Yksinkertainen ja käytännöllinen, voit näyttää temperamenttisi, kun käytät sitä

  • lillyd

15 viitekoteloa päivittäiseen kevyeen pukeutumiseen syksyllä! Yksinkertainen ja käytännöllinen, voit näyttää temperamenttisi, kun käytät sitä.

housut asu

Yksiväriset asut näyttävät yleensä yksitoikkoisilta. Valkoinen sisäpuoli voi hieman kirkastaa ilmettä. Pitkän paidan hameen valinta voi korostaa pystyviivoja, jolloin se näyttää korkeammalta ja ohuemmalta. Tee hieman tummemmaksi lisätarvikkeilla saadaksesi tyylikkään yksivärisen ilmeen.

Rauhallinen tyyli mustavalkoisena. Valitsemalla käärmekuvioisen loaferin jalkoihin voit lisätä läsnäoloasi. Käärmekuvio sopii erittäin hyvin kevyille ja aikuisille naisille.

Käytä kauluksettoman bleiserin ja kynähousujen kanssa. Valitsemalla raidallisen paidan sisäkerrokseksi se parantaa rentoa tunnelmaa näyttämättä kuitenkaan liian vakavalta.

Puku, jossa on vaikuttava rusettipusero, ei tee sinusta yksitoikkoisuutta edes vaaleissa väreissä. Vaikka et työntäisi toppiasi housuihin, voit silti tuntea olosi siistiksi ja tyylikkääksi.

Violetti villapaita saa sinut tuntemaan kypsän naisen rauhallisen luonteen myös rennossa tyylissä. Siksi se ei näytä liian rennolta, kun se yhdistetään farkkujen kanssa. Tietysti myös korkokenkien valinta on tyylikkään naisen säilymisen tarkoitus.

hame

Musta kukkainen mekko näyttää jalolta muodikkaassa ilmapiirissä. Rennossa CPO-paitatakissa voit myös tuntea hienostuneisuuden ilmaa.

Rento yhdistelmä puseron ja farkkuhameen. Farkkuhame on kuitenkin tiukka istuvuus, joten se ei ole liian rento. Jopa rennossa tyylissä voit tuntea kypsän naisen rauhan.

Käytä tuoretta valkoisen ja sinisen väriyhdistelmää. Yhdistä kuitenkin vain yksi ruskea pala ja syksyn tuntu paranee huomattavasti. On myös hyvä levittää ruskea neuletakki tai toppi olkapäille kohokohtia varten.

Ruudullinen laskoshame on erittäin tyylikäs. Pörröinen siluetti tuo esiin myös naisellista pehmeyttä, joten se sopii täydellisesti päiviin, jolloin haluat olla tavallista suloisempi.

Glen-ruudullinen hame on syksyinen klassisessa tunnelmassa. Joten vaikka yhdistäisit sen lyhythihaiseen toppiin, voit nauttia trendikkäästä syksyn lookista.

pukeutua

Rauhallisten värien popsit tekevät lookista yksinkertaisen ja tyylikkään asun. Käytä sitä beigen tai norsunluun kanssa sisätoppina, yhdistettynä harmaan ja kamelin kanssa.

Jos valitset sinapinkeltaisen, se tuo myös syksyn makua. Sido paitamekkosi vyö saadaksesi naisellisemman ilmeen. Lisää hierarkiaa lisäämällä sisälle ruskea hame.

Vakosamettimateriaalista valmistettu tankimekko lämmittää asua ja luo syksylle ainutlaatuisen tunnelman. V-pääntie ja hoikka muotoilu saavat sen näyttämään kypsältä.

Perusvärinen mekko look syksyyn. Yksin käytettynä olet huolissasi siitä, että se näyttää hieman yksitoikkoiselta. Kokeile tässä tapauksessa käyttää huivia lisäämään kiiltoa ja kiiltoa.

Tyylikäs musta mekko on välttämätön kevyelle ja hienostuneelle lookille. Jos materiaali on läpinäkyvää, se sopii täydellisesti vielä syksyllä kuumaan, eikä se saa mustalle ominaista raskautta tuntemaan. Naismainen mekko ja vaalea puku sopivat myös hyvin yhteen.Read more at:white formal dress | black evening dresses

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus