Uudenlainen ravintolakonsepti Restaurant & Bar Fusion yhdistää kotimaiset ja kansainväliset maut hulppealla 60 ruokalajin maistelemenulla. Maistelumenulta saa valita itselleen sopivan määrän suupalan kokoisia annoksia.
"Hyödynnämme sesongin parhaimmat raaka-aineet ja saatavilla olevat erikoiset lihat", keittiöpäällikkö Jesper Malin avaa keittiön filosofiasta. Monipuoliselta à la carte -listalta löytyy esimerkiksi hirveä, karitsaa, naudan munuaisia, ankankoipia ja Iberico-kinkkua.
Haukicevicheä, savustettua villisorsaa ja tervajäätelöä
Maistelumenun alkuruokalistalta löytyy mm. tatticarpaccio, haukicevicheä, hummerikeittoa sekä viskiliekitettyä etanaa. Pääruokavaihtoehtoja on huikeat 25 annosta, joista voi valita mieleisensä. Ravintolan upealla ja monipuolisella maistelumenun pääruokalistalla on mm. kevyesti savustettua villisorsaa, karamelli-Ibericoa, Hikkorihäränrintaa, turskan poskea ja hiilostettua siikaa.
Myöskään jälkiruokia ei ole unohdettu, herkullisella jälkiruokalistalla on mm. mustikkajuustokakkua, jännittävän kuuloista tervajäätelöä sekä suklaamarkiisia. Jälkiruokiakin voi maistelumenussa syödä niin monta kuin haluaa, kuten alku- ja pääruokiakin.
"Halusimme luoda Helsinkiin jotain ainutlaatuista"
Ravintolan on perustanut ravintoloitsija Mai Nguyen. Samaan yhtiöön Fusionin kanssa kuuluvat myös Yliopistonkadulla oleva Restaurant Caverna ja Vallilassa Elimäenkadulla toimiva lounasravintola Savor.
Fusion yhdistelee saumattomasti useita eri keittiöitä viihtyisässä, modernissa miljöössä. Kampin kauppakeskuksen ensimmäiseen kerrokseen avanneen tunnelmallisen ja valoisan Fusionin trendikäs sisustus on saanut inspiraationsa muinaisesta Babylonin kaupungista.
Nguyen tiimeineen on tehnyt tiiviisti töitä ravintolan eteen viimeiset kuukaudet. "Halusimme luoda Helsinkiin jotain ainutlaatuista. Fusionin konsepti on jokaiselle tekijälle tilaisuus tehdä jotain uutta. Panostamme erityisesti raaka-aineiden laatuun ja tuoreuteen, ainutlaatuisiin makuelämyksiin, käsin tehtyyn ruokaan ja hyvään asiakaspalveluun", kertoo Nguyen innostuneesti uuden ravintolan avajaistunnelmista.
Teppanyaki-grillin ympärillä voi nauttia viihdyttävää illallista vaikka työporukassa
Teppanyaki-grillin ääressä pääset nauttimaan kokin viihdyttävästä kokkailuista ja nauttimaan tuoreeltaan itselle sopivalla kypsyysasteella valmistetut teppanyakin herkut. Yli 200-paikkainen ravintola tarjoaa tilat isollekin ryhmälle tai yksityistilaisuuksiin. Myös ravintolan 28 henkilön VIP-tila soveltuu kokouksiin ja henkilöstön virkistyspäiviin.
Avajaisviikon kunniaksi Restaurant & Bar Fusion tarjoaa kaikki annokset -50%, 5.-9.10. välisenä aikana.
Katso tarjouksen lisätiedot ja varaa pöytä TableOnline.fi sivun kautta!
LUE LISÄÄ: Ravintola Caverna: toisenlainen maailma Kansainvälinen luolaravintola tarjoaa tauon kaupungin vilskeestä.