Uudet ravintolat Helsinki: jokaiselle jotakin

Helsinkiin on avattu viime aikoina taas iso joukko uusia, kiinnostavia ravintoloita. Tässä valikoima tuoreita rafloja testattavaksi!

Eevert

Designravintola Eevert tarjoilee skandinaavista ruokaa, suomalaisia makuja ja tuttuja raaka-aineita. Rafla sijaitsee Alvar Aallon suunnittelemassa rakennuksessa, ja sisustuksessa kaikki ruokailuvälineitä myöten on suomalaista designia. Psst! Tsekkaa Kyrö Distilleryn nimikkomenu, jossa ruokalajit on paritettu cocktailien kavereiksi.
Lue myös: Eevert on skandiravintola alusta loppuun

Palace

Klassikko nousi tuhkasta, kun legendaarinen ravintola Palace avattiin uudelleen. Vuonna 1952 avattu ravintola suljettiin joulukuussa 2016, mutta 22.11.2017 alkaen sinne pääsee taas syömään. Keittiötä luotsaavat huippukokit Eero Vottonen ja Hans Välimäki. Huom! Ravintola ei ole lainkaan auki viikonloppuisin.
Lue myös: Palace nousee tuhkasta

Yes Yes Yes

Kaupungin odotetuimpiin ravintoloihin kuuluva Yes Yes Yes avasi ovensa marraskuussa, ja sulatti sekasyöjienkin sydämet, vaikka tarjolla on pelkkää kasvista. Kaupungin kenties pisin baaritiski kutsuu niin syömään kuin juomaankin, eikä vanhasta Mäkkäristä ole jäljellä enää kuin muisto.
Lue myös: Yes Yes Yes - nautinnoille kyllä

Pupu Kallio

Luomusalaattiravintola Pupu haluaa tulla tunnetuksi luottopaikkana, joka tyydyttää hyvän salaatin himon, ja nyt kun uusi piste on avattu Kallioon, on salaatin voittokulku kaupungissa taattu. Salaatit valmistetaan tilauksesta, ja ravintolan seinällä olevasta listasta voi tarkistaa jokaisen raaka-aineen alkuperän.
Lue myös: Hyvän salaatin ravintola

Sue Ellen

Dallasilaisittain hienostunut, mutta dramaattinen Sue Ellen on herkullinen lisäys kaupungin ravintolatarjontaan: lihaa ja mereneläviä, kuohuvaa ja ostereita, herkullisia drinkkejä ja tyylikäs sisustus. Eikä keskeisessä sijainnissakaan muuten mitään vikaa ole.
Lue myös: Bystron tilalle avataan ravintola Sue Ellen

Manu

Sokos Hotel Presidentin yhteyteen vastikään avattu mestarillinen bistro Manu on uusi kortteliravintola, jossa kotimaisuus ja käsityö ovat pääosissa. Listalta löytyy mukava kattaus konstailematonta ruokaa: lohikeittoa, lihapullia, sandwicheja, pihvejä, kasvisvaihtoehtoja ja houkuttelevia jäkkäreitä.
Lue myös: Kuin manulle illallinen

Más

Scandic Simonkentän kylkeen avattiin marraskuun alussa tyylikäs uusi ravintola, jossa ihmisten toivotaan viihtyvän pitkään. Iberian niemimaan vaikutteita, pohjoismaisia raaka-aineita, leikkisä lähestymistapa ja rento meininki – sitä on Más.
Lue myös: Más on espanjalastyyppinen ravintola

Skiffer Kallio

Liuskat tulivat Kallioon, kun legendaarinen Skiffer avasi uuden ravintolan Flemarille. Skiffer Kalliosta saa paitsi tuttuja gourmet-pizzoja eli liuskoja, myös alueen omaa nimikkoliuskaa, jossa on tietenkin Harjun makkaratehtaan makkaraa. Lisäksi ilouutisia: arkisin raflassa tarjoillaan lounasta!
Lue myös: Uusi Skiffer on auki

Taco Bell

Pääkaupunkiseudulla otettiin askel amerikkalaisempaan suuntaan, kun maan ensimmäiset Taco Bellit avattiin Helsinkiin, Espooseen ja Vantaalle. Suomalainen erikoisuus maamme Taco Belleissä on se, että täytevaihtoehtona on oma ylpeytemme nyhtökaura.
Lue myös: Taco Bell rynni Suomeen

Krog Madame

Okei, ravintola ei ole ihan uusi, mutta se on uudistunut: lounge-henkisempi uusi Madame on uusien omistajien myötä korttelibistro, joka toivottaa kävijät tervetulleiksi jäämään cocktailille myös iltamyöhään. Listalla on entisestä Madamesta tuttuja tapaksia, pizzoja ja burgeri, mutta myös uutuuksia. 
Lue myös: Krog Madame uudistuu

Bubbling under:

City Center -kauppakeskuksen remontti on parhaillaan käynnissä. Kun se valmistuu, saamme keskustaan ainakin uuden Döner Harjun, Sushibar + Winen ja salaattiravintola Pupun.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi