Joulukalenteri täynnä giniä - nyt mukana myös suomalaista juomaa

Suomalainen gini pääsi mukaan englantilaiseen ginijoulukalenteriin.

Suomalaisen The Helsinki Distilling Companyn valmistama Helsinki Dry Gin on valittu mukaan englantilaiseen Ginvent-ginijoulukalenteriin. Helsinki Dry Gin on ensimmäinen suomalaisgini, joka on mukana jokaisen ginin tosiystävän must have -kalenterissa.

Ginvent-kalenterin taustalla on Master of Malt -verkkokauppa yhdessä Gin Foundry -sivuston kanssa, englantilaisia jalojen juomien verkkotyyssijoja kumpainenkin. Kalenterissa on perinteiset 24 luukkua, joista jokaisen takaa löytyy kolmen senttilitran annos giniä. Jokaisen luukun takana on eri juoma.

"Tämä oli kiva yllätys", sanoo Séamus Holohan The Helsinki Distilling Companysta. "On hienoa saada tunnustusta."

Hän kertoo aikovansa ostaa kalenterin paitsi itselleen, myös läheisilleen lahjaksi. Kalenteriin valitaan laatuginejä, joten Holohan on otettu siitä, että helsinkiläisgini kutsuttiin mukaan.  

"Kalenterit ovat tosi suosittuja Englannissa ja mukaan pääseminen on suuri kunnia. Se on meille merkki siitä, että teemme jotakin oikein."

Master of Maltin verkkokaupassa eivät muuten kalenteriherkut tähän lopu: joulukalenterin voi tilata viskillä, konjakilla, bourbonilla, rommilla tai vodkalla, joten valinnanvaraa löytyy. Tämän vuoden uutuutena on Build Your Own -kalenteri, johon voi valita viinatäytteet itse.

Ginvent-joulukalenterin voi tilata Master of Malt-verkkokaupasta hintaan 164,07 euroa.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi