Frans & Amélien nizzalainen torilounas houkuttelee runsaudellaan: "Asiakkaat haluavat syödä kevyemmin ja ovat kiinnostuneita kasvisvaihtoehdoista"

Kiinnostus kasvisruokaa kohtaan on huomattu myös Frans & Améliessa.

Frans & Amélien nizzalainen lounaspöytä on pullollaan herkullisia salaatteja.
Frans & Amélien nizzalainen lounaspöytä on pullollaan herkullisia salaatteja.

Yhteistyössä Sokotel

Vuodenvaihteen jälkeen monet kiinnittävät yhä enemmän huomiota hyvinvointiinsa ja kaipaavat kevyttä, mutta samalla ravitsevaa ruokaa.

Myös kiinnostus kasvisruokaa kohtaan on kasvussa, ja ravintolat ovat vastanneet kasvavaan kysyntään lisäämällä ruokalistoilleen yhä enemmän kasvisvaihtoehtoja.

Kiinnostus kevyempää ruokaa kohtaan on huomattu myös Bistro Frans & Améliessa, keittiömestari Jonna Lukkarinen kertoo videolla.

Etenkin Frans & Amélien runsas nizzalainen torilounas raikkaine salaatteineen houkuttelee asiakkaita vuodenaikaan katsomatta.

Jokaisena arkipäivänä lounaspöytään katetaan runsas ja vaihteleva valikoima erilaisia ruokaisia ja raikkaita salaatteja, joissa maistuvat esimerkiksi pavut, kikherneet, lehtikaali ja ravinteikas quinoa.

Erityisesti fetaa, tomaatteja ja oliiveja sisältävä kyläsalaatti sekä raikkaat lehtikaali- ja kaalisalaatit ovat lounastajien kestosuosikkeja, Lukkarinen kertoo.

Ruokaisat tonnikala- ja kanasalaatit, maalaispatee sekä kananmunat tuovat tarjontaan monipuolisuutta, ja tuoreet hedelmät ja juustolajitelma kruunaavat kokonaisuuden.

Lounaspöytään kuuluu päivittäin vaihtuva lämmin ruoka, ja keittiöstä saa pyydettäessä myös lämpimän kasvisannoksen.
Lounaspöytään kuuluu päivittäin vaihtuva lämmin ruoka, ja keittiöstä saa pyydettäessä myös lämpimän kasvisannoksen.

Lounaspöytään kuuluu myös päivittäin vaihtuva proteiinipitoinen lämmin ruoka. Keittiö valmistaa pyynnöstä myös lämpimän kasvisannoksen, Lukkarinen vinkkaa.

Myös a la carte -listalta löytyy proteiinipitoisia vaihtoehtoja kasvisruokailijoille. Esimerkiksi kermainen sieniohrattoannos tarjoillaan maittavien härkäpapupyöryköiden kanssa. Myös tomaattinen nyhtökauragratiini on ruokaisa annos ja sopii hyvin myös vegaaniseen ruokavalioon.

Frans & Amélie, Kluuvikatu 8

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi