Uusi pizzaketju yrittää jotain, mitä ei ole Suomessa ennen tehty: "Helvetin hyvät pizzat koko Suomeen"

Pizzaketju Cartel aikoo valloittaa laatupizzoillaan Suomen lähiöt.

Kuva: Cartel

“Helvetin hyvät pizzat koko Suomeen.” Missio on iso, mutta Pertti Kallioinen, Sauli Lehtovaara ja Henri Auvinen päättivät ottaa haasteen vastaan.

Tästä ajatuksesta syntyi syksyllä startannut pizzaketju Pizza Cartel, jonka idea ei ole sieltä aivan perinteisimmästä päästä. Mukaan lähtevien pizzerioiden ei nimittäin tarvitse luopua omista tuotteistaan, vaan Cartelin pizzoja myydään pizzerioiden omien tuotteiden rinnalla.

Kyseessä on siis perinteisen franchising-yrittämisen astetta kevyempi muoto.

Uusia pizzerioita tulee mukaan koko ajan

Idea voi kuulostaa ensi alkuun erikoiselta, mutta se näyttää toimivan! Ainakin jos seuraa sitä, kuinka nopeasti ketju on valloittanut pääkaupunkiseudun pizzerioita. Cartelin pizzoja myydään siis pääasiassa siellä, mistä niitä eniten ostetaan - eli lähiöistä.

Tällä hetkellä muutaman kuukauden ajan pyörineessä ketjussa on mukana yli kymmenen ravintolaa - ja lisää on koko ajan tulossa. Cartelin pizzat ovat rantautuneet ympäri pääkaupunkiseutua aina Kontulasta Pukinmäkeen, Maunulaan ja Pasilaan. 

Kuva: Cartel

Salaisuutena laadukkaat raaka-aineet 

Missio on iso, mutta millä asein Cartel aikoo valloittaa koko Suomen? No maulla - ja laadulla - tietenkin!

“Pizza Cartelin lättyjen salaisuutena on 36 h kohotettu, juureen leivottu pohja, italialaisia huippulaatuisista kartellitomaateista veivattu kastike ja freshi mozzarella”, ketjun kotisivuilla kerrotaan.

Ketjun valikoimissa on kymmenen herkullista pizzaa aina perinteisestä Margheritasta särkeä sisältävään Shar Baitiin. Vai maistuisiko suomalaisiin taatusti uppoava, ananasta ja pepperonia sisältävä Pineapple Express. 

Koko valikoiman ja kaikki Cartelin pizzoja myyvät ravintolat voit takistaa Cartelin kotisivuilta

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi