Paita + hame/housut

  • lillyd

Yli 50-vuotiaiden naisystävien kohdalla meidän ei tulisi kiinnittää huomiota vain värien yhteensovittamiseen päivittäisessä pukeutumisessa ja yhteensovittamisessa, vaan myös muodin ja pukeutumistaidon avulla näyttääksemme itsemme kauneimmat puolet.

Alla oleva päähenkilö on vanhempi kaunotar, jolla on tyylikäs luonne. Hänen kauneutensa on ainutlaatuinen: ei hurmaava eikä seksikäs, aivan kuin laaksossa kasvava orkidea, ei voimakas, ei herkkä, mutta paljastaen virkistävän tuoksun.

Nykyään tämä kauneusbloggaaja on käyttänyt useita settejä: "paita + hame/housut" -esityksiä, jotka sopivat alkukevään sesonkiin ja yli 50-vuotiaille naisystäville henkilökohtaisesti osoittamaan, mikä on tyylikästä ja mukavaa, mitä se on? rauhallinen alas...

Jos olet näytön edessä, jos sinulla ei ole aavistustakaan toistaiseksi, voit ehkä saada hieman inspiraatiota tai apua tästä artikkelista~~

Yksinkertaiset siluettipaidat tarttuivat helposti kypsien naisten vaatekaappiin tänä keväänä lisäten retroa ja modernia aksenttia keski-ikäisille ja iäkkäille yli 50-vuotiaille naisystäville.

Kerrostele se raidalliseen liiviin, jolla on erinomainen ikää vähentävä vaikutus, ja yhdistä se yksinkertaisesti rentoihin farkkuihin. Siinä yhdistyvät eleganssi ja ylellisyys yksinkertaiseen tyyliin, mikä antaa sinulle puhtaan, mukavan, rennon, pehmeän ja mukavan ranskalaisen tyylin. temperamentti.

Ylävartalo on virkistävä eikä tartu vartaloon, ja puuvillapaitatyyli kohtalaisen löysällä siluetilla näyttää viehätyksensä hillitysti. Klassinen ja antelias käänne sopii kaulan linjaan tuoden lempeän ja hillityn luonteen kypsäksi!

Käytä rennon ja rennon raidallista neuletakkia ulkona, rentoja farkkuhousuja, jotka on suoritettu alavartalolla, ja musta laukku ja aurinkolasit koristelemaan siunausta.

Joka vuoden kolmena kevään, kesän ja syksyn vuodenaikana mukavat ja helppokäyttöiset T-paidatyylit voivat aina käyttää "puuvillan" ominaisuuksia osoittamaan "silkin" vartalotuntumaa ja valloittamaan monien muodikkaiden sydämet.

Aikuisille naisille voimme tietysti välttää painettuja T-paitoja, joissa on monenlaisia ​​​​kuvioita, ja valita tämän puhtaan puuvillan T-paidan yksittäistuotteen, joka on kerrostettu puuvillapaidan sisällä ja joka voi herättää muiden huomion muutamassa minuutissa.

Bloggaajan setissä tavallisilta näyttävä paita + farkut tulivat hetkessä näppäräksi pilkkusilkkihuivin koristelun ansiosta. Monien asusteiden yhdistelmissä virkistävät, hengittävät, kiiltävät ja ohuet mulperisilkkihuivit istuvat tiiviimmin koko vartalon kanssa antaen vaatteille lisää elinvoimaa.

Ja siihen on monia tapoja sovittaa yhteen, nilkan, ranteen tai vaikka laukun ympärille kääriminen voi antaa silkkihuiveille lisää mahdollisuuksia ja samalla se voi näyttää myös käyttäjän sisäisen itsekulttuurin ja kulttuurin.

Jos haluat kysyä, mikä yksittäinen tuote voi kestää pitkään etkä poimi ihmisiä, rennot, komeat farkut eivät tule koskaan olemaan poissa. Varsinkin tätä farkkujen perustyyliä voidaan kuvata voimakkaaksi ryhmäksi! Bloggaaja sovitti rennosti retrotyylisen pilkkupaidan, joka osoitti helposti nuoruuden henkäyksen ja tulkitsee täydellisesti naisten lämmön.

Polvipituus on aitoa eleganssia, ja leveä hame on leikkisä ja leikkisä. Tällainen keskipitkä sateenvarjohame, joka ei ole nirso keski-ikäisten naisten jaloille, voi muokata keski-ikäisten naisten vartalonkaarta täydellisesti ja antaa meille paremman kulumisvaikutelman.

Retropunaisessa keskipituisessa hameessa, joka on syvempi kuin Zhenghong, on kypsä maku, joka on vain keski-ikäisille naisille, mikä voi parhaiten näyttää naisten tunnelman ja viehätyksen. Ylävartalon bloggaaja valitsi siihen sopivaksi pitkähihaisen paidan, jossa oli musta, valkoinen ja harmaa ruudullinen ruutu, joka tasapainotti hyvin punaisen vieraanvaraisuutta ja oli järkyttävää visuaalista kauneutta.

MAN mutta ei vahva puku -esineet eivät vain luo mukavaa tunnetta, vaan niitä voidaan käyttää myös arkisin työmatkoilla, mikä sopii erittäin hyvin toimiston huippumuotiin.

Bloggaaja pukeutuu kukkaiseen paitaan sisältä ja ohutta beigeä pukua ulkopuolelta, mikä voi luonnollisesti tuoda esiin keski-ikäisen naisen kasvojen reilun ja kiiltävän ihon. Salviavihreällä suorahameella se näyttää ohuelta ja tyylikkäältä, mikä on hyvin linjassa keski-ikäisten naisten pukeutumismaun kanssa.Read more at:long evening dresses | formal dresses sydney

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus