Sisäpiiri


 • Jou

Haluaisin käyttää miestenhankinnassa...  1

Haluaisin käyttää miestenhankinnassa käänteispsykologiaa. Kuulin nimittäin että nuo pitävät vaikeasti saatavista tytöistä, niistä jotka näyttävät kaikkein vähiten kiinnostuneilta. Luonteeltani olen vain sellainen aurinkoinen hassuttelija, ja pohdin kannattaako tätä tyyliä vaihtaa, vaikkei se toimikaan. Niin tai näin, vain humalaiset juttelevat minulle nykyään iskumielessä. Auta tai rähjään kohta kolmosen ratikassa.


 • Kateelliset

Miksi sairaanhoitajiksi opiskelevat tyttöset ovat...  1

Miksi sairaanhoitajiksi opiskelevat tyttöset ovat niin kuumaa kamaa erityisesti teekkareiden bileissä? Kiihottaako miehiä ajatus valkoisesta minimekosta ja siitä mitä sen alla on (tai ei ole) vai onko se vain sitä äidillistä hoivan tarvetta? Vituttaa. • Pena

Kerro miksi ihmiset ovat niin s-tanan itsekkäitä...  1

Kerro miksi ihmiset ovat niin s-tanan itsekkäitä esim. julkisissa kulkuvälineissä ja yleensäkin joka puolella kaupunkia, kaupoissa, rafloissa jne.? Harmittaa kun oon hieman liian pienikokoinen (ainakin egooni verrattuna), muuten olisin jo temponut turpaan kymmeniä ihmisiä (en siis kaikkia kerralla) pelkästään sen takia, että ihmiset ei osaa prkl käyttäytyä!! Eikös se ole täysin oikeutettua menettää hermot silloin tällöin vittumaisten ihmisten takia ja laittaa läski tummumaan? • Cami

Miksi taksikuski lankeaa loveen?  1

Ovatko kaikki nuoret taksikuskit puutteessa eläviä vai minkä takia kaatokännissäkin oleva tyttölapsi saa kumottua (vahingossa tietenkin) niitä illan päätteeksi ja vielä heidän työvuoronsa aikana? Vai eikö niillä ole tarpeeksi töitä ja täytyy keksiä muutakin tekemistä?


 • Runotyttö 26-v, 26 v nainen

Parahin Walter, kaikesta perillä olevana osaat...  1

Parahin Walter, kaikesta perillä olevana osaat varmaan vastata hieman spesiaaliin kysymykseen. Haluaisin nimittäin iskeä kustannustoimittajan, mutta en tiedä, missä heitä (miespuolisia) liikkuu. Entä millä tekisin vaikutuksen? Jos olisi edes siedettävän näköinen eikä ihan keski-ikäinen, niin aina parempi tietty. Kuten arvaat, asiaan liittyy "ammatillisia" intressejä. • Kärpänen

Stadi kahlattu puhki, Eurooppa kierretty ja...  2

Stadi kahlattu puhki, Eurooppa kierretty ja bilehimo ei vaan ota laantuakseen. Raha polttaa näpeissä joten nyt on PAKKO löytää jokin ihan uusi ja ennennäkemätön mesta maailmalta. Pliis, auta mua.


 • Ilona

Pitävätkö naiset naisellisista miehistä?  1

Miksi ihmeessä MUUT muijat pitää hyvännäköisinä kundeja, jotka ovat sonnustautuneet H&M:n muka-trendikkäisiin (mutta mielestäni rumiin ja liian naisellisiin) vaatteisiin ja näyttävät muutenkin ihan chupachups-tikkareilta...??? En ymmärrä kyseistä ilmiötä ollenkaan. En tietenkään valita, näin itselleni jää enemmän oikeasti hyvännäköisiä ja seksikkäitä jätkiä (jota erityisesti edustaa mm. Toni Wirtanen). Siis miksi muijat tykkää naisellisista miehistä? Olen erittäin kiitollinen jos voit vastata.
 • Valmis tappamaan 17-v, 17 v

Mistä johtuu se, että jotkut miehet eivät...  1

Mistä johtuu se, että jotkut miehet eivät vastaa tekstiviesteihin/sähköpostiin, jos niille kirjoittaa? Ja tapausesimerkit ovat jo siinä iässä, että niiltä voisi odottaa jonkinlaista käytöstä. Kyseinen tapa saa minut kiehumaan raivosta. Miksi helvetissä ei voi vastata vaikka, että ei kiitos?


 • Ana

Osaisitko kertoa mistä on peräisin tämä...  1

Osaisitko kertoa mistä on peräisin tämä suomalaisten glamrokkarien tapa/asenne "silmämeikkiä en pese pois, mä vaan lisään uuden siihen vanhan päälle"? Näin maallikon korvaan tuo kuulostaa yhtä järkevältä ja loogiselta kuin "en koskaan tee alapesua". En myöskään ole kuullut, että esim. Kissin jäsenet lisäisivät uuden maskin vanhan päälle, vaikka heitä enemmän rockstara ei käsittääkseni voi olla.


 • Kaakeli

Olen nyt jo pidemmän aikaa nauttinut raitista...  1

Olen nyt jo pidemmän aikaa nauttinut raitista elämää. Tykkään silti lähteä ystävieni kanssa viikonloppuisin stadiin sukkuloimaan. Ongelma on se, että ystäväni eivät ole saaneet raittiusbuumia. Tämän seurauksena jutut menevät illan hämärtyessä erittäin levottomiksi, jota raittiit ihmiset eivät ymmärrä. Mitä minun pitäisi tehdä? Ystäviäni en haluaisi hyljätä enkä myöskään örveltää humalassa.


 • Aino

Minulla oli aikaisemmin ristiselkään ulottuvat...  1

Minulla oli aikaisemmin ristiselkään ulottuvat hiukset, joita hulmuttelin pitkin ja poikin Helsingin kemumestoja. Lopulta kyllästyin tähän ainaiseen prinsessan ja kiltintytön rooliin ja leikkautin kuontaloni trendikkääseen ja lyhyeen malliin. Aikaisemmin ongelmani oli ainaiset hihaantarttujat, jotka sain karistettua kannoiltani antamalla keksityn puhelinnumeroni. Nykyisin ongelmani taas on se, ettei kukaan kinua numeroani. Missä ovat nuo miehet nyt? Menettääkö tyttö kampaajalla käytyään siis hiustensa lisäksi kaikki miehiset ihailijat? • Sinead 21-v, 21 v

Olen nuori ja oikein kivannäköinen hoikka mutta...  1

Olen nuori ja oikein kivannäköinen hoikka mutta muodokas vaaleaverikkö. Ongelmani on se, että olen lyhyen elämäni aikana ehtinyt pyöräyttää kaksi ihanaa lasta joita rakastan yli kaiken, mutta ikävä kyllä mies lähti kävelemään. Siispä minua huolettaa, huoliiko kukaan kunnollinen, mutta ihana mies nykypäivänä itselleen kaikinpuolin tiptop yh-äitiä jopa tosimielellä?


 • Olev

Hyvä herra Camp. Kertoisitko minulle ilokaasusta...  1

Hyvä herra Camp. Kertoisitko minulle ilokaasusta. Mitä se on? Kuinka ilokaasu vaikuttaa? Onko kaasun imppaaminen suotavaa ja laillista? Viime kesänä Saksassa vieraillessani törmäsin bileissä näihin merkillisiin kaasutötteröihin. Valitettavasti olin jo valmiiksi niin "kaasussa" että en tajunnut käyttää hyväksi metallipullon antimia. Vastaustasi odottaen.