Aikuiset 30-vuotiaat naiset, älä pukeudu satunnaisesti syksyllä

  • lillyd

Alkusyksyn jalanjäljet ​​lähestyvät pikkuhiljaa ja myös monet muotinaiset alkavat valmistautua suureen muutokseen vaatekaappissaan.Jos satut olemaan 30-vuotiaana näytön edessä, älä missaa tätä pukeutumisselityksiä. Tule oppimaan alkusyksyn kevyttä ja tuttua tyyliä tämän amatööribloggaajan kanssa, se saa sinut varmasti osoittamaan vahvaa ikääntymisen tunnetta ja tulemaan tyylikkääksi ja edistyneeksi.

Painetut topit ja yhteensopivat

Joka päivä ulkona käydessään monet tytöt haluavat näyttää muodikkaalta. Tämä ei tietenkään ole yksiväristen toppien tuoma vaikutus. Välttääksemme "huonojen katujen" yksitoikkoisuuden, voimme kokeilla painettujen toppien yhteensovittamista. Se vaatii liian upeaksi suunniteltu Valkoinen toppi pienillä kukkakuvioilla kuten tälläinen bloggerilla on tarpeeksi muodikas. Jos se yhdistetään puoliläpinäkyviin kankaisiin, se lisää seksikästä ja usvaista kauneutta. Virkistävä ja yksinkertainen kevyt ja tutun tyylinen pukeutumisesittely, painetut paidat ja nahkahameet ovat ikääntyviä ja elegantteja, rentoja ja elegantteja.

Erinomaisen temperamenttiset tytöt voivat sovittaessa kokeilla "kangasliitosta". Sifonkitopin ja nahkahameen yhdistäminen tuo esiin täyden muodin kauneuden, ja nukkekauluksella painettu paita on supersijoittelu. , ikärajaa ei ole, jos haluat näyttää muodikkaammalta, voit yhtä hyvin yhdistää itsellesi farkkuparin, joka on muodikkaampi.

Kohtalaisen alttiilla iholla on enemmän puhdasta himokas viehätysvoimaa

Olitpa minkä ikäinen tahansa, et voi menettää muodin tavoittelua. Niin kauan kuin vartalosi sallii, voit levätä ja kokeilla rohkeasti ihoa paljastavaa räätälöintiä. Toisaalta se voi näyttää hoikkavartalosi, toisaalta se auttaa Sinua lisäämään seksikästä naisellisuutta, mikä saa sinut heti saamaan täyden läpimenon.Monien tyylien joukossa yksiolkainen leikkaus on monien tyttöjen suosikki. Aikuiset noin 30-vuotiaat naiset, älä pukeudu satunnaisesti syksyllä, kokeile näitä asuja, lempeitä ja temperamenttisia.

Yksisanaisella olkapäällä on kuitenkin korkeammat vaatimukset figuurille. Se näyttää olkapäiden kaaren kaikkien edessä. Ei suositella tytöille, joilla on leveät hartiat ja paksu selkä. Jos olet nainen jolla on pieni pyöreä kasvot, Voit kokeilla syvää V-kaula-aukkoa. , se paljastaa epämääräisesti urasi linjasi ja muokkaa kasvosi muotoa. Kohtalainen ontto kuviointi vyötäröllä lisää täyden naisellisuuden.

yksivärinen laskostettu sifonkimekko

Mekot ovat yksittäinen esine, jonka naiset valitsevat iästä riippumatta. Jos et osaa valita tyyliä, voit yhtä hyvin oppia periaatteesta "yksinkertaisuus on huippuluokkaa" ja valita yksivärisen. laskostettu sifonkimekko itsellesi. Tämä kangas on tyylikäs ja tyylikäs. , se puhaltaa tuulen mukana kävellessäsi, mikä ruiskuttaa sinuun hieman keijumaista temperamenttia ja koko taitettujen elementtien päällystys luo sinulle täyden kerroksen , joka ei anna ihmisille yksitoikkoista ja tylsää ilmettä.

Värien suhteen meidän ei tarvitse tavoittaa liikaa kirkkaita ja upeita värejä, vaan voimme luoda korkean tason tunteen joidenkin korkealaatuisten värien avulla, kuten vaaleansininen, usvansininen, nude pink ja lootusjuuren pinkki. Nämä ovat kaikki erittäin hyviä valintoja, ja ne sopivat myös ihon sävyyn.Ei tule liiallisia vaatimuksia, voit valita löysemmän version, jotta sillä on myös hyvä estovaikutus vartalolle.

Mustalla ja valkoisella voi myös olla erilaisia ​​tyylejä

Mekkotyylejä on monia, ja mustavalkoisen värin yhteensopivuuden voi sanoa olevan klassisin. Näiden kahden yhteensovittaminen tekee sinusta vain muodikkaampaa. Jos opit bloggaajan ensimmäisestä tyylistä, se on naisellisempi ., loppujen lopuksi se yhdistää hienovaraisesti lonkkahameen räätälöinnin hameen helmaan, mikä voi hahmotella käyttäjän täyden lantiokaaren.

Ja mekko valkoisella taustalla + musta kukkakuvio on tyttömäisempi, mikä ei vain vähennä ikää, mutta ei myöskään saa ihmiset tuntemaan olonsa liian hienoksi ja sekavaksi.

Takin ja hameen nerokas yhdistelmä

Takkien ulkonäkö on aina niin korkea, koska sillä ei ole vain merkitystä lämmittämisessä, vaan myös muodikkaille naisille on helpompi kovera. Esimerkiksi bloggaajan kahdessa ulkoasussa on periaate " yhdistämällä monimutkaisuuden ja yksinkertaisuuden". Edellinen käyttää mustaa neulottua takkia, joka sopii yhteen mustavalkopainoisen paitamekon kanssa, joka ei vain muodosta kaikua väriltään, vaan toimii myös harmonisesti.

Jälkimmäinen on swap.Mustan mekon ja mustavalkoprintin puvutakin yhdistelmä on muodikkaampi, rikkoen puvun luontaisen tylsyyden ja muuttuu tunnelmallisemmaksi.

maan sävyinen villapaita

Koska on syksy ja talvi, miten neulepuseroita voi olla vähemmän? Voit kokeilla maanläheistä neulepuseroa. Tämä väri on vakaa ja tunnelmallinen, näyttää temperamenttisemmalta ja siinä on myös jonkin verran ihon sävyä . "Sileä värisovitus" pitää kokonaistyylin luonnollisena ja harmonisena Jos et tiedä miten valita värisovitus, niin minimalistiset valkoiset leveälahkeiset housut ovat myös hyvä valinta.

Raidallinen ohjaus klassinen mustavalkoraidallinen neulepusero naisille kapealla V-pääntiellä, yhdistettynä mustiin leveälahkeisiin housuihin, rento ja hillitön, komea ja siisti, se sopii helposti pukeutumaan muodilla ja lempeällä charmilla, se sopii hyvin pukeutumiseen jokapäiväistä elämää. Pehmeä ja tyylikäs.

30+ on naisille houkuttelevinta aikaa. Meidän ei pidä menettää muodin tavoittelua tässä iässä, päinvastoin, meidän tulee näyttää kauneutemme suurimmassa määrin pukeutumalla ja tehdä itsestämme muodikkaampia ja vieraampia.Read more at:formal dresses online australia | plus size formal dresses australia

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus