“Aina kun Helsingissä on joku tapahtuma, meillä pitää olla ovet auki” – Roster Helsingin Kari Aihinen on joukkoineen valmiina Lux Helsinki Eatiin

Lux Helsinki Eatissä tarjoillaan annoksia ja menuja 10, 30 ja 50 euron hintaluokissa.

Roster Helsingin suuressa keittiössä kuhisee, kun Kari Aihisen johtama tiimi valmistautuu tulevaan Lux Helsinki Eat -rytistykseen. Valofestivaali Lux Helsinki tuo kaupungin kaduille valtavan määrän ihmisiä ja Roster Helsinki on yksi ravintoloista, joka valmistautuu täyttämään valotaiteen ystävien vatsat.

“Aina kun Helsingissä on joku tapahtuma, totta kai meillä pitää olla ovet auki. Viime vuonna Taiteiden yössä tän ois pitänyt olla 3000-paikkainen ravintola, eikä 300-paikkainen. Meillä on isot odotukset ja maagisen hyvät tarjoukset”, Aihinen sanoo.

Roster, joka Helsingin lisäksi vaikuttaa nykyisin myös Turussa, on kunnianhimoinen konsepti. Lounaslista vaihtuu ravintoloissa lähes viikottain ja talon osaamisesta läpileikkauksen antava Roster Share -annos myös. Kunnianhimosta kielii myös aukioloajat.

“Meidän ongelma on se, mikä on mun päätös ja siitä mä en luovu, että me ollaan joka päivä auki. Mä haluan, että asiakkaat saa Rosterin ruokaa seitsemänä päivänä viikossa Turussa ja Helsingissä”, Aihinen sanoo.

Tsekkaa kaikki Lux Helsinki Eatin annokset ja menut: luxhelsinkieat.fi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi