Valkokaulusvittuilua

Saamme jatkuvasti lukijoiltamme valituksia toimistotöiden paskuudesta.

Lisäksi kirjoittajia vituttaa NHL-pelien pelaaminen Suomessa (koskee versioita 1993-2093).
Lisäksi kirjoittajia vituttaa NHL-pelien pelaaminen Suomessa (koskee versioita 1993-2093).

Saamme jatkuvasti lukijoiltamme valituksia toimistotöiden paskuudesta. Vaimennamme narinan poimimalla mehukkaimmat kusipäisyydet puku-urpojen arjesta. Autonrassaajille tiedoksi: tämä ei todellakaan tarkoita, että kirjoittaisimme seuraavaksi – tai koskaan – teistä.

Automaattisesti täyttyvä kalenteri

Jos kalenteriin on jäänyt yksikin tyhjä tunnin slotti, niin takuuvarmasti joku katsoo oikeudekseen täyttää sen jollakin vitunaikaisella statuspalaverilla ja vielä olettaa porukan saapuvan paikalle.

TYKY-päivät

Olisinko valinnut siistin sisätyön, jos kiinnostaisi pelata idioottien kanssa pesäpalloa? Ryhmähengeksi riittää se, että ryhmä on edelleen hengissä.

Sähköpostin CC-kenttä

Joko sulla on asiaa mulle tai sitten ei ole. Tämän käyttäminen kertoo vain siitä, että kuvittelet asiasi olevan tärkeämpi kuin se on.

Työpisteessäsi käyvä ergonomiaasiantuntija

Tiedän istuvani päin vittua, mutta ei se kyllä tuolin säätämisellä korjaannu mihinkään suuntaan!

Palkkaneuvottelut

Edelleen on voimissaan käytäntö, että kovasanaisimmat mulkut saavat parasta liksaa. Niinpä Pasalle ja Atpolle maksetaan paljon enemmän kuin heitä pätevämmille kollegoilleen.

Työnantajan jakamat vehkeet

Ei riitä, että saa käyttöönsä vihaamallaan käyttöjärjestelmällä varustetun ruman paskan, vaan lisäksi sitä ei saa edes sammutettua ilman järjestelmänvalvojaa.

Kansainvälisten firmojen politiikat

Hienoa, että jenkkilainsäädäntö alkaa määrätä asioita Suomessakin. Kiitos myös siitä, että seuraatte jokaista klikkaustani, lausettani ja liikettäni ympäri vuorokauden.

Tietotyöläisten kellokortit

Vuosituhannen vaihtumisella ei ollut mitään vaikutusta siihen, että duunit tehdään edelleen liukuhihnatehtaan hengessä tiettyyn aikaan, tietyssä paikassa. Täysin riippumatta siitä, saako näin mitään aikaan.

Etätöitä vieroksuvat firmat

Erityisenä yllätyksenä ei tule, etteivät nämä reliikkiluukut laske työksi myöskään junassa tai lentokoneessa tehtyjä duuneja.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi