Patisserie Teemu ja Markus jatkaa Teemu Auran harteilla ja nimellä – uusi myymälä aukeaa joulukuussa Hakaniemeen

“Aika ottaa seuraava askel eteenpäin yrityksen tarinassa”, Teemu Aura sanoo.

Teemu Auran ja Markus Hurskaisen yhdessä perustama ja pyörittämä Patisserie Teemu ja Markus jatkaa Auran omistuksessa ja johdossa, kun Hurskainen keskittyy jatkossa omistamiinsa ravintoloihin. Aura avaa uuden konditoria-myymälän Helsingin Hakaniemeen joulukuussa.

”On mahtavaa vuosien jälkeen päästä keskittymään täysin Patisserien kehittämiseen, sillä olemme tähän asti molemmat Markuksen kanssa aina tehneet samanaikaisesti töitä monen eri liiketoiminnan parissa”, iloitsee Teemu Aura.

”On ollut upeaa päästä kasvattamaan Markuksen kanssa yritys pienestä kivijalkakonditoriasta laajaksi palvelukonseptiksi. Nyt on aika kuitenkin ottaa taas seuraava askel eteenpäin yrityksen tarinassa”, Aura jatkaa.

”Teemu on ansiokkaasti hoitanut Patisserien liiketoimintaa jo tammikuusta alkaen. Itse olen päättänyt keskittyä tällä erää ravintoloideni toiminnan kehittämiseen. Patisserielle tekee hyvää, että joku pystyy keskittymään nyt sen kehittämiseen sataprosenttisesti. Olemme tehneet pitkään yhteistyötä Teemun kanssa, ja yhteistyö jatkuu toki edelleen”, kertoo Markus Hurskainen tulevaisuuden suunnitelmistaan.

Yrityksen nimi muuttuu omistajamuutoksen myötä Patisserie Teemu Auraksi. Joulukuussa avaava uusi myymälä tarjoaa aiempaa enemmän mm. aamiais- ja lounastuotteita. Hakaniemen torin kupeessa sijaitsevassa 15-paikkaisessa myymälässä tulee olemaan myös anniskeluoikeudet ja kesän koittaessa myös terassi, jonne voi pistäytyä nauttimaan esimerkiksi kuohuviiniä ja macaron-leivoksia.


”Uusi kahvila, joka aukeaa joulukuun alussa mahtavalle paikalle, tulee olemaan hieman erilainen kuin ensimmäiset kahvilamme. Tulemme tarjoamaan aamupalasettejä sekä laajempia lounasvaihtoehtoja, jotka on helppo ottaa myös mukaan. Tämän lisäksi tulemme hakemaan anniskeluoikeudet, ja odotankin jo ensimmäisiä kevätkelejä, kun pääsemme avaamaan komean terassin Hakaniemen torin laidalle”, kertoo Aura.


”Catering-toiminnan räjähdysmäinen kasvu on yllättänyt nyt loppuvuoden aikana. Tarjoamme catering-ratkaisuja isoihin ja pienempiin tilaisuuksiin, laajasti aamupaloista buffet-illallisiin ja sormisyötäviin. On mielenkiintoista nähdä mitä tämä liiketoiminnan puoli tuo ensi vuonna tullessaan. Kysyntää selvästi on”, Aura pohtii.


Patisserie Teemu Aura jatkaa toimintaansa yhdistelemällä tinkimättömästi käsityötä, luovuutta, hulluutta ja laadukkaita raaka-aineita. Tuotteissa yhdistellään kekseliäästi sekä modernia että klassista leipomista ja rohkeasti eri makumaailmoja. Myös kakut, leivokset, juureen tehdyt leivät, croissantit ja herkulliset pullat kuuluvat vakiovalikoimaan.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi