Fafa's tempaisee kulttuurialan puolesta - tuo huippuartistien keikat koteihin: "Asia on meille tärkeä"

Pikaruokaketju Fafa's käynnistää etäkonserttisarjan tukeakseen kulttuurialaa.

Kuva: Fafa's

Pikaruokaketju Fafa's on toimintansa alusta asti pyrkinyt tekemään hyvää erilaisten tempausten avulla. Ketju on muun muassa puolustanut maahanmuuttajia, auttanut paperittomia hankkimaan itselleen luvat elämään, tarjonnut ilmaista radiomainosaikaa pienyrittäjille ja tukenut pieniä kulttuuritapahtumia kuten Suvilahden skeittiparkkia.

Nyt on kulttuurialan auttamisen vuoro. Fafa’s haluaa auttaa esiintyviä taiteilijoita ja samalla kannustaa kaikkia muitakin käyttämään kulttuurialan palveluita käynnistämällä Replugged-digikonserttisarjan yhdessä Lerin pajan kanssa.

“Ravintola-ala ja musiikki ovat aina kuuluneet yhteen, siksikin asia on meille tärkeä. Fafa’s Replugged on meidän tapamme osallistua ja kannustaa muitakin yrityksiä käyttämään esiintyvien taiteilijoiden palveluita myös poikkeusolosuhteissa”, Fafa’sin toimitusjohtaja Ville Myllyniemi kertoo.

Tarvitsemme sekä ruumiin- että hengenravintoa

Koska niin sanottuja lähikonsertteja ei voida järjestää, Fafa's haluaa näyttää mallia siitä, että etäkeikat voivat tarjota hengenravintoa meille kaikille - sekä töitä ja toimeentuloa taiteilijoille.

Kuva: Fafa's

“Me Fafa’silla pohdimme, miten voisimme auttaa kulttuurialaa. Sillä taiteella pitää voida elää. Samaan aikaan Leri Leskinen suunnitteli Lerin paja -ajatusta voidakseen tarjota työmahdollisuuksia muusikoille. Yhdistimme voimamme ja näin syntyi Fafa’s Replugged @Lerin paja -digikonserttisarja", Myllyniemi kertoo.

Fafa’s Replugged @Lerin paja on Leri Leskisen juontama Tiny Desk Concert -tyylinen musiikkiohjelma, joka välitetään Leskisen studiolta. Konserttisarjan pääsee aloittamaan Suvi Teräsniska 22.4. Sitten esiintyvät Ufo Mustonen 29.4., Ilta 6.5., Knipi 13.5., Kemopetrol 20.5. ja Sakari Kuosmanen 27.5.

Keikoista pääsee nauttimaan ilmaiseksi osoitteessa Fafas.fi. Mutta jokainen voi halutessaan tukea elävää taidetta ostamalla samasta osoitteesta kannatuslippuja, joiden tuotto jaetaan tasan artistien ja heidän taustajoukkojensa kesken.

 
LUE MYÖS NAKKI-MIKON TEMPAUKSISTA: Tikkurilaan laajentanut Mike’s Diner on enemmän kuin pelkkä burgerimesta - "Nakki-Mikko" haluaa jäädä ihmisten mieliin: “Luovuutta on käytetty”

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi