Huippukokki Kape Aihinen vinkkaa: Tästä tunnistat hyvän ravintolan

Huippukokin mukaan yksi tekijä nostaa ravintolan aivan uudelle tasolle.

Jokainen meistä on taatusti joskus miettinyt, mistä seikoista hyvän ravintolan voi oikein tunnistaa. City kysyi huippukokki Kape Aihiselta vastausta tähän kiperään kysymykseen, ja vastaus oli selkeä: palvelusta.

Aihisen mukaan ravintolaan mentäessä ensituntuma sekä ravintolasta että henkilökunnasta kertoo jo paljon.

“Ensimetrit ovat tärkeitä", Aihinen toteaa ja viittaa muun muassa siihen, tervehditäänkö asiakasta jo heti ovella ja tunteeko hän itsensä tervetulleeksi.

Hyvällä palvelulla saa paljon anteeksi

Hyvän ensivaikutelman lisäksi palvelu on huippukokin mukaan ensiarvoisen tärkeää myös siksi, että sillä voi saada paljon anteeksi. Vaikka ruoka ei olisikaan sieltä parhaimmasta päästä, hyvällä palvelulla mielikuva ravintolasta voi nousta hetkessä.

"Jos palvelu on huonoa ja ruoka keskinkertaista, ravintolasta jaa huono maku. Mutta jos ravintolassa on vastassa ylpeä ja hyvin pukeutunut salihenkilökunta, joka tervehtii asiakasta jo heti ovella, ravintola jää mieliin”, Aihinen kertoo.

LUE MYÖS AIHISEN RAVINTOLAVINKIT: Haluatko syödä kuin huippukokki? Nämä ravintolat ovat Kape Aihisen suosikkeja: “Suomen paras ruoka”

Hyvän ravintolan tunnusmerkeistä puhuttaessa Aihinen viittaa naapurimaahamme Ruotsiin. Tukholman ravintoloiden salihenkilökunnasta voi kokin mukaan aistia tietynlaista ylpeyttä, ja tässä kaupungissa palvelu on järjestäen kohdillaan.

“Pääsääntöisesti Suomessa saa hyvää ruokaa, sillä meillä on laitteet ja vehkeet kunnossa, joten sanoisin että palvelu on se, joka kertoo paljon ravintolan tasosta", Aihinen kiteyttää.

LUE MYÖS: Savoyn keittiön henksuruokaa ja kokkikollegalta napattuja reseptejä - tällainen on Kape Aihisen uusi, erilainen ravintolakonsepti

1 kommentti

SaraPepp

16.12.2021 00:53

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://SaraPeppus.goshrink.com

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi