Más Rooftop Bar nousee Helsingin korkeimpien kattoterassien joukkoon

Espanjalaishenkiseltä kattoterassilta avautuu upeat maisemat yli kaupungin.

Yhteistyössä Scandic.

Helsinkiin on noussut uusi kattobaari, jolta avautuu hulppeat näköalat kaupungin kattojen ylle. 150-paikkainen Más Rooftop Bar sijaitsee Narinkkatorilla Scandic Simonkentän kahdeksannessa kerroksessa, ja sieltä voi ihailla kaupunkia kolmeen ilmansuuntaan.

Töölönlahdelta Rautatientorille ja Tuomiokirkolle sekä Ullanlinnan kattojen ylle avautuvia maisemia voi ihailla terassilta myös isolla kaukoputkella sekä kiikareilla, joita voi lainata baaritiskiltä.

”Suurin osa terassista on katettu, joten huonommallakin säällä voi hyvin tulla nauttimaan upeista maisemista”, ravintolatoimen päällikkö Elina Korkka sanoo.

Más Rooftop Barissa näkyvät alakerran Ravintola Másista tutut espanjalaisvaikutteet.

”Más Rooftop -terassi on Ravintola Másin pikkusisko, joten juomatarjonnassa olemme halunneet tuoda myös tänne sitä espanjalaishenkeä. Meiltä löytyy espanjalaisia oluita, siidereitä, cavaa, espanjalaisia viinejä ja kesällä tietysti sangriaa. Myös alkoholittomia vaihtoehtoja löytyy.”

Juomien kanssa baarissa voi napostella tapas-tyylistä pientä syötävää.

Más Rooftop terassin maisemista nauttiakseen ei tarvitse olla hotellin asiakas, vaan kaikki ovat tervetulleita. Sisään pääsee kätevästi Ravintola Másin kautta sekä hotellin aulan hisseillä.

Lämpölamppujen ja katon lasituksen ansiosta terassilla voi viettää aikaa myös kolealla säällä, jopa talvella.

”Kesällä olemme auki tiistaista lauantaihin alkaen kello 14. Talvella hieman supistetaan aukioloaikoja, mutta aiomme pitää myös talvella auki. Koska suurin osa terassista on katettu, niin pystymme pitämään terassin auki myös lumisella säällä.”

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi