Sisäpiiri


 • Onneton

Mitä tehdä kun kihlatun entisten...  1

Mitä tehdä kun kihlatun entisten naisseikkailujen määrä raastaa jokapäiväistä arkea. Oma määrä on näet reippaasti keskimääräistä alempi. Vähemmästäkin tuntisi alemmuudentunnetta. Aina kun tulee puhe seksikumppanien määristä ja yhden yön jutuista, näen hänet mielessäni kaikkien noiden naaraiden kynsissä. Rakastan häntä enkä haluaisi tämän kaatavan juttua.
 • AutokaupanAsiakas 33v, 33 v

Pulmani on seuraava. Olen avioton sinkkumies ja...  1

Pulmani on seuraava. Olen avioton sinkkumies ja varallisuutta on oman firman mukana kertynyt kivasti, ja on auton vaihdon aika. Ongelmana on vaan merkki. Millä merkillä saan kaikkein kauneimmat naiset? Perus-Mersulla vai Bemarilla? Kenties Jaguar vai Lexus? Kerro mistä autoista n. 20v tytöt tykkäävät? Niihin olen heikkona!


 • Tympääntynyt 22-v, 22 v

Asun väliaikaisesti eräässä rumassa...  1

Asun väliaikaisesti eräässä rumassa itäsuomalaisessa kaupungissa. Nuoret miehet huutelevat perääni minkä kerkeävät. Kyseessä eivät ole mitkään vau vau -huudot, vaan nuo hapsuviikset huorittelevat ja sanovat luuskaksi. Kuinka pääsen eroon noista huuteluista? Kun asuin etelässä, asiat olivat toisin. En tarkoita, että itse olisin huudellut nuorukaisille, vaan että ne kunnioittivat minun kypsää varttani eivätkä huudelleet. P.S. Lisäksi rekkakuskit tööttäilevät. Sekin on kiusallista. Naapurit kuiskivat jo.


 • Nefiti

Monet suomalaiset julkkikset ovat melko...  1

Monet suomalaiset julkkikset ovat melko maanläheisiä ja ihan Matti Meikäläisen oloisia, mutta sitten on läjä niitä joita ei edes välttämättä tunnista ja silti kasvoilta loistaa ”olen julkkis ja parempi kuin te, siksi leijun metri yläpuolellanne.” Olen pohdiskellut, että tuleeko se luonnostaan, harjoitellaanko sitä kotona peilin ääressä vai järjestetäänkö jossain kursseja, joilla opetetaan oikeanlainen ylimielinen asenne?


 • k/e?

Apua, otin tyttöystäväni väkisin  3

Dear Mr. de Camp, mieltäni on painanut koko päivän eräs probleema. Olenko yhteiskunnan suuri vihollinen ja kuulunko vankilaan tämän aamuisen tekoni johdosta? Minä ikään kuin tavallaan vahingossa rais… otin armaani hitusen väkisin, ja nyt hän on sitä mieltä, että olen syyllistynyt raiskaukseen. Mitä tehdä? En enää pysty katsomaan hänen suloisia silmiään tuntematta syyllisyyttä ja muistamatta hänen vääristyneitä kasvojaan aktin loppupuolella. Mitä sinä miessukukunnan edustajana neuvoisit minua tekemään? Onko suhteemme ohi vai pääseekö tällaisesta jonain päivänä yli? Kultani pitää tekoani moraalittomana, mutta vannoo silti rakastavansa minua. Uskoako häntä? Suhteemme ei ole enää sama… • Sammy

Kuulehan Suuri ja mahtava Walter, tietosi...  1

Kuulehan Suuri ja mahtava Walter, tietosi pääkaupunkiseudun paikoista on varsin kattava, mutta osaatko auttaa ihmistä globaalisesti? Kerrohan onko Torremolinoksessa hyviä jazz-klubeja tai vastaavia? Kun tuntuu että täällä on vaan pelkkiä lihatiskidiscoja. Kaipaan jo baarin hämärään. Vielä mukavampaa olisi löytää paikka jossa saisi kuulla Sisters of Mercyä tai muuta vastaavaa. Jälp Jälp huusi janne, mummolla vain heilui lanne.


 • Nainen 39 v, 39 v nainen

Hei Walter, olemme kavereiden kanssa pohtineet...  1

Hei Walter, olemme kavereiden kanssa pohtineet, mistä löytyisi Helsingistä rento bailausmesta/-mestoja n. 30-50 –vuotiaille. Olisi kiva tanssia, välillä jopa rokata ja tutustua vilpittömästi vastakkaisen sukupuolen edustajiin ilman suurempaa pelkoa humpasta tai teknosta. Onko semmoista olemassa? Ps. Kiitos palstastasi, se on erinomaisen viihdyttävää luettavaa.


 • Onnenkalu

Menetinkö järkeni Thaimaassa?  1

Mulla olisi pieni ongelma. Olin kuukauden reppumatkalla Thaimaassa ja palattuani Suomeen leikkasin kynteni. Perunavarpaani kynsi oli kasvanut ihan mielettömän suureksi, niin suuri ja kaunis se on että en ole raaskinut sitä pois heittää. Tein kynteen reiän ja laitoin sen avainnippuuni. Joten kysyisin, että onko tämä nyt aivan järkipuuhaa vai olenko reissullani menettänyt järkeni?


 • Hanna

Arkkitehdit ovat kautta aikain olleet pervoja. He...  1

Arkkitehdit ovat kautta aikain olleet pervoja. He ovat sijoittaneet piirustuksissaan wc:t usein olohuoneen yhteyteen. Olen sitten taas niissä aistikkaammissa bileissä, joissa ei Metallica pauhaa. Piipahdan eriöön, asetan pienen peppuni pöntölle ja annan tulla, kuuluu lirinää. Ja olohuoneessa höristellään korvia. Tämähän on luonnollista, jos mikä!, ehkä huudahdat. Mutta eihän se ole: ei luonnossa kuulu lirinää, paitsi jos kusen kaivoon. Näitä olohuoneen pervojahan minä en saa parannettua, miten siis estän lirinän? Paperi ei auta, ääni muuttuu vain kuuluvammaksi. • Epätietoinen

Mieltäni on pitkään kaivanut kysymys koskien...  1

Mieltäni on pitkään kaivanut kysymys koskien reservejä. Onko moraalisesti oikein ja perusteltua pitää useita rinnakkaisia naissuhteita ns. pahan päivän varalle? Kuitenkinhan on mahdollista että jos on kerrallaan vain yksi rauta tulessa niin joskus voi joutua tuijottelemaan pelkkää hiillosta. Olen itse everstin lapsenlapsena ja kolmannen polven alikersanttina oppinut mikä merkitys lukumäärältään vahvalla reservillä on Suomelle ja suomalaisille ollut. Tältä pohjalta en ymmärrä joidenkin ihmisten negatiivista suhtautumista asiaan.


 • Missä mättää?

Ciao! Olemme 2 nuorta naista ja lopen uupuneita...  1

Ciao! Olemme 2 nuorta naista ja lopen uupuneita teihin, siis "miehiin". Tuntuu että nykyään ei MISSÄÄN törmää enää kunnon uroisiin, vaan kaikki ovat kyllä valmiita hyppäämään lakanoiden väliin, mutta kun edes mainitseekaan sanan "kiinnostunut", ei vellihousuista sen koommin juurikaan kuule, joku mättää ja pahasti! Kaikilla tuntuu olevan päällimmäisenä pelkona sitoutuminen, heti kuvitellaan perheen perustamista. Sinänsä huvittavaa koska itse olemme 19 ja nämä äijät usein lähestyvät jo kolmeakymppiä. Alkaa mennä hermot ja maku koko touhusta!!! Olethan kiltti ja valotat mistä moinen!?