Pihla Viitala

Suomi-leffan lolita.

19-vuotiaana näyttelijä Pihla Viitala sekoitti säveltäjä Kerkko Koskisen pään. Sitten Viitala meni ensi yrittämällä Teatterikorkeakouluun, koska ei jaksanut lukea pääsykokeisiin. Ja ennen kuin todistuksia oli jaettu, hän hurmasi eturivin leffaohjaajat. Seuraavaksi hän lumoaa teidät valkokankaalla. Jaana Rinne tapasi lahjakkaan rouva Viitalan.

Pihla Viitala kalastaa palan pinaattipiirakkaa Tamminiemen kahvilan kakkupalojen joukosta. Palat ovat pelottavan suuria. Tiskin takana häärii puolalainen omistaja. Pihla kertoo olleensa kahvilassa töissä ja saaneensa naiselta potkut kuukauden harjoittelujakson jälkeen.

Nainen ei näytä muistavan sinua?

"Täällä oli paljon harjoittelijoita. He vaihtuivat usein. Olin täällä työskennellessäni 17- tai 18-vuotias. Hoidin kukkia ja tein sekalaisia hommia. Olen viettänyt lapsuuteni näissä maisemissa. Isä ja äiti asuvat lähellä. Meidän talo siirrettiin Kruunuhaasta tänne sata vuotta sitten. Vanhemmat löysivät sen laman aikana. Se oli aika huonossa kunnossa, talossa ei ollut vesijohtoja, mutta vanhemmat peruskorjasivat sen. Pienenä en tykännyt yhtään asua omakotitalossa, koska kaikki kaverit asuivat kerrostaloissa. Vanhempana olen alkanut viihtyä vuosi vuodelta paremmin. Olen muuten lukenut itseni ylioppilaaksi tällä terassilla, eli oikeastaan Meilahden kartanossa. Kahvilarakennus on kartano, ja keltainen talo rakennettiin omistajaperheen lapsille. Vastapäätä on Munkkiniemen kartano."

"Pihla Viitala, kotimaisen elokuvan uusi lupaus tietää kaiken kartanoista, sillä hän on viettänyt lapsuutensa kartanomiljöössä."

"Olen itse asiassa syntynyt Ulvilantiellä, Munkkivuoressa. Munkkiniemen ala- ja yläasteen jälkeen kävin ranskalaisen lukion. Sen jälkeen lähdin vuodeksi Reimsiin vaihto-oppilaaksi. Perheessä oli kaksi vuotta minua nuorempi tyttö, Aurelie. Asuttuani vuoden hänen luonaan Aurelie tuli Suomeen ja asui vuoden meillä. Hän on yhä mun paras kaveri."

Aurelie, la fille dans le lit... Missä vaiheessa päätit hakea Teatterikorkeakouluun?

"Hakemuksenjättöpäivänä. Kävin ottamassa Stockalla passikuvia ja vein paperit koululle viime hetkellä. Halusin pyrkiä jonnekin, mihin ei tarvinnut lukea. Ehkä sekin vaikutti, että isosisko opiskelee dramaturgiaa pari vuosikurssia ylempänä. Opin rakastamaan näyttelemistä vasta päästyäni kouluun. Silti melkein pyörryin pääsykoevaiheen viimeisenä päivänä."

Miksi juuri sinä pääsit ensimmäisellä yrityksellä himoittuun opinahjoon?

"En tiedä. Olen harrastanut paljon liikuntaa ja musiikkia...Tosiasiahan on se, että Teakissa juostaan... Ei ole mikään vitsi, että meidät tunnistaa verkkareista ja villasukista."

Te juoksette. Voiko näyttelijä olla läski?

"Mun mielestä voi. Teakissa näkee toki varmasti enemmän painontarkkailua kuin muissa korkeakouluissa, mutta ainakin osittain se johtuu siitä, että näyttelemisen opetteleminen on niin fyysistä. Koulussa tutkitaan itseä, pohditaan kuinka ilmaistaisiin asioita. Välillä oikein ärsyttää millaisiin mittasuhteisiin omaan napaan tuijottelu menee. Näytteleminen on kuitenkin kommunikointia. Koulussa puhutaan myös paljon ulkonäköpaineista. Välillä puheet tuntuvat vähän hassulta, koska kukaan oppilas ei ole epäviehättävä."

Vieläkö siellä oksennellaan bulimian kourissa vessoissa?

"Tytöt tuntuvat laihtuvan ja lihovan aaltoina, samanaikaisesti. Minulle tärkeintä on hyvä kunto. Se auttaa jaksamaan opiskelua. Jos elän epäterveellisesti, alan laihtua enkä pysy skarppina. Minä en kuulu niihin, jotka saavat lisäpotkua laihuudesta. Ulkonäkö ei ole elämässäni ykkösasia. Mulla ei ole sen suhteen suuria traumoja. Ehkä minä-minä-maailma ei ole päässyt käsiksi, koska mulla on kolme siskoa. Niin suuressa perheessä ei ole aikaa keskittyä yhteen ihmiseen kerrallaan."

Neljäs opiskeluvuosi on alkamassa. Olet ehtinyt tehdä vuoden aikana kaksi elokuvaroolia. Näyttelet naissotilasta Aku Louhimiehen Käsky-elokuvassa, ja sinulla on rooli Remun tyttöystävänä Ganes-leffassa?

"Joo. Olen yksi Remun naisista. Yksi monista... En ole koskaan tavannut Remua enkä kuunnellut Hurriganesia. Tiedän hitit, mutta olen aina ollut huono fani. Ellen olisi päässyt Teakiin, minusta olisi voinut tulla muusikko. Soitin pitkään alttoviulua, ja tykkään vieläkin kuunnella klassista musiikkia. Mut saa itkemään soittamalla tietyn biisin. Keskityn kuuntelemalla musiikkia. Viime aikoina olen kuunnellut Sibeliuksen viulukonserttoa Pekka Kuusiston soittamana. Se on täydellinen. Jossain vaiheessa rakastin Eric Satieta... En pystyisi elämään ilman musiikkia. Isi on aina soittanut kotona pianoa. En osaisi asua talossa, jossa ei ole musiikkia."

Nyt pianoa soittaa aviomiehesi Kerkko Koskinen, pianisti ja säveltäjä.

"Se on varmaan alitajuista... En ole tietoisesti hakenut itselleni sellaista miestä kuin isä."

Oletko jollain tavalla vaikuttanut Kerkon uuteen Agatha-levyyn? Andy McCoy tykkäsi siitä kun kuuntelimme sitä Raflassa. Minä myös.

"En. Kerkko on aina haaveillut tekevänsä musiikkia mahdollisimman monelle soittimelle. Se on tosi taitava siinä. Levyllä yhdistyvät Kerkon rakkaus musiikkiin ja sen suuruudenhulluus."

Kerkko muuten tunnusti, että olet hänen suuri rakkautensa...

"Meillä oli eilen kolmevuotishääpäivä. Meillä on yhteisiä juttuja. Musiikki on yksi tärkeimmistä. Tapasin kesällä tyypin, joka sanoi inhoavansa musiikkia. Tyypillä ei ollut yhtään levyä, stereoita tai soitinta. Se ei ollut koskaan käynyt konsertissa. Meinasin huutaa sille, että: hullu, tajuatko mistä jäät paitsi. On käsittämätöntä, että joku ei pidä musiikista."

Hitlerkin piti musiikista.

"Jopa hirviöt pitävät musiikista!"

Millaista musiikkia on Käsky-elokuvassa?

"Suomen sisällissota kuuluu Euroopan verisimpiin. Jääkäreille oli järkytys, ettei vastapuoli puhunut venäjää vaan suomea. He tulivat sotaan, jossa parhaat ystävät ja luokkakaverit ampuivat toisiaan. Historia on aina voittajien kirjoittamaa, mutta sitä ei ole mietitty, mistä sota lähti liikkeelle. Nälällä on uskomaton voima. Punaiset ja valkoiset sotilaat ovat muuten menneet tästäkin ohi. Ehkä veli tappoi veljen juuri tuon mukavan suihkulähteen kohdalla. Käskyn kautta kiinnostuin omista juuristani. Meidän suvussa on sekä punaisia että valkoisia. Pari vuotta aikaisemmin toisiaan Tampereen taisteluissa ampuneiden sukujen ilmeet ovat hääkuvissa vähintään mielenkiintoisia.

Ilman tätä roolia en olisi ikinä tutustunut Suomen sisällissotaan enkä oppinut ampumaan pystykorva-aseella. Ase oli painava ja potkaisi kunnolla."

Ideologia on painava. Se pakottaa raahaamaan pyssyä pitkin metsiä.

"Totta. Ei ajateltu aseen raskautta vaan sitä, mitä oltiin tekemässä... Se oli tärkeää. Nykyään ollaan paljon herkempiä fyysisille kivuille kuin ennen. Silloin pestiin pyykit omin käsin. Silloin ei tarvinnut käydä lenkillä. Ranskalainen ystäväni Aurelie ihmetteli, miksi suomalaiset juoksevat: Ranskassa ei juokse kukaan. Toisaalta, mehän juoksemme, jos meitä huvittaa! Suomalaisuuden häpeä on kiinnostava asia. Häpeä on aika itsekeskeinen tunnetila. Aivan kuin ihmiset välittäisivät muiden tekemisistä. Luokkatoveri oli hiljattain bussipysäkillä. Nainen kysyi mieheltä, onko toi meidän bussi. Älä huua, ollaan Hesas, mies vastasi."

Hesas ei saa huutaa. Onko jotain, mitä pojat saavat tehdä, mutta tytöt eivät?

"Ei mitään. Meidän perheessä on neljä tyttöä, eikä meitä ole kasvatettu käyttäytymään niinkuin naisen pitäisi oletusarvoisestikäyttäytyä. En tiedä, olivatko äiti ja isä vielä niin hippejä, kun olin pieni, mutta ne tiedostivat niin hyvin sukupuoliroolit, etten saanut barbia. Kuusivuotiaana sain sitten ensimmäisen barbin. Se oli Ken-nukke."

Me ei saatu Aku Ankkaa...

"Ei mekään. Miksi me ei saatu Aku Ankkaa?? Mummon vintillä oli vanhoja Akuja. Niitä sai lukea, mutta kotiin Aku ei tullut."

Akuhan on perkeleestä.

"Ehkä akuttomuudessa on se hyvä puoli, että tuli luettua enemmän kirjallisuutta."

Barbittomuus poiki ehkä vähemmän tyttöjen juttuja. Mihin tarvitaan iltoja, jolloin kokoonnutaan baariin puhumaan miehistä?

"Ne eivät ole mun juttujani. Tyttöjen jutut tulevat kasvatuksesta. Alakoulussa isä teki aina meidän letit. Sitä sitten ihmeteltiin joukolla koulussa, aivan kuin lettien tekeminen olisi jotenkin erityisesti naisten työtä. Ranskassa miesten ja naisten tasa-arvoeron huomasi selvästi. Siellä tytöistä kasvatetaan vieläkin vaimoja. Pohjoismaisille tytöille huomautettiin poikamaisesta pukeutumisesta. Emansipeerattu suku vaikuttaa...Käskyn saarikuvaukset olivat kiinnostavia tutkimusmatkoja naiseuteen. Niitä tehtiin neljä päivää saaressa. Siellä me oltiin paskaisina ja meikittöminä. Kainalokarvat piti kasvattaa, koska siihen aikaan niitä ei ajattu. Tajusin, etten ole katsonut itseäni peilistä moneen päivään. Enkä peseytynyt. Olisinko ilman kuvauksia käynyt tuollaista prosessia läpi? Suomalainen tasa-arvo johtuu köyhyydestä. Sillä aikaa, kun miehet olivat sodassa, naisten piti rahaa saadakseen tehdä miesten duunit ja kouluttaa tyttärensä. Jotain hyvää köyhyydestäkin on siis kummunnut."

Näyttelijöitä pidetään narsisteina. Mitä mieltä olet?

"Jo ensimmäisellä vuosikurssilla meille sanottiin ikään kuin itsestäänselvyytenä: näyttelijät, te olette kaikki narsisteja. Miten niin. Tekeekö kouluun pääseminen minusta narsistin?

Tuollaista ei pitäisi sanoa, koska joku voi ajatella, ettei hänestä voi tulla hyvää näyttelijää, jos hän ei ole narsisti. Ihmisen on hyvä tykätä itsestään, mutta narsismiin liittyvä epävarmuus, todistelu ja hyväksytyksi tulemisen tarve on sairasta."

Olisikohan ulkopuolisuus narsismia? Joistakin näyttelijöistä tulee sellainen olo, että he katselevat itseään ulkopuolelta.

"Ulkopuolisuus ei ole hyvää näyttelemistä. Silloin kun joku läheinen ihminen on katsomassa teatteriesitystä, huomaa tarkastelevansa helpommin näyttelemistään toisen silmin. Yritän tottua siihen, että äitini katsoo kun minä tässä tätä...panen. En tiedä, suosittelenko Käsky-elokuvaa ensimmäiseksi mummolleni..."

Olet näytellyt Q-Teatterissa Reken haaremin pissistä. Taidat puhua siitä panemisesta?

"Se on hieno teatteri, ja opin siellä paljon. Narsismista vielä. Ulkonäköfasismi saattaa huonolla itsetunnolla varustettuja ihmisiä narsismiin. Mun mielestä viehättävyys ja seksikkyys ovat korvien välissä. Tietyssä iässä katselee niin sanottuja kauniita ihmisiä, mutta enää ihmisten ulkonäöllä ei ole mitään merkitystä. Voi rakastua johonkin ihmiseen, jonka näköistä on aikaisemmin pitänyt rumana. Rakastuessa vastenmielisyys muuttuu kiinnostavuudeksi."

FILE: Pihla Viitala

Jaa/ei/poissa

Paljastamme Pihla Viitalan yhteiskunnallisen vakaumuksen

32 kommenttia

Psykolofi

23.8.2007 16:03

Kuka on Pihla Viitala?

En ollut nimeä kuullutkaan ennen artikkelia, ja nyt tiedän nimen. En kuitenkaan saanut selville mitä tämä neitonen on tehnyt, ja mikä siinä tehdyssä oli niin erikoista.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Flänägän

23.8.2007 22:03

Yhteenkään kysymykseen se ei osannut vastata, vaan aina rupes puhumaan itsestään tai jostain muusta epäoleellisesta. Paras oli toi rakkaus kyssäri..da, daa.

Eli, aikas tavallinen pikkutyttö joka on mennyt isänsä kanssa naimisiin. Noita on ilmaisutaidonlukiossa 13 tusinassa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Sisälukutaitoa

24.8.2007 10:34

Psykologi hankkii nyt sitä sisälukutaitoa vaan. Jutussahan sanotaan, että se on kahdessa leffassa, toisessa naispääosassa, näyttelemässä. Kaipa se on 24-vuotiaalta melko saavutus.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Leffafani

25.8.2007 02:12

Flänägän, ja tollaisia elämänsä pilanneita kateellisia penikoita on tusinassa 40. Kukaan ei kaipaa tai katso perään, eli tapa itsesi, kiitos.

Pihla Viitala oli Q-teatterissa loistava ja odotan innolla näitä leffoja. Kyllä nättiä tyttöä mielellään katselee.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Garnierfani12

25.8.2007 14:43

se on ihan perseestä SAATANA!!!Ne ihmsiet näkevät ja Pihla Viitala on ihna perseestä mutta se on ihan musikaalinen se on paskaa

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Ulkomaan asukki

26.8.2007 18:44

Kylläpä taas siellä suomalaiset ovat kateellisia, kun joku on nuori, fiksu, kaunis ja lahjakas. Eihän tämän nuoren naisen lahjakkuus ole teiltä, hyvät ihmiset, millään lailla pois!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Karikas

26.8.2007 23:11

Aika taitavastihan se vastasi. Suomalaiset kokemattomina aina luulee, että kysymykseen pitää vastata siihen liittyvillä faktoilla eikä mitenkään muuten. Niin ei pärjää julkisuudessa, jos vähänkään on kiinnostunut oman elämänsä hallinnasta. Ei näyttelijänkään kaikkein henkilökohtaisimpia tunteitaan ja suhteitaan, vaikka aviomieheen, tarvitse lehdille kertoa. Hän saa kertoa itse kiinnostaviksi kokemiaan asioita. Minä nimenomaan arvostin hänen tapaansa antaa ajatusten virrata, ja esim. sitoa ne johonkin kiinnostavampaan toiseen ilmiöön ja kertoa persoonallisella tavalla asioista. Lahjakkuutta sekin, varsinkin näin nuorelta ja julkisuudessa tuoreelta tapaukselta.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Ruususenuni

27.8.2007 19:57

^ja ^^ Miten toi suomalaisuus liittyy asiaan. Ulkomaillako asiat ovat jotenkin eri tavalla ja jos on, niin saanko kysyä missä? Jenkeissä, UK:ssa vai Ranskassa? Heh, heh!

Tsemmpiä vaan tälle tytölle. Varmaan ihan lahjakas, sen aika näyttää, mutta ehkäpä tuo lapsiaikuinen -asenne oli hiukan arsyttävää. Voi kova arki vielä yllättää pikkutytön.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Elokuvatyöläinen

29.8.2007 22:15

Ruususenuni, sen kovempaa arkea kuin Aku Louhimiehen elokuvassa näytteleminen ei olekaan. Pisteet Viitalalle että on selvinnyt siitä hengissä.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

sun faijas

30.8.2007 22:08

aina tätä samaa lässynläätä, toimittaja ja haastateltava yhtämieltä kaikesta - hohhoijaa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Niinpä

31.8.2007 00:27

Äärimmäisen paskamainen ihminen, monen yhteisen kouluvuoden perusteella. Toivottavasti saa joskus tuta, mitä oikea elämä on. Jakorasia ja koulukiusaaja.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

joda

31.8.2007 13:33

kateellisia ootte... Pihla on mun hyvä ystävä ollut monia vuosia ja on aivan ihana ihminen... ja aivan loistava näytteliä... Saattepahan nähdä kun elokuva tulee tammikuussa...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

jESJAJES

31.8.2007 14:22

En voinut mitenkään olla kommentoimatta Niinpä-tyypin sanoihin.. Kukakohan mahdat olla, sillä myös minä olen ollut vuosia Pihlan luokkakaveri, enkä yhtään allekirjoita väittämisiäsi. Miten niin jakorasia tai kiusaaja? Onpa tainnut oma elämäsi mennä niin pieleen, että täytyy julkisesti alkaa mustamaalaamaan ja toivomaan ihmiselle pahaa. Minä toivon sinulle parempaa tulevaisuutta, ettei toi katkeruus ja kateus tapa sua. Ja Pihlalle menestystä! Hienoa kuulla että on päässyt tekemään noin mielenkiintoisia juttuja!!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Niinpä

12.9.2007 21:39

Voi joda-ressukka.. en todellakaan ole kateellinen tuollaiselle pikkuh**ralle. Ainoa, mikä tässä vituttaa, on se, että pitää tuon haaskan naamaa nähdä, vaikka luulin siitä jo päässeeni. Pysykää ihmeessä keskenänne, erittäin hyvää loppuelämää.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Niinpä

12.9.2007 21:45

Jälkimmäiselle kommentoijalle vielä terveisiä, että omassa elämässäni menee oikein mukavasti, enkä todellakaan koe minkäänlaista tarvetta katkeroitua. :)
Tietääkseni minulla on oikeus mielipiteeseeni, ja olen ollut Pihlasta aina tätä mieltä, on hän sitten julkisuudessa tai ei. Katsomme varmaankin ko. hlöä ehkä hieman eri näkövinkkelistä, mutta se taas ei ole minun ongelmani.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Toinen elokuvatyöläinen

13.10.2007 20:01

Miksi moni haukuu Pihlaa? Erittäin hyvä näyttelijä ja mukava tyyppi ja vaativan roolin tehnyt Käskyssä (olin todistamassa). Pihla on Suomen tuleva elokuvatähti aivan varmasti.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

joda

22.10.2007 08:55

Samaa mieltä ton toisen elokuvatyöläisen kanssa. mutta jotkut ihmiset vaan näköjään ovat kateellisia minkäs sille voi... onnea Pihlalle!!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Toinen elokuvatyöläinen

23.10.2007 17:41

Elokuvatyöläinen sanoi kommentointipalstat alussa. "Ruususenuni, sen kovempaa arkea kuin Aku Louhimiehen elokuvassa näytteleminen ei olekaan. Pisteet Viitalalle että on selvinnyt siitä hengissä."

Mitäs tuolla tarkoitit?!!!! Rankkoja töitä Aku tekee, mutta on yksi Suomen parhaimmista ja kivoimmista ohjaajista, vaikka leffat onkin joskus ahdistavia tai synkkiä. Kieltämättä vaatii näyttelijältä rohkeutta tuon Miina Malin -roolin tekemiseen

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

PA Turpeinen

24.11.2007 13:46

TV1 Kotikatsomo:
Ma 26.11. - Ma 3.12.2007 klo 21.00

Helsingin yliopiston oikeustieteellisen tiedekunnan opiskelijat Mia ja Krista ovat parikymppinen parivaljakko, jonka opiskelijaelämässä on kolmanteen vuoteen mennessä kuulunut enemmän juhlintaa kuin lukemista. Vaikka molemmilla on tavoitteet korkealla, tippuminen uraputkesta uhkaa, kun hauska elämä vie mukanaan.
Yllättävää potkua opiskeluihin tulee, kun Mia ja Krista iskevät yhdessä nuoren ja suositun lehtorinsa Pasin. Hyvin pian mies on tyttöjen vallassa ja alkaa antaa heille “henkilökohtaista ohjausta” myös opinnoissa. Aluksi vapaaehtoisesti, sitten vastentahtoisesti.
Mitä tapahtuu kun kunnianhimo ja nöyryys eivät kohtaa? Entä jos tulisi mahdollisuus selvitä paljon helpommalla, kunhan ei piittaa moraalista tai säännöistä? Onko petos loppujen lopuksi ainoa asia, joka kannattaa? Ja kuinka pitkälle tulevaisuuteen vaikuttavat muutamat nopeat päähänpistot joskus nuorena?

Päärooleissa: Pihla Viitala, Iina Kuustonen, Kai Vaine, Pekka Laiho, Cecilia Paul, Matti Mäntylä, Tiia Louste, Ria Kataja, Jarkko Nyman

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

tyttönen

28.11.2007 11:23

toi tyttö on paras <3

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Nainen30+

28.11.2007 11:55

Mustakin se oli tosi hot. Siis olen täyshetero ja katselin Pihlaa silmät pyöreinä. En yhtään ihmettele, että Kerkko Koskinen on siihen rakastunut. Karismaattinen ja kaunis, vaalea ja voimakas. Harvinaiset yhdistelmät.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

kerkon mutsi

2.8.2008 13:53

Tänään Kerkon pää pyörällä Night life rock -ravintolassa (Hki). Bisset/sidut/lonkut = 2,5e - drinkit alle! Liput 0e (maksat vaan narikan) ja illan aikana lavalle nousee Rujo, Trinity ja Kerkon mutsi. Saluunan ovet selällään klo 20 alkaen! oijoijoijjoi

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

hurrigaani

14.9.2008 15:44

siis tuohan tyttö on oikee luuranko .. 169cm ja painaa vain 55kg ??:o

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

zinzendorf

11.1.2009 21:56

Enpä tiedä sen enempää tytön fyysisistä kuin henkisistäkään puolista, kun en häntä tunne enkä ole tavannut, mutta poikkeuksellisen järkeviähän tuo jutteli. Etenkin musiikin osalta.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

journalisti tietää

25.1.2010 08:57

Aika narsistinen tyyppi. Veikkaan avioeroa ym. julkisuudessa koheltamista, siten kuin tuollaiset osaavat. Ura, ura, ura...........

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

hemmohattu

28.2.2010 23:09

@journalisti tietää: Mitähän säkin asiasta tiedät? Onko se perkele niin vaikeata sulattaa että joku pärjää paremmin kuin sinä? mistä ''tuollaisista''
edes puhut? journalisti vedä pääsi perseestäs ni näet ympärilles..

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

qwe100

18.6.2010 17:45

Kova kiire sillä oli päästä esittelemään tissejään ja alapäätään pehmoporno-Louhimiehen rainaan.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

sanonvain

11.7.2010 18:44

Ite oon 16-vuotias neitokainen ja täytyy sanoa et fanitan Pihlaa kovasti.
On hienoo tietää et suomalainenki voi päästä noin pitkälle.
Oman käsityksen mukaa TeaK:hon tarvitaa näyttelijän taitoja, musikaalisuutta and then some ja Pihlalta löytyy niitä kaikkia.
Toivotan hänelle vaan kaikkee hyvää tulevaisuuden ja uran kannalta.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

wikipedisti

6.1.2011 13:19

@journalisti tietää: eikös avioero ole jo tullut? Pari vuotta sitten, ainakin wikipedian mukaan.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

pellinen

12.2.2011 10:14

niin, koska avioero liittyy nimenomaan julkisuuteen. muutenhan jengi ei eroa koskaan. Ziisus kuinka aneemista journalisti... ollaan kiittollisia ihmiset pihlasta. pihlasta tulee kansainvalinen starba. ihan satavarmasti!!!!! huippu lahjakas ja kaunis kuin faan.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Hihihihi

13.7.2013 23:56

Hauskaa lukea näitä kommentteja nyt kun Pihla on edelleen nätti ja aina vain menestyneempi :)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Pekkapaska9

12.6.2021 15:12

Joo , mites Meilahti?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi