
- Mikä: Monialainen gastropub
- Missä: Mannerheimintie 3, Helsinki
- Mitä: Lounas- ja illalliselämyksiä rennon pubitunnelman siivittämänä
Huhtikuun 24. päivä Helsingin ydinkeskusta sai uuden tulokkaan, kun Tap & Table avasi ovensa Kaivopihalle. Kyseessä ei ole mikä tahansa kuppila, vaan itseään hybridigastropubiksi tituleeraava tulokas, jossa päästään nauttimaan niin perinteisestä pubitunnelmasta kuin laadukkaista ruokaelämyksistä.
Tab & Tablen menu tarjoaakin monipuolisen kattauksen rentoja gastropub-klassikkoja, kuten gourmet-hampurilaisia, Pinsa Romana -tyylisiä pitsoja ja meheviä pihvejä. Arkisin tarjolla on myös lounasta.

Kuivin suin ei pubissa suinkaan tarvitse istua, sillä hanasta löytyy laaja valikoima oluita pienpanimoiden tuotteista kansainvälisiin merkkeihin.
"Tuntuu kuin toiselta olohuoneelta"
Tämän uuden, varsin mielenkiintoisen konseptin takaa löytyy hittiravintola Woolshedin Helsinkiin tuonut Joseph Simson, joka uskoo tämän kaltaiselle ravintolalle olevan kysyntää.
”Halusin luoda ravintolan, joka tuntuu kuin toiselta olohuoneelta ja jonne on helppo tulla after workeille tai rennolle illalliselle ystävien kesken. Meille on tärkeää, että ravintola kutsuu myös palaamaan takaisin: palkitsemme asiakkaitamme erilaisin kanta-asiakastarjouksin ja järjestämme erilaisia teemailtoja liveurheilusta karaokeen”, Samson kertoo.

Uusi ravintola ja ulkoterassi sijaitsevat paraatipaikalla Aleksanterinkadulla Vanhan ylioppilastalon kupeessa.
”Uskon että keskeinen sijainti keskustan liikekeskittymässä aivan Rautatieaseman kupeessa tarjoaa konseptille kaikki edellytykset menestyä”, Ylvan kiinteistöjohtaja Matti Christersson kertoo.
Tap & Table on avoinna päivittäin kello 11:stä iltamyöhään, ja se on varattavissa myös erilaisia tapahtumia varten.