We Got This – kahvila-viinibaari pitää homman hallussa monipuolisella valikoimalla

Moderni kahvila tuo pienpanimo-oluet ja natuviinit kahvin rinnalle.

Kuva: We Got This / Facebook
  • Mitä? Monipuolinen punavuorelaiskahvila
  • Missä? Albertinkadulla
  • Kenelle? Laadukasta palvelua ja kahvia arvostavalle

We Got This on uusi kahvila ja viinibaari Albertinkadulla. Joulukuussa ovensa avanneen mestan taustalta löytyy suomalaisesta laatukahvista tutuksi tullut, aiemmin Good Life Coffeen paahtimoa vetänyt Samuli Ronkanen.

We Got This on moderni kahvila, jossa uuden Loud Coffee -paahtimon kahvi ja kahvilatuotteet saavat rinnalleen trendikkäät pienpanimo-oluet ja natuviinit. Suolaiset ja makeat pikkusyötävät ovat kekseliäitä tuotteita enimmäkseen paikallisten kiinnostavien tuottajien tarjonnasta.

We Got This lyhentyy WGT:ksi ja pyrkii siten nimellään We Got Beefin kanssa samaan legendaariseen kastiin. Simppeli mustavalkoinen logo ja yksinkertaisen tyylikäs verkkonäkyvyys huokuvat tekijöidensä tyylitajua, joka jatkuu myös ravintolan sisustuksessa.

Kuva: We Got This / Facebook

Moderni kahvila tehdään nykyisin nojaamalla perinteeseen ja se näkyy muun muassa We Got Thisin klassisessa sisustuksessa, jossa sormipaneelit lyövät kättä ruudullisen lattian kanssa sekä tuotevalikoimasta löytyvissä Piirakkaleipomo Rädyn karjalanpiirakoissa, jotka saavat tuoreen twistin ruskistetusta ja vaahdotetusta voista.

We Got This vaikuttaa nimensämukaisesti pitävän homman hallussa alusta asti. Asiakkaita on riittänyt, ensimmäiset arvostelut nettipalveluissa ovat tuoneet ylistyksiä ja Nytin pikatestissäkin tuli suitsutusta. Nyt kahvila-viinibaarin pitää lunastaa alkuhuuman jälkeen paikkansa ihmisten arjessa.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi