Yli 35-vuotiaiden naisten tulee pukeutua avokätisesti ja kunnollisesti

  • lillyd

35-vuotiaana, jos pukeudut söpösti, sinua kehotetaan olemaan hellä, pukeudu hieman kypsemmäksi ja olet liian vanhanaikainen.Niin ankarissa pukeutumisolosuhteissa näyttää siltä, ​​​​että et voi vain olla näyttää vanhanaikaiselta. , ja kevyt ja kypsä muoto, joka ei ole liian hellä, sopii parhaiten 35-vuotiaille.

Kevyessä ja tutussa tyylissä sinun ei tarvitse tarkoituksella näyttää kypsää viehätystäsi. Usein mitä yksinkertaisempi ja anteliaampi, sitä enemmän saat asun olemuksen. Loppujen lopuksi anteliaisuus ja kunnollisuus on tämän suosituin ominaisuus. Se on myös älyllisen pukeutumisen ydin. Yli 35-vuotiaiden naisten tulee pukeutua avokätisesti ja kunnollisesti, syksyllä ja talvella opetella pukeutumaan kevyesti ja tutulta tyyliin, tyylikkäästi ja edistyneesti!

Look1: Neule + suorat housut

Ensinnäkin aloitetaan perustyyleistä, neuleelementtinä, joka on aina hallinnut syksyn ja talven vaatekaappia, milloin tahansa, se on olemassaolo, jota ei voi täysin poistaa. Älä katso neuleen yksinkertaista muotoilua, vaan juuri tämän yksinkertaisen ominaisuuden ansiosta se voidaan yhdistää edistyneeseen värien yhteensovittamiseen, mikä tuo meille minimalistisen muotitrendin, ja yksinkertainen muoto voi myös näyttää korkeatasoiselta. muotinäytöksen viehätys.

Tämän beigen neuleen taustalla voimme näyttää luonteemme puhtaimman puolen ja yhdistää sen sitten lihan peittäviin suoriin housuihin, mikä ratkaisee helposti useimpien tyttöjen vartalo-ongelman.

Ulkonäkö2: ruskea takki + farkut

Minimalistisen muodon lisäksi tällainen syksyn ja talven lämpöä sisältävä ruskea esine on myös korvaamaton tyyli meidän kevyessä ja tutussa tyylissä. Maan perusvärijärjestelmän päävärinä ruskea ei juurikaan poimi ihon väriä.Tietenkin jos iho on liian keltaista ja mustaa, suosittelen kaikkia luopumaan tästä väristä.

Tämän värin taustaa vasten se voi helposti luoda meille sellaisen lempeän vaikutelman, ja yhtenä maan perusväreistä se on myös erittäin kätevä sovittaa yhteen, olipa kyseessä musta tai sininen farkut, sitä on helppo hallita.

Look3: takki + leveät housut

Tietysti, jos siskosi ovat pitkiä ja pitkiä ja haluavat luoda tuollaista näppärää kävelyä tuulen kanssa, on suositeltavaa, että vaatteesi valitsevat tämän tyylikkään ja drapeeman mallin, joka tuo taatusti esiin hoikan ja pitkän vartalosi. tyydyttää tuulen kanssa kävelemisen äkillisen vaikutuksen.

Jos haluat tunnelmallisemman vaikutelman, tyylikäs paita on erittäin hyvä.. Tietysti, jos haluat houkuttelevamman auran, valitse drapey-pukutakki, joka varmasti tekee asustasi edistyneemmän.

Look4: Neulottu huivi + ohut musta asu

Joidenkin tavanomaisten yhteensovitusyhdistelmien lisäksi 35-vuotiaille naisille, jotka haluavat harjoittaa muoti-tyylitajua, on edelleen erittäin suosittu valinta joskus käyttää pukeutumistaitoja. Esimerkiksi tässä korealaisessa tyylissä suositumpi sovitusmenetelmä, neulottua villapaitaa käytetään huivina kehittämään asun maksimaalista käyttöä.

Tämän sovitusmenetelmän käyttäminen ei vaadi erityistä huomiota Vaatteiden kankaan tulee olla mahdollisimman kevyt ja ohut Sopiva sovitus voi muokata olkapään muotoa ja lisätä visuaalisen kerrostuksen vaikutus on ehdottomasti fashionistan ensimmäinen valinta.

Look5: temperamentti khakin muoto

Kyse on myös värin valinnasta. Vaikka monipuolinen maanväri sopii hyvin syksyyn ja talveen, niin joillekin erityisen musta-keltaisille sisaruksille saattaa tulla katastrofeja.Tällä hetkellä kaikki voivat keskittyä khakeihin, vaikka ruskeaa ei olekaan. Niin syvä ja rikas, mutta luottaa omaan klassiseen puoleensa, se voi myös luoda runsaan vaikutuksen. Olipa se tumma tai vaalea, khaki sopii hyvin syksyn ja talven temperamenttivärien yhteensovittamiseen.

Look6: puku + farkut

Jos haluat luoda hyvän tunteen kevyestä tuttavuudesta, pukuelementit ovat ehdottomasti korvaamattomia. Se ei vain todista itsenäisen ja kykenevän puolen olemassaoloa, vaan myös luo auran ja viehätyksen olemassaolon. Minusta tuntuu, että puvun käyttäminen saa muodon näyttämään hieman jäykältä, joten jaa puku ja luota yhteen pukuun ja yksilöllisiin farkkuihin vastaamaan päivittäisiin työmatkatemperamenttitarpeisiimme, ja samalla se voi myös olla hyvä. rooli ikääntymistä vähentävä vaikutus.

Look7: tuulitakki + korkeavyötäröiset housut

Pukujen lisäksi trenssi on hyvä käsi pukeutumisessa työpaikallamme. Vaikka se ei ole yhtä taitava kuin puku näyttää, se on auran muotoilun kannalta ehdottomasti ykkönen työpaikalla.

Jos haluat tehdä yleisestä luonteesta viileämmän ja viileämmän, musta tuulitakki sopii ehdottomasti paremmin kuin khaki-tuulitakki. Niille naisille, jotka ovat huolissaan siitä, että heidän pituutensa ei voi hallita tuulitakin pituutta, sopiva korkeakorkoisten korkeakorkoisten kenkien yhteensovittaminen voi tehokkaasti lievittää käyttöongelmiasi.

Look8: tuulitakki + leveälahkeiset housut

Jos musta tuntuu liian kylmältä ja khakin ikävä olo, temperamentin harmaa tai yksinkertainen valkoinen värisovitus voi ratkaista valintaongelmasi erittäin hyvin. Näiden kahden temperamenttivärin alla, olipa sisustus pääosin tumma tai vaalea, se voi näyttää hyvän vaikutelman.

Näihin yksinkertaisiin muotoihin luottaen voit jo ratkaista kevyet ja tutut pukeutumistarpeesi ja varmistaa, ettei tunnelma ole viallinen!Read more at: white formal dresses australia | navy blue formal dresses

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus