Perheenäidin ainutlaatuinen kahvilakonsepti kerää ylistystä: "Ihana idea!"

Suomen ensimmäinen leikkipuistokahvila ilahduttaa pääkaupunkiseudun perheitä tänä kesänä.

Kuva: Play Café
  • Mikä: Leikkipuistokahvila
  • Missä: Ympäri pääkaupunkiseutua
  • Mitä: Kahvia, juomia, suolaista ja makeaa syötävää

Kaikki leikkipuistoissa ja hiekkalaatikkojen reunoilla aikaansa viettävät vanhemmat, sisarukset ja lastenhoitajat pääsevät tänä kesänä nauttimaan iloisten leikkihetkien lisäksi myös ihanista kahvilaherkuista, kun Suomen ensimmäinen leikkipuistokahvila Play Café aloitti kiertueensa pääkaupunkiseudulla.

Liikkuva kahvilavaunu tarjoaa kahvin, teen ja muiden juomien lisäksi myös ihania suolaisia ja makeita leivonnaisia, kuten mantelicroissantteja ja heti suuren suosion saavuttaneita täytettyjä bageleita.

Idea syntyi omasta tarpeesta

Suomen ensimmäisen leikkipuistokahvilan, Play Cafén, taustalla on yrittäjä ja äiti Iida Sinipaasi, joka haluaa yrityksellään luoda lapsiperheille jotain iloista ja täysin uutta.

“Idea Play Cafén taustalla syntyi siitä, mitä itse lapsiperhearjen keskellä palavasti kaipasin: kuumaa kahvia ja aikuista seuraa kuraisen hiekkalaatikon reunalle", Sinipaasi kertoo idean synnystä.

Play Café tuo iloa lapsiperheille.
Play Café tuo iloa lapsiperheille. Kuva: Play Café

Play Cafén visio on luoda Suomen kattava verkosto perheiden arkea tukevia iloisia kohtaamispaikkoja. Omalla toiminnallaan se haluaa kannustaa myös muita toimijoita ja tahoja kehittämään lapsiperheitä kokonaisvaltaisemmin tukevia palveluita ja liiketoimintamalleja.

Kahvilapalveluiden lisäksi Play Café haluaa kehittää lapsiperheille suunnattujen leikkialueiden palveluita sekä aktivoida lapsiperheiden sosiaalisia kontakteja ja perhepositiivista kulttuuria.

"Kahden ihanan pienen pojan äitinä ja yrittäjänä elän itse hektisen lapsiperhearjen ihanassa kamalassa ytimessä. Tiedän, miten paljon paineita, aitoja tunteita ja kohtaamisia hiekkalaatikkojen reunoille kokoontuu. Play Cafén kautta haluan järjestää iloisia ja aidosti perhepositiivisia hetkiä lapsiperheiden arkeen ja olla itse rohkeasti mukana tukemassa perheiden jaksamista, elinvoimaa sekä näkyvämpää asemaa yhteiskunnassa!”

Leikkipuistokahvilasta saa muun muassa mantelicroissantteja.
Leikkipuistokahvilasta saa muun muassa mantelicroissantteja. Kuva: Play Café

Päivien piristysruiske

Liikkuvalle kahvilakonseptille on ollut selvästi kysyntää, ainakin jos uskoo sosiaalisessa mediassa käytyjä keskusteluja, joissa Play Caféa kuvaillaan päivien piristysruiskeeksi.

Myös kahvilavaunun ympärillä käyvä tasainen kuhina kertoo omaa kieltään siitä, että tälle konsetille on todella ollut kysyntää.

"Ihana idea", Facebookissa hehkutetaan.

Innostuitko ideasta? Play Cafén ajantasaisen aikataulun löydät Facebookista

1 kommentti

SaraPepp

16.12.2021 01:23

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://SaraPeppus.goshrink.com

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi