Skiffer purjehtii Töölöön – Uutuutena liuskapizzabrunssi

Töölön Skiffer avautuu marraskuussa.

Skifferin liuskojen makuyhdistelmät ovat Tuomo Suorannan käsialaa.
Skifferin liuskojen makuyhdistelmät ovat Tuomo Suorannan käsialaa. Kuva: Skiffer

Liuskapizzoistaan tunnettu ravintolaketju Skiffer avaa uuden ravintolan Töölöön Runeberginkadulle kiinalaisen ravintola Full Housen tilalle. Uuden Skifferin avajaisia vietetään heti remontin valmistuttua marraskuussa.

Muiden Skiffereiden tapaan myös Töölön Skiffer saa oman nimikkoliuskansa, joka on saatavilla ainoastaan Töölön ravintolasta. Uutena elementtinä Töölössä aloitetaan sunnuntaiset liuskabrunssit.

60-paikkaiseen ravintolaan mahtuu myös lounge, johon voi piipahtaa nauttimaan juomia ja pientä naposteltavaa.

Skifferin tarina alkoi kymmenen vuotta sitten Liuskaluodolla. Sittemmin ravintoloita on avattu Erottajalle, Hankoon, Kallioon, Viiskulmaan ja Kamppiin.

Liuskojen yllätyksellisten makuyhdistelmien takana on Skifferin keittiöpäällikkö Tuomo Suoranta. Ruoka-annosten raaka-aineissa panostetaan laatuun, tuoreuteen sekä tuotannon eettisyyteen.

”Olemme pitkään etsineet sopivia liiketiloja Töölöstä. Tässä tilassa yhdistyvät erinomainen sijainti Hesperian puiston laidalla sekä sopiva tilakoko toimintaamme. Tilaan rakennetaan kokonaan uudet keittiötilat ja salin puoli remontoidaan täysin, näin saamme tuotua Skiffer-ravintolan ilmeen hyvin näkyviin.” kertoo yrityksen toimitusjohtaja Pyry Koskimo.

Skiffer Töölö, Runeberginkatu 34

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi