Tämä on asumalli yli 40 naiselle

  • lillyd

Neljäkymmentä vuotta on hyvä ikä, kun naiset menettävät nuorekkuutensa, heidän psykologinen laatunsa vahvistuu. Tässä vaiheessa sisäiseen kultivointiin keskittymisen lisäksi on syytä kiinnittää huomiota myös ulkoisen kuvan kaunistamiseen. Voit muistaa seuraavat neljä pukeutumiskaavaa luodaksesi kunnollisia ja edistyneitä pukeutumismalleja, mikä on bonus.

01

Valkoinen T-paita + värikäs hame

Naisten pukeutumisvaihtoehdot ovat monien tuotteiden joukossa luonnollisesti lukuisia ja joustavia. Yksinkertaisia ​​asuja etsiville naisille he voivat valita monipuolisen valkoisen T-paidan luomaan virkistävää päivittäistä asua, ja valkoiset T-paidat voivat myös ottaa vastuun ikääntymisestä ja luoda nuorekkaan vaikutelman. Jos kollokaatio on kuitenkin liian kapea, yksitoikkoisuus on erittäin voimakasta. Voit valita valkoisen t-paidan ja värikkään hameen saadaksesi dynaamisemman ja miellyttävämmän ilmeen.

Tarkemmin sanottuna tämä asu on esittely. Valkoinen perus T-paita yhdistettynä vaaleanpunaiseen polven yli ulottuvaan hameeseen ei näytä tyylikkäältä värien sopimattomuuden vuoksi eikä vie tilaa valkoisen Liian paljon näyttää tylsältä. Tunne olosi rentoutuneeksi T-paidan kanssa ja tyylikkään hameen kanssa.

Valkoisen T-paidan ja värikkään hameen yhdistelmä voi luoda monia asuja. Yleismuodon tulkinnassa ei ole vain yksinkertaista kauneutta, vaan siinä on myös kohokohtia ja huomiota herättäviä kohtia.

Hamevalinnan ei tarvitse olla liian monimutkaista, voit valita yhteensopivia yksivärisiä hameita. Kuten tämä keltainen hame, vaaleanpunaiseen verrattuna, se tuottaa enemmän kylläisyyttä, mutta sitä ei ole liian vaikea hallita, kun se asetetaan alavartalolle. Polven yli ulottuva hame voi peittää reiden asennon paljastaen hoikan nilkkaosan tehden siitä ohuemman ja temperamenttimman.

02

paita + housut

Valkoisen T-paidan kanssa samassa tärkeässä asemassa oleva yksittäinen tuote on luonnollisesti paita, mutta sen luoma asu on yleensä hieman kypsempi ja tyyliä voidaan myös vaihtaa eri värimaailman kautta.

Paitojen ja housujen yhdistelmä voi auttaa naisia ​​luomaan runsaan ja sileän päivittäisen kulumisen. Paidan väri ei ole liian erityinen, voit valita alkeellisimman mustan luodaksesi hoikentavan vaikutuksen ja korostaaksesi auraa. Sinisiä väljiä denimhousuja käytetään lievittämään masennusta tai tylsyyttä ja lisäämään rento viehätysvoimaa.

Paitojen ja housujen yhdistelmä ei voi muuttaa vain pukeutumismallia värin kautta, vaan myös valita eri leveyksiä housuista, jotta niistä muodostuu erilaisia ​​mekkoja. Leveyden valinta liittyy kuitenkin läheisesti muodon luomaan hoikentavaan vaikutukseen, ja malleja valittaessa on oltava varovaisempi.

Säätääksesi jalkojen kaarevuutta ja luodaksesi korkeamman vaikutelman voit työntää alaosasi ohuemman paidan helman. Esimerkiksi tämä asukokonaisuus on erittäin sopiva esittely, helman muodostus ei aiheuta kasautumistuntumaa, vaan näyttää siistiltä ja runsaalta.

Paitoja on myös monia valintoja.Perusvärien, kuten mustan ja klassisen valkoisen, lisäksi voit kokeilla myös raidallisia paitoja, erityisesti pystyraitaisia ​​paitoja. Se on myös erittäin suosittu tuote kaikkina vuodenaikoina.

Pystyraidoilla varustetut paidat voivat olla kaksi- tai monivärisiä, mutta naiset eivät voi tällä hetkellä valita housujen väriä mielensä mukaan. Värin yhtenäisyyden säilyttämiseksi housujen väri on parasta olla monipuolinen. Kuten tämä, sinivalkoinen raidallinen paita on virkistävä ja ikääntyvä, yhdistettynä tummiin housuihin, erityisesti urheiluhousuihin, mikä vähentää muodollisuuden ja kurinalaisuuden tunnetta.

Läpinäkyvät paidat, joissa on kevyitä kankaita, lisäävät esiintymisen määrää lämpötilan noustessa. Värivalinnan kannalta klassisin musta voidaan käyttää osoittamaan korkea yhteensopivuus. Se ei vain sovi yksilön ikään, vaan myös muokkaa yksilön figuuria, eikä housujen valinnassa ole rajoituksia.

Tämä setti on melko kunnollinen, streamer-paidan laatu on erittäin kevyt ja värivalikoima on erittäin klassinen. Housujen käyttö on erittäin tunnelmallista, ja ne sopivat paidan kanssa luoden hieman pätevän ja työpaikan auran. Leveälahkeisten housujen lisäys vahvistaa hoikentavaa vaikutusta.

03

paita + mekko

Kun naisten vaatekaapissa on paljon mekkotuotteita, joissa on suuri paljas iho, mutta niitä ei voida hallita, koska heidän henkilökohtainen mentaliteettinsa ei ole tarpeeksi avoin tai heidän lyhyen vartalonsa vuoksi, ne voidaan yhdistää mekoihin. , mikä osoittaa selvästi hierarkiaa. .

Kuten tämä musta mekko, siinä näkyy käsivarsien kaarevuus. Vaaleanpunainen streamer-paita luo makean ja elegantin tyylin luonnollisesti. Voit vaihtaa tyyliä vaihtamalla paidan väriä.

04

Raidallinen paita + farkut

40-vuotiaat naiset voivat kokeilla lukemattomia yhdistelmiä, mutta niiden on oltava erottamattomia erilaisten pukeutumismenetelmien avulla. Erilaisten paitojen lisäksi myös raidallisia paitoja kannattaa kokeilla. Etenkin ne raidalliset topit, joiden värit törmäävät ja ovat yksinkertaisia, eivät osoita hienoa tunnetta.

Raidallisten paitojen etuna on se, että se hidastaa ikääntymistä, ja ne voivat saada naiset näyttämään useita vuosia nuoremmilta ja pukeutumaan hyvin luonnollisiin sinisimpiin farkkuihin yhdistettynä.Read more at: short formal dresses australia | red formal dresses australia

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus