1000 asiakaspaikkaa ja lasi-iglu! Vallilaan aukeaa lauantaina terassikokonaisuus, jollaista ei ole ennen nähty

Vallilan Konepajan alueelle on nousemassa huikea 1000-paikkainen terassi, jolle aurinko paistaa aamusta iltaan.

Kuva: The Train Factory
  • Mikä: Kesän huikein menomesta
  • Mitä: Juomaa, ruokaa ja aurinkoa
  • Missä: Vallilan Konepaja
  • Milloin: Avajaiset 22.5.2021

Vallilan Konepajan alueelle saadaan lauantaina kenties kesän kovin menomesta, kun The Dome -niminen terassi avautuu asiakkaille. Kyseessä on 1000-paikkainen, uniikissa ympäristössä toimiva terassi, johon auringon luvataan paistavan aamusta iltaan. Rennon tunnelman lisäksi terassi tulee tarjoamaan juomaa, ruokaa ja monipuolista ohjelmaa.

Luovia street food -annoksia

The Dome nimi on saanut inspiraationsa pihalle pystytettävästä, Lapin lasi-iglua muistuttavasta 6 metriä korkeasta kupolista, josta povataan Vallilalle todellista vetonaulaa. Kupoli ei kuitenkaan ole pelkkä kuvauskohde, sillä se kätkee sisäänsä tyylikkään viinibaarihenkisen tilan. Terassialueelta löytyy kuplan lisäksi Tahiti-alue lepotuoleineen, aurinkoinen Sun Deck -alue päivänpaistatteluun sekä rosoisen kivinen Rock-osio.

”Domessa on lupa viettää laatuaikaa vaikka koko päivän, ja aurinkokin osuu tähän sopivasti aamusta iltaan”, ravintolatoimenjohtaja Titti Myhrberg vinkkaa.

Ruokatarjonnasta vastaa muun muassa Apir!
Ruokatarjonnasta vastaa muun muassa Apir!

Terassille tulee juomatarjonnan lisäksi myös ravintolatoimintaa. Mukaan on valikoitu alueen henkeen sopivat toimijat, jotka valmistavat herkullisia ja luovia street food -annoksia, jokainen omalla twistillään.

Apir! tarjoaa filippiiniläisestä keittiöstä inspiroituneita burgereita, Paisanon herkut ovat monelle tuttuja viime kesän Senaatintorin terassilta ja Norjan ruokaperinteistä ammentava FÓLKvangr kokkaa lähiruokaa satokautta kunnioittaen.

Haaveena on myös päästä järjestämään katuruokafestivaalit The Domen alueella.

Paisano tuo tarjolle filippiiniläistä ruokaa.
Paisano tuo tarjolle filippiiniläistä ruokaa.

Terassilla tullaan järjestämään monipuolisesti ohjelmaa koko kesäkauden ajan. Kesäkuussa paikalle pystytetään jättimäinen näyttö, jolta urheilufanit pääsevät muun muassa jännittämään jalkapallon EM-kisoja, samalla kylmiä juomia ja katuruoka-annoksia nauttien. Tämä kaikki turvavälit huomioiden.

”Heinäkuussa – jos koronatilanne ja rajoitukset sallivat – järjestämme kauan kaivattuja keikkoja. Iso terassialue ja tunnelmallinen tehdasmiljöö tarjoaa livemusiikista nauttimiseen täydelliset puitteet”, Myhrberg toteaa.

Uusi terassi nousee ainutlaatuiseen miljööseen.
Uusi terassi nousee ainutlaatuiseen miljööseen.

Kun illat elokuussa hämärtyvät, nousee The Domen toiseen päätyyn valkokangas tunnelmallisia elokuvailtoja varten.

 

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi