15 jokapäiväistä syksyn asua

  • lillyd

30-40-vuotiaat naiset voivat olla kiireisiä töissä, lasten hoidossa ja kotitöiden järjestämisessä, mutta pukeutumisessa he eivät saa unohtaa olla muodikas ja tulla huolimattomaksi naiseksi. Tällä kertaa haluan jakaa 15 rentoa ja kaunista jokapäiväistä syksyistä asua tämän ikäisille naisille.

Tilkkuneulottu paita näyttää siltä kuin se olisi kerrostettu neulotun liivin päälle, joten se on trendikkäitä. Muotoile se ruskeilla lyhennetyillä housuilla ja korkokengillä sekä käärmeenkuvioisella laukulla. Näyttää erittäin kivalta muodolta.

Kirkkaanväristen housujen käyttö syksyllä on myös hyvä valinta. Tumma turkoosi väri sopii täydellisesti syksyyn. Keskiviivaisilla housuilla on siisti tuntuma, joten voit valita kirkkaita värejä. Sitten se sopii hyvin valkoisen topin kanssa. Valitse beige-asusteet hienostuneen ja naisellisen ilmeen saamiseksi.

Jos kyseessä ovat kynähousut, vaaleanpunainenkaan ei ole liian söpö, kevyitä ja kypsiä naisia ​​on helppo käyttää. Yhdistä tummanruskeaan toppiin saadaksesi syksyisen tunnelman.

Läpinäkyvä toppi poistaa asun painon. Syksy on aikaa näyttää raskaalta, joten kun käytät mustaa alaosaa, voit käyttää läpinäkyvää toppia vaalentaaksesi ilmettäsi ja näyttämään samalla tyylikkäältä.

Jos verkkohame on myös pitkä, se saa sinut näyttämään tyylikkäältä ja kohtalaisen makealta. On myös tärkeää valita rauhallinen väri, kuten musta tai ruskea.

Tämä on tilkkupukuneulemekko, jonka helmassa napit korostavat pystyviivoja. Se näyttää hyvältä jopa yksin käytettynä. Paljon ruskeita nahkasaappaat ja laukkuja, jotka näyttävät hyvältä syksyllä.

Laskostettu sifonkimekko, pehmeä ja kevyt, ei painava edes mustana. Hopeiset asusteet yhdistetään täydellisesti mustiin asuihin luoden upean, kevyen naisellisen tunnelman.

Housuissa ja puvuissa on muodollinen tunnelma. Jos housuissa on kuitenkin leveämpi siluetti, ne antavat löysemmän tuntuman ja näyttävät rennommalta ja tyylikkäämmältä.

Yksiväriset asut ovat tänä vuonna erittäin suosittuja. Yhdistä pitkä toppi leveälahkeisiin housuihin saadaksesi rennon ilmeen. On mukavaa luoda syksyn trendikästä ilmettä valitsemalla sitkeitä tyylisiä asusteita.

Löysä sinappipituus on mukava käyttää ja siinä on laskostettu muotoilu. Laskosten ansiosta voit myös näyttää tyylikkäältä, joten se on suosittu myös kypsän naisen rento lookissa.

Vyötäröllä solmittava hame ei näytä tylsältä, vaikka valitsetkin rauhallisen värin, kuten syksyn. Se luo kohokohtia vyötärölle ja lisää muotoilun yksityiskohtia.

Esittele rennon lookin naisellisuutta löysällä hameella, kuten laskoshameella. Se näyttää kauniilta jopa rauhallisissa väreissä.

Neulotut topit ovat välttämättömiä arkivaatteisiin. Sininen on hyödyllinen, jos haluat kirkkaan värin, joka näyttää hyvältä. Sinisen makeus ja suloisuus on heikkoa, ja sitä on helppo hallita myös vaaleilla ja kypsillä naisilla. Myös mustien alushousujen valinta on kevyen ja tutun tyylin painopiste.

Mustavalkoisessa kukkamekossa on tyylikäs tunnelma ja se näyttää hienostuneelta, joten se näyttää tyylikkäältä, vaikka yhdistäisit sen rennon puseron kanssa. Se on täydellinen yhdistelmä kevyeen, rentoon lookiin.

Housujen kerrostaminen mekon alle lisää käyttömukavuutta ja sopii mainiosti lasten äideille. Sitomalla silkkihuivin kaulaasi voit pitää ulkonäöstäsi tyylikkään ja estää sen muuttumasta liian arkipäiväiseksi.Read more at:pink formal dresses australia | navy blue formal dresses

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus