Ei. Voi. Olla. Totta!? Helsingistä on saanut [i]jo viikon[/i] Pho-keittoa! Pho on PARASTA, se on Vietnamin lahja kulinaristiselle maailmalle. Keiton nerous piilee hartaasti keitellyssä mausteisessa lihaliemessä, johon lisätään riisinuudeleita, ohuenohutta…
Cityn toimitus17.6.2014 13:47(Päivitetty: 17.6.2014 10:57)
Ei. Voi. Olla. Totta!? Helsingistä on saanut [i]jo viikon[/i] Pho-keittoa! Pho on PARASTA, se on Vietnamin lahja kulinaristiselle maailmalle. Keiton nerous piilee hartaasti keitellyssä mausteisessa lihaliemessä, johon lisätään riisinuudeleita, ohuenohutta lihaa ja runsaasti tuoreita yrttejä juuri ennen tarjoilua. Keiton voi jokainen vielä viilata mieleisekseen pöydässä mm. kalakastikkeella, chilillä ja tuoreella limetillä. Koukkuun jääminen on taattu.
Vaasankadun [url=http://www.madeinkallio.fi/]Made In Kallion[/url] oheen viikko sitten avattu keittobaari PhoHelsinki tarjoilee tuoretta ja raikasta pho-keittoa arkisin lounasaikaan, todennäköisesti myös lauantaisin. Runsaasti aasialaisia yrttejä, pavunituja ja aromikasta lientä tulviva keittokulho irtoaa alle kympillä (pieni 6€, iso 8,5 €), ja on joka pennin arvoinen.
Idean isä, [i]Tuomas Kuittinen[/i], kertoo tutustuneensa Pho-keittoon vietnamilaisen kummisetänsä kautta. Hän oivalsi, että menekkiä tälle herkulle varmasti riittäisi Helsingissäkin, ja samalla hän itse saisi hyvän kesätyön, jossa hyödyntää kauppatieteiden koulutusta vastaavaa osaamistaan. PhoHelsinki onkin näillä näkymin auki vain kesän ajan, mutta ainakin jos minulta kysytään, tällainen paikka tarvitaan pysyväksi osaksi Helsinkiä. Voisikohan seuraava askel olla kotiinkuljetus…?
[url=http://www.facebook.com/PhoHelsinki][b]PhoHelsinki[/b][/url]
[i]Made in Kallio, Vaasankatu 14
Keittoa tarjoilla arkisin n. klo 11-15,
sekä Facebook, että Twitter (@PhoHelsinki) tiedottaa aukioloista tarkemmin[/i]