Kesäpukeutumisvinkkejä

  • lillyd

Muihin vuodenaikoihin verrattuna se on kesällä helpompi pukea päälle. Ei vaadi paljon ajattelua pukeutua tyylikkäästi ja mukavasti. Otetaanpa selvää.

1. Hihaton liivi leveillä lahkeilla

Hihaton liivi leveälahkeisilla housuilla, viileä ja muodikas luonne on näkyvämpi, yksinkertainen ja vaivaton muodin tulkinta voi valita saman värisovituksen, valkoiset leveälahkeiset housut ja tuulettimen liivi, käytä lempeämpää ja suloisempaa, viileää ja mukavampaa, valitse sinulle sopiva väri Jopa hyvin yksinkertainen tyyli voi tehdä siitä pop.

2. mekko

Tietysti mekot ovat välttämättömiä päivittäiseen käyttöön ja muotiin kesällä.Jokaisella makuisella naisella tulee olla romanttinen pitsimekko. Olipa kuvio mikä tahansa, kerroksellinen ontto kangas ei ole kesällä hikoileva, ja se on myös erittäin siistiä, näyttää huippuluokan tyyliä. seksikäs.

Pääosin raikkaassa valkoisessa eleganssista on tullut kesän valopilkku, solmu linjaa viehättävän vartalon mittasuhteita, takana piilovetoketjumuotoilu, vetoketjun puoliavattava nappi on täynnä vapaata ja helppoa tyyliä, siistiä ja mukavaa.

3. T-paita, jossa shortsit/hame/leveät housut

Vaatekuvioita ei tarvita paljoa, kunhan valitset oikean tyylin ja voit sovittaa sen mielesi mukaan mukavaksi ja miellyttäväksi. Esimerkiksi yksinkertainen ja monipuolinen T-paita yhdistettynä shortseihin, lyhyisiin hameisiin ja leveälahkeisiin housuihin on yksinkertainen, mutta silti tyylikäs ja siinä on paljon kulumista. Mustavalko-sovitus on aina ollut klassikkomalli ja tänäkin vuonna mustavalko-sovitus on erittäin muodikas.Tänä kesänä pue T-paita leveälahkeisiin housuihin.Tällainen asu voi todella pitää sinut muodikkaana koko kauden .

Kesäpukeutumisvinkkejä

4. Värin valinta

Värien yhteensopivuus on myös keskeinen tekijä arjen muodissa kesällä. Harmoninen ja katseenvangitsija värimaailma voi paitsi näyttää hyvät vaatteet, myös kaksinkertaistaa temperamentin ja viehätyksen. Joka päivä voit valita lempeän ja tyylikkään maitoteevärin.Laventelin ja virkistävän vaalean värin yhdistelmä tuo muodikkaan luonteen näkyvämmäksi.

5, sateenvarjohame

Sateenvarjohameet eivät valitse figuuria ja jalkojen muotoa, ja ne voivat myös muokata epätäydellistä vartaloamme erittäin hyvin. Valitse kesällä T-paita tai sifonkipaita yksinkertaisella pisteellä, joka on täynnä älyllistä eleganssia ja naisellisuutta. Sido vaatteet solmuun tai työnnä paita vyötärönauhaan, mikä on vielä muodikkaampaa.Read more at:navy formal dress | black formal dresses

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus