Tampereelle avautuva Ravintola Kajo tarjoaa kotimaisia luonnonantimia välimerellisin vaikuttein

Tampereen Rautatienkadulle avautuu 18. huhtikuuta Ravintola Kajo, joka lupaa tarjoilla asiakkailleen puhtaita makuja, hyvää palvelua ja mieleenpainuvia iltoja.

Ravintola Kajo on Marko Simunaniemen (vas.), Panagiotis Lykoudiksen ja Vellu Lampisen ensimmäinen oma ravintola.
Ravintola Kajo on Marko Simunaniemen (vas.), Panagiotis Lykoudiksen ja Vellu Lampisen ensimmäinen oma ravintola. Kuva: Ravintola Kajo

Ravintola Kajo on perustajiensa ensimmäinen, vaikka kaikki kolme omistajaa ovat ehtineet toimia alalla jo useamman vuoden.

Keittiön puolella vaikuttaa Veli-Matti ”Vellu” Lampinen, joka on viimeksi toiminut Lapland Hotel Tampereen keittiömestarina. Kreikkalaistaustainen Panagiotis Lykoudis on työskennellyt muun muassa Stefan’s Steakhousessa sekä Neljässä vuodenajassa ja hankkinut kokemusta myös Pariisista ja Lontoosta. Salista vastaa Marko Simunaniemi, joka toimi aiemmin ravintola Tampellan ravintolapäällikkönä.

Lampinen on erikoistunut kotimaisiin villiyrtteihin, mikä tulee näkymään myös Kajon ruokatarjonnassa. Vaikka raaka-aineet pohjautuvat pitkälti kotimaisiin luonnonantimiin, valmistustapoihin on saatu vaikutteita kreikkalaistaustaisen Lykoudiksen synnyinsijoilta Välimeren suunnalta.

Simunaniemi kertoo ravintolan tyylin olevan rento ja asiakkaat huomioon ottava. Etenkin alkuruoissa on paljon jaettavia annoksia, ja myös palvelu tukee sosiaalista syömistä.

"Meillä on tosi kokonaisvaltainen isännöivä palvelutyyli. Haluamme olla auttamassa ja opastamassa asiakasta ja haemme yhdessä sen, mitkä ovat niitä parhaita makuja asiakkaalle", Simunaniemi sanoo.

Alkuruoat on hinnoiteltu maltillisesti 5 ja 12 euron välimaastoon, pääruoat ovat 20–30 euron hintaisia ja jälkiruoat kymmenen euron tienoilla, joten alle 50 eurolla saa syötyä hyvin kolme ruokalajia, Simunaniemi lupaa.

Ravintola Kajo avataan 18. huhtikuuta Tampereelle osoitteeseen Rautatienkatu 12, Tampere.

1 kommentti

Tiia__

11.4.2018 18:19

En malta odottaa, että pääsee testaamaan! Hyvä Marko ja kumppanit!! ♡

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi