Venior julkaisee tänään Suomen ensimmäisen Snapchat-musiikkivideon

Videon voi katsoa muun muassa vlogiskenestä tuttujen snäppääjien tileiltä.

Laulaja/tuottaja/lauluntekijä Venior tekee yhdessä Suomen ykkösvideobloggaajien Mariieveronican ja Hermannin sekä musiikkibloggaaja Kalenterikarjun kanssa historiaa julkaisemalla Suomen ensimmäisen Snapchat-musiikkivideon tänään maanantaina 8. helmikuuta.

Veniorin uuteen Na Na Na -singleen tehtävä monen kamerakulman video julkaistaan livenä näiden Snapchat-tilien kautta tänään kello 16:15 alkaen: @mariieveronica, @ihanahermanni, @kalenterikarju, @sonymusicfin. 

Video kuvataan Veniorin järjestämässä taidenäyttelyssä, jossa esillä on myös artistin maalauksia. Hetkessä tapahtuvan Snapchat-videon lisäksi myöhemmin julkaistaan tilaisuudesta koostettu perinteinen musiikkivideo.

Venior on 21-vuotias laulaja/lauluntekijä/tuottaja, joka on syntynyt Suomessa, mutta asuu ja tekee musiikkia tällä hetkellä Tukholmassa, Lontoossa ja Pariisissa. Venior hurmasi viime syksynä debyyttisinglellään Sugar Rush. Tammikuun puolessavälissä julkaistu kakkossingle Na Na Na on noussut Suomessa jo YleX:n, NRJ:n ja X3M:in soittolistoille.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi