Toim. huom.

Bon Appétit!

Söisitkö sinä koiraa? Rottaa? Delfiiniä?

Sanopa muuta. Ruoka on kulttuurisidonnainen asia ja delfiinit söpöjä. Mutta niin ovat siat ja lehmätkin. Ja suurin osa meistä nakkaa hampaansa nautinnolla naudan sisäfilepihviin. Jos näkisimme, kuinka tehotuotettu eläin elää ja kuolee, kuinkakohan moni enää lipoisi huuliaan.

Tämä kannattaa muistaa lukiessasi Tuomas Vimman seikkailuista ruokarosvojen maailmassa.

Ruokarosvot, nämä gastronomian lainsuojattomat, nauttivat illallispöydässään delfiiniä, valasta ja hyljettä ja katkaisevat joutsenelta kaulan, ilman omaatuntoa. Se kun on hurjan hyvää.

Todisteeksi uskomattomasta illallisesta Tuomas Vimma otti kuvat lihoista. Jos en tietäisi, luulisin niitä naudaksi, lampaaksi tai joksikin muuksi.

Sellaiseksi, joka sai liukuhihnalla sen napin niskaansa.

Suosittelemme