Sisäpiiri

 • Karaoke-Katja

Kerrohan Waltsu missä päin Helsinkiä olisi...  1

Kerrohan Waltsu missä päin Helsinkiä olisi seuraavat kriteerit täyttävä karaokepaikka: 1. Porukka ei ole liian jumissa. 2. Listalla on sekä kotimaisia että ulkolaisia biisejä, mm. Gloria Gaynorin I Will Survive ja Tuomari Nurmion Valo yössä. Itse en ole vielä moiseen paikkaan törmännyt, vaikka paljon olen yrittänyt. Suihkulaulanta alkaa jo tympiä ja olisi julmaa pitää ihmispoloja pois sen suuren nautinnon luota, jonka ääneni heille antaa. Joten kerro kerro…


 • Jacob

Onko olemassa jokin suuri moraalinvartija...  1

Onko olemassa jokin suuri moraalinvartija? Kaikkivoipa voima, joka pyrkii pitämään meitä ihmismatosia kurissa? On nimittäin allekirjoittaneelle sattunut jo kaksi kertaa peräkkäin, että aamuleikit on tylysti keskeytetty. Olen ollut vastakkaisen sukupuolen edustajan kanssa täydessä touhussa aamun tunteina, kun jokin on sitten viilentänyt tunnelmaa. Ekalla kerralla pomoni soitti ja hoputti töihin ja toisella kerralla Jehovan todistajat tulivat hakkaamaan oven taakse! Pitäisikö minun pidättäytyä aamun huveista, jos taivaspaikka kiinnostaa? Nimim. Pieni elämä vaarassa.


 • Pinguin

Dear Walter, kerro mulle herra Arto Munan...  1

Dear Walter, kerro mulle herra Arto Munan seksuaalisesta suuntautuvuudesta. Vietin muutaman yön hänen kanssaan eikä MITÄÄN tapahtunut?? Eli olenko vain niin vastenmielinen ja epäkiihottava vai voiko syynä olla jokin muu? Kiitos! • Jallu, Hki

Jos autokuski sattumoisin huumetestataan hetki sen...  1

Jos autokuski sattumoisin huumetestataan hetki sen jälkeen kun henkilöt hänen autossaan ovat poltelleet mm. marihuanaa ja kuski jääkin kiinni viranomaisille ns. "huumeilusta", niin onko kyseinen kuski rikosoikeudellisessa vastuussa tapahtumasta vain hengittäessään laitonta ilmaa, vaikkei koskaan itse olisikaan laittomiin aineisiin sotkeutunut?


 • mrcool

Ken lienee se mystinen auktoriteetti, joka...  1

Ken lienee se mystinen auktoriteetti, joka määrittelee, mikä kaupungin yökerhoista on milloinkin juuri se pakollinen näyttäytymispaikka? Mielestäni ravintola on parhaimmillaan välittömästi sen jälkeen, kun se on menettänyt tämän statuksen.


 • Speedgirl

Oi rakas Walter… kysyisin nyt sinultakin...  1

Oi rakas Walter… kysyisin nyt sinultakin mielipidettä asiaan joka monia mietityttää. Esimerkiksi minä harrastan paljon irtosuhteita, dokaan ja bailaan ja otsassa on leima lumppu. Olen nimittäin miettinyt, että kenen kanssa miehet harrastavat yhden illan suhteita jos meitä ns. huonoja tyttöjä ei olisi? Onko lumpun leima mielestäsi oikein? • Sara 16-v, 16 v

Tyttö etsii homoystävää  1

Alan olla erittäin epätoivoinen!! Auta!! Mistä löydän oman homoystävän? Tahtoo homon mukaan kahville, shoppailemaan ja tosiystäväksi. Menenkö kadulle kiskomaan miehiä hihasta ja kyselen mahtaisiko joku olla homo, vai keksitkö helpomman keinon? Jokaisella naisella täytyy olla ainakin 1 oma homoystävä. Mistä minulle se oikea?


 • Kuluttaja

Hei Walter, olen tässä päivänä muutamana...  1

Hei Walter, olen tässä päivänä muutamana huomannut lähikaupan hehkeän kassan flirttailevan kanssani. Kuinka ihmeessä lähestyn kaupan kassaa kun takana mummo lastaa kissanhiekkaa hihnalle, enkä tiedä missä neitonen viettää aikaansa? • ?#$$&!

On niin perke-leesti totta, että miehet ihastuvat...  1

On niin perke-leesti totta, että miehet ihastuvat lähes ainoastaan aurinkoisiin hassuttelijoihin! Vaan entäs me muut? Onko ainoa vaihtoehtomme odottaa nelikymppisiksi ja siihen, että ne miehet ovat avioeronneet jo kolmannesta aurinkoisesta hassuttelijastaan ja kaipaavat vaihtelua? Ja toisekseen, ovatko miehet tyhmiä, kun eivät tajua, että on loukkaavaa sanoa naiselle, että "voisit olla ihan sievä, jos meikkaisit vähän enemmän"?


 • Soulman

Kohta on tilanne päällä ja sen läpi viemiseksi...  1

Kohta on tilanne päällä ja sen läpi viemiseksi tarvitaan herkkää musaa. Mielessä on pari biisiä. Ekaks se Tjäreborgin mainoksen biisi (se mis se poika hyppää veteen), toiseksi Radisson SAS:n hotellimainoksessa ollut biisi (äijä luki aulassa lehteä ja lähtiessä sammutti valot). Olis kiva tietää ketkä esittää ja mistä saa vai saako?


 • Kissanainen, nainen

Miksi miehet ovat niin kovasti innokkaita...  1

Miksi miehet ovat niin kovasti innokkaita tunkemaan kieltä suuhun, vaikka naiset eivät siitä oikeasti tykkää (paitsi ehkä vähän tositoimissa)? Ainakaan minun ystäväpiirini naisista kukaan ei tunnustaudu kielareiden ystäväksi. Onko kyseessä taas joku väärinkäsitys sukupuolten välillä vai onko ystäväpiirini kieroutunut?


 • Mussukka

Oon hurja bilehilemisu, mutta en kaikkein...  1

Oon hurja bilehilemisu, mutta en kaikkein kokenein… Onko mahdollisuuksia saada mies vain yhdeksi illaksi tekemättä kuitenkaan sitä? Oisin ehdottoman kiinnostunut kuulemaan sinun, jumalani, mielipiteen.


 • Lumi

Olen vihdoin ja viimein rahattoman nahjusteluni...  1

Olen vihdoin ja viimein rahattoman nahjusteluni jälkeen onnistunut saamaan hyvin palkatun duunin. Haluaisinkin luoda ympärilleni ”menestyvän ihmisen auran”. Ja tietysti myös kauniin ja älykkään. Kerro, oh, oraakkeli.
 • Misse

Suklaata seksin puutteessa  1

Hyvä Walter, osaisitko sanoa miksi minun tekee aina hirveästi mieli suklaata silloin kun seksin osalta on ollut aika hiljaista? Tarvitsen silloin suklaata lähes päivittäin. Kun seksielämä puolestaan on vilkasta, niin suklaa ei käy edes mielessä.


 • Ihastunut silmiin

Miksi sydämeni valloittaja Mette Mannonen ei...  2

Miksi sydämeni valloittaja Mette Mannonen ei enää sano moi moi vaan hei hei?! Onko muut meteorologit kateellisia kun Mette on niin kaunis sydänten valloittaja muihin nössöihin verrattuna?