Sisäpiiri

 • Olli31, 31 v mies

Onko Suomessa enää PUA-genreä?  2

Kaveri kuului aikanaan pelimiesyhteisöön, jotain 10 - vuotta sitten. Itse luin joskus Pelimiehen Käsikirjaa ja Niilon Pelimiestä.

Onko genreä enää?


 • Kaarina Kakkonen, 18 v nainen

Kakkosta ilman tuhnua  3

Hei! Poikaystäväni haluaisi kakkosta, mistä olen ehdottomasti kieltäytynyt, vaikka itsekin mieli tekisi kokeilla. Haluaisin ylläpitää hänen mielikuvaansa minusta kauniina ja tuoksuvana, mihin ei oikein asetu makuuhuoneödöörinä Au de Toilette (you know...) tai pasot lakanoissa.

Kerrotko Walter, miten homot - nuo luolasukeltamisen aateliset hoitavat pesut&putsaukset niin, että tarjolla on sulokas nautinto loppuun asti?


 • Arvo Tasanen, 34 v mies

Takaapäin  6

Haluaisin tasavertaisuuden nimissä, että nainen ottaisi minut takaapäin. En vaan ole löytänyt sellaista asentoa vielä seksioppaista, joten voisiko arvon toimittaja kuvailla millaiseen asentoon minun tulisi taipua, jotta tämä tasa-arvokysymys olisi mahdollista toteuttaa.


 • Porvari, 37 v mies

Miten eroon punavihreydestä?  5

Rakas Walter,

tarvitsen apuasi. Tapasin elämäni naisen. Tai niin luulin, kunnes ymmärsin hänen olevan ns. "punavihreä". Olen jo itse ymmärtänyt että se ei toimi ja haluaisin keskustella realistisista vaihtoehdoista. Mutta voima on hänessä vahva. Mitä tehdä? Tuleeko järki joskus perässä vai jätänkö hänet?


 • Loukattu, 21 v nainen

Miten kostan poikaystävälleni  7

Sain selville, että poikaystäväni on pettänyt minua monta kertaa. Me jatkamme yhdessäoloa, mutta miten kostan hänelle?


 • Pate.Perkkonen, 38 v mies

Kohta sataa... mutta mitä?  2

Vastasit aiemmin kysymykseen koskien Parvekkeella biisiä, jossa ilmiselvästi lauletaan seksistä. Sama koskee myös ihan ilmiselvästi Pete Parkkosen Kohta Sataa hittiä, eli aktistahan sekin selkeästi kertoo. Mutta entäs se kertosäe? Kohta sataa... siis mitä? Hikeä? Siemennestettä? Kultainen suihku? Squirttaus? Jos se ei liity mitenkään itse toimintaan, niin silloinhan se on yhtä eroottista kuin jos Pete laulaisi, että "alavilla mailla hallan vaaraa... vaaraa..". Itse asiassa kuvaavampi kertsi olisi Kohta palaa. Se voisi kuvastaa kiihkeän kuumaa tunnelmaa, tai viitata siihen että kohta nalli palaa loppuun ja rakkauden rypäleammus syöksyy ulos karvaisesta bunkkeristaan.
Anyways kuitenkin. Voitko avata tämän mulle oi sinä sanoitusten suurvisiiri? Vai onko tämän kevän teema, että kaikki vaan rankkasateessa?


 • Vastaaja, 63 v mies

Kysymys kysymyksestä

Ave Walter!
Sinulle on varmasti vuosia tätäkin palstaa ylläpitäneenä muodostunut erinäisiä ihmetyksen tahi vitutuksen takia joitakin kysymyksiä mieleesi. Olisi perin mielenkiintoista lukea edes yhden Sinun itsesi esittämän kysymyksen täällä etusivun puolella. Jos siihen saisit ujutettua otsikon perään vielä tuon punaisen tähtimerkin , niin johan olisi maailmankirjat sekaisin. Toivottavasti Sinussa virtaa senverran anarkistiverta suonissasi, että tekisit tämän poikkeuksen meille lukijoille


 • hukassa22, 32 v nainen

mimmi, bussi, ilta ja maailma  3

mietin tässä näin kun tossa yksi ilta bussissa kalajärvelle tapasin aika mukavan ja ihan mahtavan naisen.. ei varmaan voittaisi missi kisoja , mutta omiin silmiin aikatäydellinen pakkaus.. jäätiin jopa molemmat samassa paikassa kalajärvellä pois. ja vaikka (illan mun osalta piti loppua niin se vasta alakolkin. ) käveltiin siinä hetki samaa matkaa kunnes naisen kyyti tuli.. koska yhteystiedot jäi vaihtamatta ja ehkä kovin kaipailen tätä tutkijaan ajattelin kysyä. että onko se vaikka muodissa tuntuu olevan laittaa facebookiin julkisia hakuilmoituksia niin silti liian gay ja jonnejen hommaa . vai pitäisikö toivoa että se ottaisi ytheyttä jos survois lyhyen kuvauksen eri kauppojen seinälle sähköposti osoitteen kanssa jokukoi23@hotmial.com.. tai sitten laittaa maalausfirmaa pystyy ja yrittää hakea toimeksi annot kaikkiin taloiihin nähdäkseen ikkunasta mistä se asuu ?!!! vai liikutaanko liian epätoivoisilla vesillä ja better luck next time ?


 • ei jeesustella jooko, 33 v nainen

Mitä täällä oikein tapahtuu?  4

Onko minulta mennyt jotakin ohi? Miksi sinulta, Walter, kaupunki-, julkkis- ja yöelämän asiantuntija, kysytään jatkuvasti jeesukseen, raamattuun, jumalaan, kuolemaan ja tuonpuoleiseen liittyviä kysymyksiä WHAT IS UP?


 • Shortsimies, 63 v nainen

Pukeutuminen tuonpuoleiseen  1

Heipparallaa Walter!
Voisitko kertoa, minkälaisiin vaatteisiin minut pitäisi pukea kuolemani jälkeen.?
Olen nimittäin viettänyt perin synnillistä elämää nuoresta pitäen, enkä ole ajatellut muuttaa tapojani saatikka katua tätä ihanaa synnillistä aikaani maan päällä. Aion myöskin tuonpuoleisessa jatkaa samalla meiningillä. Suuntana olisi siis tuo Hotelli Hornankattila, jonne ei mielestäni kannata paljon ylipukeutua lämpötilan huomionottaen.


 • dsajlkdsdsölkj333rd, 32 v mies

Missä on juhlimistila jossa vessoja on enemmän kuin keskeneräisiä tuoppeja?

Reservin argumentointijoukkojen sivarina olen perin pöyristinyt Pääkaupunkiseutumme WC-tarjonnan ja pöydällä olevien keskeneräisten tuoppien suhteesta juhlatiloissa. Tämä on <1. kun pitäisi olla vähintään 2,5 WC:tä avointa tuoppia kohden.

Oi Waltteri! Mistä herkkävatsainen Ronskin Paskan Ritari voisi löytää oikeanlaisen paikan pilettää? Pitääkö minun löytää sama ratkaisu mutta eri syystä niinkuin Pohjois-Korean Diktaattori lentopelkonsa kanssa? Yksityisjuna ulkomaanvierailuita varten. Voiko esim. RMJ 2017 teltta-alueelle rakentaa oman kiertävän possujunan WC-osastoineen?


 • Yöprinsessa, 23 v nainen

Euroopan paras bilekaupunki?  5

Hei Walter, kerrotko mikä on Euroopan paras bilekaupunki tällä hetkellä. Missä on eniten särmää yössä? Minne tilaan lennot?


 • Matkalla yläkertaan, 63 v mies

Nolot ajatukset  2

Hallelujaa Walter!
Kerroppa miten pääsen eroon ajatuksesta, joka putkahtaa mieleeni aika ajoin.
Nimittäin mielessäni käy ajatus, että kuolleet omaiset ja tuttavat osaisivat taivaasta käsin lukea ajatuksiani, jos ajattelen heitä. Tietysti aivoni juuri silloin tekee jäynää minulle ja alan ajatella jotain kiusallista asiaa. Esim. pidän mulkkuani ajattelemani henkiolennon suussa. Tämä on varsin kiusallista, kun en voi varmuudella tietää onko näin ja taivaassa heidät tavattuani saisin hävetä koko ikuisen elämäni ajan.


 • Tauno Tuonpuoleinen, 96 v nainen

Taivaasen tempaus  4

Moro Walteri!
Kerroppa mistä jälkeläiseni saavat tietää, jos minut on kuolemani jälkeen tempaistu taivaaseen?
Onko uskovaisilla kenties jokin seurantakoodijärjestelmä käytössä?
Itse ajattelin josko voisin testamentissani vaatia että monumentaalinen 2 metriä korkea ja 2 tonnia painava hautakiveni asennettaisiin vaakasuoraan haudan päälle.
Tällöin voisi kiven siirtymisestä päätellä, että olisin päässyt Herrani luokse. Myöskin hautakiveni olisi ilkivallalta suojattu, kun se olisi jo valmiiksi kaadettuna.


 • jkusti, 37 v mies

suomalaisten wc-pönttöjen muotoilusta...  4

onko olemassa kotimaista wc-pönttö mallia jossa olisi otettu huomioon meidät, isolla munalla siunattu vähemmistö suomen kansasta jolla ei ole mahdollisuutta käydä istumapissalla kotimaisella pöntöllä ilman että heppi hieroo pöntön etureunaa. samaan aikaan alakerran ilmoitustaulu täyttyy lorinan vastaisesta propagandasta.
mikäli tiedät pönttömalliston jossa tämä on otettu huomioon tai jos voisit vaikuttaa ko.tuotteiden valmistajaan kyseisen muotoilullisen epäkohdan korjaamiseksi.


 • dsajlkdsdsölkj333rd, 32 v mies

Onko Jumalalla huumorintajua - jota tämä ateisti ei vain ymmärrä?

Hei. Mulla on jotenkin keskeneräinen olo nyt ihmisenä.
Viisaudenhammasta kolotutti eilen ja olen varma ettei kyseessä ole kah-vituttamisesta ( Oikea ala takarivi, kielen puolelta). . .

Käypähoito.fi suositusten mukaan kontekstin mukaisessa artikkelissa annnetaan ymmärtää että..."Viisaudenhampaat ovat erityisesti nuorten aikuisten ongelma jolloin Viisaudenhampaan keskeinen ongelma on ympäröivän ikenen tulehdus. Hammaslääkärit puhuvat tällöin perikoroniitista. Tämä on erityisesti 20–25-vuotiaiden ongelma ja koskee useimmiten alaviisaudenhammasta."

Mullahan on ikää lasissa kolkeet-kaks-vee niin miten on mahdollista että Visurtit oirelee vasta nyt? No kuitenkin tämän tajuamisesta sain Kilon hammasterveyspäivystykseen tunnin varoitusajalla ajan jolla määrättiin Antibioottihoito + maitohappobakteereja.

Jotenkin tuntuu siltä että Jumalalla on huumorintajua...Minä en vain näe tätä niin kuin Hän näkee. Mikä neuvoksi?


 • BIrkko, 31 v nainen

Kaksiintumassa?  1

Mielessäni on pyörinyt jo useamman viikon tutusta kappaleesta versio, jota löydän itseni laulamassa: "Sateenkaaren toisella puolen onBI maa..." Olenko Walter löytämässä itseni tai mitä tämä tällainen on?


 • dsajlkdsdsölkj333rd, 32 v mies

Huominen on huomenna, eilinen on vuoden päästä  1

Menin antamaan pakit ihmisettärelle soittoruokalassa.
Hän loukkasi minua verisesti irstaan tökeröllä iskurepliikillä, joka kuului: "Sun mutsis on varmaan kuuma esihistoriallinen sedimenttikerros kun oot noin timantti! Voisitko vilauttaa sun persettä?"

Teinkö moraalisesti oikein näyttäessäni närhen munat hänettärelle?


 • Parvekkeen reunalla, 36 v mies

Parvekkeella  3

Dear Walter!

Koska olet lähes kaikkien alojen asiantuntija, ja urbaanin elämän tietäjä, niin luotan siihen, että osaat vastata mieltäni jo pitkään askarruttaneeseen kysymykseen.

Ida Paul laulaa duetossa Kalle Lindrothin kanssa:"Mut tuliks sulle mieleen et mitä jos nyt tän illan teema ois että mä sua parvekkeella".

Kysymykseni kuuluukin, että mitä hittoa ne siellä parvekkeella oikein tekee?!? Vaikka kuinka tarkasti kuuntelisin tuota biisiä, niin asia ei millään selviä. Pliis Walter, selvitä tämä pikaisesti!


 • Kiitos teille, 21 v mies

Tampereen ja Kokkolan naiset  4

Miksi Helsingissä saa parhaiten naisilta, jotka ovat kotoisin joko Tampereelta tai Kokkolasta?