. Pidin kiinni hänen selästään, se oli aivan hikinen. Hän pysähtyi suutelemaan minua hetkeksi. Pyyhin hikeä kasvoiltani. Sä oot ihana. Kuiskutin miehelle. Voi kulta pieni, niin säkin. Hän kuiskasi takaisin. Yhtäkkiä hän nousi ja kantoi minut sänkyyn. Jatkoimme kiihkeästi aamuun asti. Välillä olin varma, että sänky hajoaa kesken kaiken. Makasimme raukeina sylikkäin. Mun naapurit ei varmaan saanut nukuttua mies naurahti. Joo ei varmaan. Nauroin takaisin.

Menimme parvekkeelle tupakalle. Aamu sarasti kauniisti. Viileä tuuli tuntui ihanalta paljasta ihoa vasten. Halailimme parvekkeella. Parveke oli täyttä lasia ja varmaan naapurit näkivät. Mitä sitten. En jaksanut miettiä mitään, painauduin tiukemmin miestä vasten. Nähdäänhän me vielä kulta pieni? Mies kuiskasi ja silitti hiuksiani. Eiköhän. Myhäilin imiessäni savuketta. Suljin silmäni. Tää on parasta just nyt.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:29

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus