Naisten älyllinen kauneus

  • lillyd

Kun 50-vuotias keski-ikäinen nainen sopii yhteen, todennäköisimmin huomiotta jätettävä asia on yksinkertaisuus ja tyylikkyys. Monet keski-ikäiset naiset haluavat pukeutua hienoihin vaatteisiin, mutta jätämme huomiotta monet perussovitussuunnitelmat. Päivittäinen yhteensopivuus, tällainen mukava ja antelias Yhteiskäyttö on erittäin tärkeää Voit kokeilla yksinkertaista ja eleganttia tyyliä, joka voi korostaa naisten älyllistä kauneutta.

Täällä suosittelen kaikille oppimaan sisar Wanwanin äidin asuista. Vaikka hän on myös keski-ikäinen nainen, hän on asujen suhteen erittäin edistynyt. Hän osaa käyttää niitä paremmin kuin monet nuoret tytöt ja heijastaa sinua muutamassa minuutissa. muotitaju. Tästä kannattaa ottaa opiksi.

1. Mitä taitoja aikuisten naisten tulee käyttää?

Vaikka monet keski-ikäiset naiset pitävät yksinkertaisista yhteissijoituksista, tiettyjä pieniä taitoja ei voida jättää huomiotta. Etenkin päivittäisessä yhteislokaatiossamme meidän on osattava käyttää joitain kollokaatiotaitoja, jotta voimme korostaa henkilökohtaista viehätysvoimaasi hienovaraisesti.

1. Hyvä värien sovittamisessa

Värien yhteensopivuus on erittäin tärkeää. Jos et ole hyvä sovittamaan, voit oppia sopivasta sovituksesta korostaaksesi etujasi. Nuoret tytöt pitävät kirkkaiden värien yhdistelmästä, mutta myös keski-ikäiset naiset voivat oppia niistä maltillisesti.Tällainen kaunis väriyhdistelmä voi hienovaraisesti muokata vartaloamme ja kirkastaa ihon sävyä.

Ilta- ja ilta-äidin kollokaatiossa näemme usein näitä kirkkaita värisävyjä, oranssi näyttää erittäin lempeältä, lämpimät värit voivat luoda lempeän luonteen, yhdistettynä sopivaan vaaleanpunaiseen turkkiin, se on kerroksellisempaa, ja tällainen Lämpimien sävyjen yhdistelmä voi tehokkaasti parantaa luonnettasi ja näyttää kauniimmalta.

2. Hyvä yhdistämään tarvikkeita

Asusteiden yhdistäminen on kokonaisuuden keskiössä. Monilla tytöillä on hyvin yksinkertainen päivittäinen sovitus, mutta myös asusteet ovat erittäin tärkeitä. Etenkin laukkuja tai aurinkolaseja valittaessa voit oppia niistä asianmukaisesti. Esimerkiksi pienet hatut tai laukut ovat välttämättömiä, jotka voivat rikastuttaa yleistä muotoa.

Myös Wanwanin äiti valitsee mielellään oikeita asusteita.Tällainen silinteri muokkaa kasvojen muotoa ja voi myös korostaa hienostuneisuuttamme. Oranssin kassin kanssa se voidaan yhdistää myös neulepuseroon sopivaan väriin, mikä korostaa kaunista tunnetta entisestään.

3. Kerrostaminen voi luoda hierarkian tunteen

Kerroksellinen sovitus vaatii kerrostaitojen käyttöä, varsinkin kun on kyse päivittäisestä sovituksesta, kaikkien on yhdistettävä paljon kerrostettuja sovitusmenetelmiä. Itse asiassa keski-ikäiset naiset ovat hyvin sotkeutuneita sovittaessaan, eivätkä osaa tehdä yksinkertainen Yhdistele samoja esineitä ja pinoaminen on paras valinta, eikä se törmää paitoja.

Mutta kannattaa myös kiinnittää huomiota, kun käytät sitä, älä sovita sitä liian hienosti, varsinkin sisäpukua valittaessa kannattaa valita mahdollisimman paljon perusvärin yhteensopivuutta, esim. mustavalkoinen sisäkulutus ovat vertailun arvoisempia , yksinkertaiset värit voivat paremmin korostaa hyvää luonnettamme, mutta myös kypsät ja vakaat, eivät tunnu tahmealta.

4. Opi joistakin retroelementeistä

Keski-ikäiset naiset eivät saa tavoitella näitä hienoja elementtejä näyttääkseen nuorelta, he voivat oppia enemmän tällaisista retro-malleista ja he tuntevat olonsa hillitymmiksi, kun ne ovat päällä. Esimerkiksi ruudullinen tai pilkku ovat viittauksen arvoisia, tulkitsevat minimalistista tyyliä ja voivat myös näyttää kypsän ja vakaan tunnelmasi.

Toiseksi erityinen kollokaatioesimerkki

Vaikka monet ihmiset ovat oppineet tiettyjä kollokaatiotaitoja, he jättävät silti tietyt kollokaatiot huomiotta, joten järjestän sinulle suoraan joitain kollokaatioesittelyjä, joista voit suoraan oppia heijastamaan muotitajuasi.

1, pilkkuhame + korkokengät

Klassinen pilkullinen mekko voi luoda tehokkaasti hoikentavan vaikutelman ja näyttää nuorelta ja kauniilta. Tämäntyyppinen mustavalkoinen pilkku on alkeellisinta, ja jokainen voi kokeilla sitä rohkeasti. Jos luonteesi on mielestäsi erinomainen, voit kokeilla myös muita elementtejä heijastamaan ylellisyyttäsi. Mutta Wanwanin äiti kokeili valkoista mekkoa, jossa oli mustia pilkkuelementtejä lisätäkseen retrotunnelmaa. Yhdessä mustien korkokenkien kanssa se oli vielä korkeampi.

2. Paita + valkoiset housut

Onko paita hieman yksitoikkoinen? Ei haittaa, voit kokeilla rohkeasti retromalleja.Valkoinen paita voi näyttää kypsän ja vakaan tunnelman vartalolla puettuna.Punaisen pilkullisen muotoilun ansiosta se on kauniimpi ja muodikkaampi, ja se heijastaa myös sinun makuasi. omaa luksusta. Alavartalo on yhdistetty valkoisiin korkeavyötäröisiin housuihin korkean vyötärölinjan luomiseksi.

Wanwanin äiti käytti myös pientä temppua, joka on sitoa paidan kulmat, mikä osaa tulkita vyötärölinjaa ja parantaa vartalon mittasuhteita.

3. Ruudullinen mekko + olkihattu

Lisävarustevalikoimaa voidaan muuttaa ajan kehityksen mukaan ja myös eri tilaisuuksien mukaan. Esimerkiksi tällainen punainen ruudullinen mekko on vartalolla käytettynä erittäin edistynyt, ja klassinen punainen ruudullinen ja valkoinen ruudukko voivat heijastaa omaa happeaan ja elinvoimaansa. Pään päällä oleva olkihattu voi myös tehokkaasti estää ultraviolettisäteet, mikä on hyvin retroa ja rentoa.

Yhteenveto:

Minimalistisen tyylin yhdistelmä on lähinnä perusvärien ja perusesineiden yhdistäminen.

Wanwanin äidin kollokaatiot ovat suhteellisen yksinkertaisia, mutta hän on erittäin hyvä yhdistämään eri värejä parantaakseen luonnettaan ja näyttääkseen hyviä vaatteitaan.Read more at:green formal dresses | blue formal dresses

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus