#keskiviikkokehu – Parasta mahdollista päivää kaikille!

Mikko Toiviainen heräsi hyvällä tuulella ja sen takia ihmiset jakavat nyt kehuja toisilleen.

Kalenterikarju-nimellä Twitterissä operoiva Mikko Toiviainen osui tänä aamuna asian ytimeen Twitter-käyttäytymisellään. Toiviaisen aloitteesta tänään somessa jaetaan hyvää mieltä, vänkäämisen sijaan.

Toiviainen heitti aamulla ilmoille ajatuksen #keskiviikkokehu-hashtägistä, joka nostaisi esiin ihmisten parhaat puolet. Tuntia myöhemmin kasassa oli jo satoja kehuja Twitter-kansan kesken. Aluksi kamppiksen aloittaja sai suurimman osan kasan kehuja itselleen, mutta hashtägiin tartuttiin laajasti ja kehuja saivat muun muassa Rakennusvirasto ja Jari Sarasvuo, kun jotkut jakoivat hyvää mieltä rakkailleen, ystävilleen tai itselleen. Kehujen virta toimii myös hyvänä perehdytyksenä suomalaiseen Twitteriin, sillä kehujen perusteella voi bongata kiinnostavia tilejä seurattavaksi.

Toivottavasti kyseinen hyvän mielen kamppis saa mahtavat mittasuhteet. Se toimisi mainiona esimerkkinä siitä, miten yksittäisen tyypin asenne voi vaikuttaa valtavaan määrään ihmisiä. Samalla se tarjoaisi esimerkin siitä, miten suuret ideat muhivat usein useissa päissä samaan aikaan ja pullahtavat esiin vuorovaikutuksen kautta.

Toiviainen päätti herätessään kehaista startup-yrittäjä Sani Leinoa, joka vastasi spontaanisti hänen julkiseen hyvän huomenen toivotukseen. Molemmat saivat fiilistelystä hyvää mieltä ja kokivat sen kiertoon laittamisen tarpeelliseksi. Leino ehdotti #keskiviikkokehu-ideaa, mutta Toiviainen oli jo ehtinyt pistää sen käytäntöön.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi