Australialaisen muotibloggaajan Petran arjen minimalistinen kokoelma

  • lillyd

Ihmisten erilaisten mielipiteiden ja muodin tavoittelun myötä on syntynyt paljon muotibloggaajia. Australialainen muotibloggaaja Petra on yksi heistä. Suurin osa hänen vaatteistaan ​​on arki minimalistisia, mutta esittelee upeaa vartaloaan.

01

Bleiserimekossa ja viininpunaisissa korkeissa saappaissa Pertan laihoista jaloista tuli pidempiä ja ohuempia. Tietenkin tällainen mekko sopii paremmin hoikkaille tytöille, ei vain näytä täysin omia etujaan, vaan myös antaa heidän kuvalleen lisäpisteitä, inkarnoituu heti muodikkaan tytön ~

02

Muoti on kykyä käyttää alkeellisimpiakin vaatekappaleita muodin ja persoonallisen tyylin luomiseen. Perusvalkoinen T-paita ja tiukat kellohousut ovat arjen perusasioita, mutta korkokenkien kanssa temperamentti tulee esiin, täysin ilman arjen tunnetta, mutta lisää muodin merkitys, alkuperäinen muoti voi olla niin yksinkertaista!

03

Musta on mystinen ja ohut väri. Kun sitä käytetään vaatteissa, sillä on hoikentava vaikutus. Monet ihmiset valitsevat mustia esineitä muokatakseen epätäydellisiä hahmojaan. Mutta muotibloggaajalle Petralle musta on muutakin kuin ohuempi, sillä mustien shortsien toppi on yhdistetty mustiin leggingseihin ja naisellisiin loafereihin, joten täysin musta mallisto korostaa täydellisiä mittasuhteita.

04

Jos haluat komean viileän tyylin, pukutakki täynnä boyfriend-tyyliä on korvaamaton, ei vain voi tyydyttää komeuden unelmaa, vaan se voi myös näyttää tylsältä ja edistyneeltä. Aprikoosinen löysä rahapukutakki osoittaa miesystävän tunnelman laatua, ota sisälle valkoinen löysä t-paita, koko kollokaatio on miesystävälle kuuluva löysä versio, solmio korkokenkiä, jälleen äärimmäisen rikas naisellinen maku, kaasu ja seksikäs elävät rinnakkain!

05

Farkut eivät todellakaan ole koskaan vanhentuneita, riippumatta siitä, mikä aikakausi on suosittu, farkut mustalla syvällä V-paidalla, näytä pitkät näytöt ohuet, pitkät jalat, pari korkokengät, näyttävät pitkät lahkeet, seksikäs ja tyylikäs vierekkäin puolella!

06

Farkut itsessään ovat muodin edustaja. Riippumatta ajasta, ne ovat muodin eturintamassa oleva yksittäinen esine ja arjen perustyyli, joka on välttämätön jokaisen vaatekaapissa. Joten härkä-puncher-takki on myös sama, arkkia, että kevät ja syyskausi on vähän, on maistettu, bull-puncherin ja härkälävistäjän yhteissijoitus on muodikas paitsi, silti kaikki osoittavat viileää luonnetta, komea tyttö meni linjaan ~

07

Kuuma kesä väistämättä rintareppu, musta minimalistinen tuulireppu tulee myös yhdistää yksinkertaiseen pohjaan, farkut on paras valinta, musta rintaliivi kollokaatio korkeavyötäröinen farkut ei ole kovin kesäinen, virkistävä ja mukava figuuri, kesäsi pukeutuminen hyviä asioita ~

08

Muotibloggaajat ovat hyviä tekemään perustyyleistä muodikkaita, ja Petra on yksi heistä. Oranssit T-paidat ja pienet housut ovat kaikki perustyylejä, mutta kenkien valinnassa he eivät aina valitse pieniä valkoisia kenkiä, jotka ovat monipuolisia eivätkä kovin houkuttelevia. Sen sijaan he valitsevat sarjan sandaaleja, jotka ovat siistejä ja tyylikkäitä.

Read more at:plus size formal dresses australia | buy formal dresses online australia

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus