Yllään esittely alkusyksyn temperamenttityömatkasta

  • lillyd

Kuten sanonta kuuluu, "yksi lehti tuntee syksyn", mikä tarkoittaa, että syksy tunnetaan lehden putoamisesta. Koska syksy on tulossa, fiksut naiset valmistelevat jo syysvaatteita, joten pitäisikö meidänkin valmistaa muutama syysvaate itsellemme, jotta kauneus on askeleen edellä.

30-vuotiaana olemme tulleet kevyen tutuisuuden vaiheeseen, joten pukeutumiseen ja pukeutumiseen kannattaa kiinnittää huomiota Emme enää pidä katutyylin trendikkäistä tyyleistä, emmekä myöskään komeasta kukkapukusta. Yksinkertaisesta pukeutumisesta muotoiluun, joka perustuu perustyömatkaan, on tullut huolettomin ja yleisin tyyli jokapäiväisessä elämässämme.

Tässä muutama 30-vuotiaan temperamentin työmatkaan soveltuva asukokonaisuus, jotta pysyt aurassasi niin työpaikalla ajettaessa kuin matkoillakin joka päivä ja olla jumalatar salaman alla.

tuulitakki + mekko

Tuulitakkia voidaan kuvata 30-vuotiaiden naisten taistelupanssariksi työpaikalla, joka mekon kanssa yhdistettynä ei vain omaa tuulitakin kyvykkään ja vapaan ja helpon auraa, vaan se ei myöskään menetä eleganttia ja älykkyyttä. mekon temperamentti, jotta sitä käyttävistä naisista huokuu ainutlaatuista ja viehättävää charmia.

kaksiosainen puku

30-vuotiaille toimistotyöntekijöille kaksiosainen puku on välttämätön työpaikalla liikkumiseen. Joskus sen avulla voit hallita muodollisuuksia työpaikalla, ja joskus se voi tulkita vapaata ja helppoa auraa luoden erilaisia ​​tyylejä, jotka kuuluvat sinulle.

neulottu hamepuku

Neulotut pukuhameet ovat ehdottomasti 30-vuotiaiden kypsän naisen etu, niiden yhdistämiseen ei tarvitse tehdä paljon vaivaa, ja saat yhden setin käden ulottuville. Et voi mennä vikaan päällysvaatteeksi syksyllä ja talvella. Saman värin yhdistelmä tuo esiin hieman lempeitä ja elegantteja ominaisuuksia, ja hame on täynnä naisellisuutta.

paita mekko

30-vuotiaana kauneutta rakastavana naisena on tietysti välttämätön huoleton ja muodikas paitahame, jonka näennäinen yksinkertainen tyyli voi myös tuplata eleganssisi ja vaivaton kauneutesi.

Neuloa mekko

Neulotuista mekoista on tullut kaikkien ensisijainen valinta lämpimään ja nopeaan syksyllä ja talvella. Pehmeä neulosmateriaali ei ole helppo paljastaa vartalon puutteita vartaloa käytettäessä, ja yksivärinen sävy lisää hieman laiskaa ja rentoa tunnetta, vaikka 30-vuotias nainen hallitsee sen helposti.

neulotut housut setti

Neulottujen pukuhameiden jälkeen on mainittava neulotut pukuhousut. Vaikka se ei olekaan niin naisellisuutta täynnä kuin pukuhame, siinä on hieman taitavampi ja älykkäämpi luonne kuin hame, mikä saa 30-vuotiaat naiset kukoistamaan itsevarmuudella ja rauhallisuudella.

Älyllinen kauneus on hillittyä ja täynnä temperamenttia. Olipa kyseessä arkikäyttö tai työpaikka, tällainen temperamenttinen työmatkaasu voi tehdä 30-vuotiaista naisista tyylikkäämpiä.Read more at:formal dresses australia | short formal dresses australia

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus