Hamppu kotimainen vaihtoehto soijalle

  • TeppoSyvarila

"Hampun siemenissä on ravitsemuksellisesti erittäin arvokasta öljyä, sillä siinä on paljon ihmisille välttämättömiä rasvahappoja. Hamppuproteiini puolestaan on hyvä kasvivalkuaisaine, koska se sisältää kaikki ihmisen elimistölle välttämättömät aminohapot. Sillä voitaisiin korvata ulkomaisen soijan käyttöä monissa elintarvikkeissa."

Maaseutu voisi saada hyvän piristysruiskeen jos hamppuun ruvettaisiin panostamaan. Hampun lukuisat hyödyt pitäisi ottaa myös elintarvikkeena paremmin huomioon. Miksi tuoda hamppu jalosteita ulkomailta Suomeen, kun voisimme itse ne tuottaa alusta loppuun. Nyt kaupoissa on usein ulkomailta tuotuja hampputuotteita tai hampunsiemeniä. Sinänsä se on surullista, mikä potentiaali Suomessa on ohitettu.
Maaseudulla asuville työpaikat olisivat varmasti tervetulleita ja saisimme kotimaista hamppua ruokapöytään!

Lisää hampusta:

IMPOLAN KASVITILA
Hamppu
Hamppuelintarvikkeet ovat erittäin terveellinen ja herkullinen lisä täysipainoiseen ruokavalioon. Luomuhampunsiemenistä valmistetut tuotteet ovat myös ekologinen valinta. EU:n hyväksymät öljy- ja kuituhamppulajikkeet eivät sisällä huumaavia ainesosia.
Hamppu kotimainen vaihtoehto soijalle - Kehittyvä elintarvike
Hampusta lisäelinkeino maaseudulle - Yle
Wikipedia kertoo

Kirjoitettaessa soi Älä koske mun bisseen - Huge L

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:32

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus