Tiedotteet

 • 29.12.2012

Käyttökatkoksia palvelussa

Cityn suurten muutosten vuosi jatkuu aivan loppumetreille asti. Kuluvan viikonlopun aikana Cityn palvelinlaitteistoa päivitetään ja siitä aiheutuu satunnaisia katkoksia palvelun toimintaan. Lauantain aikana on odotettavissa yksi pidempi katkos.

Pyrimme hoitamaan päivitykset mahdollisimman nopeasti, jotta katkokset jäävät mahdollisimman lyhyeksi. Pahoittelemme katkoksista aiheutunutta haittaa.

Päivitysten jälkeen olet erittäin tervetullut nauttimaan entistä liukkaammista Cityn verkkopalveluista!

Katkosten aikana Cityn Facebook- ja Twitter-sivut päivystävät.


 • 27.12.2012

Uusi lyhytnumero käyttöön

Cityn mobiilipalveluihin on tullut käyttöön uusi lyhytnumero. Vanhan 17222-numeron rinnalla on nyt käytössä myös numero 173172. Myös palveluiden hakusanat ovat saaneet eteensä CITY- tai DELUXE-liitteen, joten kannattaa olla tarkkana vanhoja palveluita käyttäessä. Huomaa myös välilyönnit!

Jos sinulla on ongelmia mobiilipalveluiden käytössä, ota rohkeasti yhteys asiakaspalveluun.


 • 27.12.2012

Uusia maksutapoja Cityyn

City otti käyttöön Suomen Verkkomaksut Oyj:n monipuoliset ja luotettavat maksupalvelut. Aiemmin Cityn maksullisia palveluita on voinut tilata tekstiviestillä, luottokorteilla ja APE-maksulla. Suomen Verkkomaksujen myötä maksaminen onnistuu myös verkkopankeilla ja PayPalilla. Nyt ei siis jää maksuvälineistä kiinni, jotta voit tilata Deitti.net/Deluxe-aikaa. Kokeile vaikka!


 • 1.11.2012

Cityn uusi aikakausi

City-lehti siirtyi verkkoon ja uuden omistajan hellään huomaan. Lue tiedote Cityn uusi aikakausi alkaa ja tiedät mitä tapahtuu.


 • 9.5.2012

Terassiopas 2012

Cityn Terassiopasta uudistettiin jälleen täksi vuodeksi. Tällä kertaa kerromme Helsingissä myös ne terassit, jonne saa viedä koiran. Lähes reaaliaikaiseen säätietoon pohjautuva opas listaa ne terassit, joille paistaa juuri parhaillaan.

Mobiiliversio helpottaa aurinkoisten terassien metsästystä baanalla. Kannattaa tutustua.

Helsingin, Turun ja Tampereen terassien lisäksi listaamme tänä vuonna myös Oulun terassikeitaat.

Terassiopas tulee vielä kehittymään kevään ja kesän aikana, joten kannattaa seurata palvelua aktiivisesti...


 • 11.4.2012

Haittaohjelmaongelma korjattu

Käytössämme olleen kolmannen osapuolen ohjelmiston tietoturva-aukkoa hyödyntäen City.fi:n kautta yritettiin jakaa haittaohjelmaa viime päivien aikana.

Ongelma on nyt korjattu eivätkä käyttäjätiedot vaarantuneet. Ilmaisen haittaohjelmien tarkastuksen voit tehdä F-Securen sivuilla.


 • 12.12.2011

City.fi kaikkien aikojen ennätykseensä

Cityn verkkopalvelu on vetänyt parina viime viikkona huikean määrän kävijöitä. Toissaviikon 165 000 kävijää oli vain alkusoittoa, sillä viime viikolla palvelussa vieraili huikeat 316 000 kävijää.

Prosenteissa kävijämäärät kasvoivat toissaviikolla noin 50 prosenttia ja viime viikolla vielä 91 prosenttia lisää.

Mennyt viikko oli Cityn TNS Metrix -mittaushistorian paras. City.fi oli Suomen 28. suosituin verkkosivusto, ja taakse jäivät muiden muassa Voice.fi, Uusi Suomi, Ampparit, IRC-Galleria ja 7päivää.

City.fi kiittää kaikkia käyttäjiään tästä huikeasta tuloksesta!


 • 24.11.2011

Alueiden jutut verkkoon

City-lehden numerosta 23/2011 alkaen julkaisemme City.fi:ssä myös Turun, Tampereen, Oulun (29.11. alkaen), Lahden (1.12. alkaen) ja Porin (1.12.) paikallisia sisältöjä. Online-lehden alta löytyy jatkossa kaupungin kasvot, ravintolauutiset ja muut paikalliset artikkelit. Myöhemmin sisältöjä tullaan lisäämään myös muista City-kaupungeista. Stay tuned!

Onko City valinnut sinut 2000-luvulla kaupungin kasvoksi Turussa, Tampereella, Oulussa, Lahdessa tai Porissa, mutta juttu ei ole koskaan päätynyt City.fi:hin? Ota yhteyttä, jos haluat retroilla oman juttusi verkkoon. Kerro minkä kaupungin kasvo olet ollut ja missä lehdessä (numero ja vuosi).


 • 31.5.2011

Terassiopas 2011

Cityn Terassiopas uudistui tälle vuodelle. Nyt aurinkolistaus ottaa huomioon myös todellisen säätilan. Aurinkoista terassia on nyt helpompi metsästää myös baanalla uuden mobiiliversion myötä. Kokeile heti - Helsingissä, Tampereella ja Turussa!


 • 21.2.2011

Suosittu sisältö paremmin esille

Järjestelimme Cityn navigaatiota uusiksi palveluiden suosion mukaan. Huippusuosittu Peilikuva nousi päävalikkoon keskusteluiden tilalle ja keskustelut siirtyivät Käyttäjät & kuvat -valikkoon.


 • 3.2.2011

City.fi uusille palvelimille

City.fi siirtyi uusille, entistä liukkaammille palvelimille 3.2. Siirrosta aiheutui katkos palveluun. Hyvityksenä katkoksesta kaikille palvelun rekisteröityneille käyttäjille annettiin 5 päivän maksuton käyttöoikeus Sisäpiiriin.


 • 7.8.2010

Testi


 • 15.6.2010

City uudistuu!

Joulukuussa 2009 tehdyn käyttäjäkyselyn tulosten perusteella toteutimme Cityssä muutamia suuria muutoksia, jotka on nyt otettu käyttöön pitkän valmistelun jälkeen. Nämä muuttuvat:

 • Vuosittainen tunnuksen vahvistus poistui käytöstä. Nyt voit käyttää palvelua aina vapaasti ilman tekstiviestivahvistuksia.
 • Seuranhakijoiden Deitti.net/Deluxe ja muiden City.fi-käyttäjien Sisäpiiri irtaantuivat toisistaan. Nyt Deluxen käyttäjät voivat käyttää kaikkia Deitti.netin ominaisuuksia ja Sisäpiirin jäsenet saavat käyttöönsä kaikki muut Cityn huikeat herkut. Nyt Deluxe-aikaa voi tilata edullisesti myös pidempinä ajanjaksoina ja samalla Sisäpiirin hinta laski alle puoleen aiemmasta!
 • Pikaviestien lähettämistä rajoitettiin siten, että voit edelleen lähettää rajattomasti viestejä, mutta vain kolmelle eri vastaanottajalle sekä kaikille Kaverit-listallasi oleville henkilöille. Tällä muutoksella pyrimme estämään pikaviestien käytön häiriköintitarkoituksessa. Sisäpiirin jäsenet voivat kuitenkin edelleen lähettää pikaviestejä ja yksityiskommentteja rajoituksetta.
 • Oman statuksesi ja sijaintisi päivitys onnistuu nyt simppelisti joka sivun oikeassa yläreunassa. Molemmat tiedot näytetään myös omassa profiilissasi.

Muutosten yhteydessä annoimme Sisäpiiri-aikaa kaikille tunnuksensa vahvistaneille käyttäjille. Saamasi käyttöaika määräytyy sen mukaan, kauanko tunnuksesi olisi ollut vielä voimassa. VIP-aika muutettiin Sisäpiiriksi kertoimella 0.1 eli 10 kuukauden VIP-jäsenyydellä sai kuukauden Sisäpiiriyden. Jos sinulla oli jo Sisäpiirin jäsenyys, lisättiin muunnettu VIP-aika sen jatkoksi.

Kaikille, joilla oli voimassaolevaa Sisäpiiri-aikaa, annettiin vastaava aika myös Deitti.net/Deluxen käyttöoikeutta.

Jokainen käyttäjä, jolla on toimiva sähköpostiosoite Cityn tiedossa, sai sähköpostitse tiedon annetuista Sisäpiiri- ja Deluxe-ajoista.

Toivomme näiden muutosten täyttävän toiveenne. Kehitämme jatkossakin Cityä toiveidenne mukaisesti, joten haluamme – ei, vaan vaadimme – teitä lähettämään risut, ruusut ja männynkävyt palautelomakkeella.


 • 25.5.2010

100% Match

Deitti.netin legendaarinen Match-ominaisuus koki pienen koneremontin. Muutosten jälkeen Match-prosentit ovat entistä tarkempia. Aiempiin tuloksiin verrattuna erot ovat joitakin prosenttiyksiköitä suuntaan tai toiseen.

Samalla pidensimme Match-tilastosivun tulosten säilytysajan 2 kuukaudesta puoleen vuoteen. Lisäksi Deitti.net/Deluxen ja Sisäpiirin käyttäjät näkevät tilastoissa 25 viimeisintä Matchia aiemman 10 sijaan.

Annoimme Deitti.net/Deluxen käyttäjille myös mahdollisuuden löytää parhaat yhteensopivuudet yhdellä klikkauksella.

Päivitä oma Match-profiilisi ajantasalle ja löydä juuri sinulle parhaiten yhteensopiva kumppani - 100% Match!


 • 20.5.2010

APE-Kukkaro Deitti.netissä

APE-Kukkaro on nopea, kätevä ja luotettava tapa maksaa verkossa. Deitti.net ja APE Payment Oy tarjoavat sinulle mahdollisuuden tutustua APE-Kukkarolla maksamiseen ensimmäisten joukossa.

Deitti.netissä APE-Kukkarolla maksaminen on käytössä yksittäisen ilmoituksen kuvien katselussa. Deitti.netin peruskäyttö on edelleen täysin ilmaista, myös APE-Kukkaron käyttöönoton jälkeen.

Saat APE-Kukkaron käyttöön Deitti.netissä seuraavasti

1. Etsi mielenkiintoinen kuvallinen ilmoitus 2. Napsauta kuvaa ja valitse Katseluoikeus vain tämän ilmoituksen kuviin 2 tunniksi 3. Valitse maksutavaksi Maksa APE-Kukkarolla 4. APE-Kukkaro avautuu sivun vasempaan laitaan.


 • 18.5.2010

ChatCity toimii jälleen

ChatCityssä muutamia päiviä ilmenneet tekniset ongelmat on nyt korjattu ja chat toimii jälleen normaalisti. Ylläpito pahoittelee poikkeuksellisen pitkää katkosta ja pyrkii tekemään kaikkensa, jottei ongelma toistuisi.


 • 3.3.2010

Nuorison arvobarometri 2010

Menestyminen työelämässä on itsestä kiinni, ulkomaalaiset monipuolistaneet suomalaista kulttuuria ”Itsensä toteuttaminen on tullut yhtä tärkeäksi kuin palkka”, tulkitsee nuorisotutkija, professori Terhi-Anna Wilska Nuorison Arvobarometrin tuloksia.

Taloustutkimus kysyi City-lehden toimeksiannosta toisen kerran 15–34-vuotiailta arvoista. Edellinen arvobarometri tehtiin 2009. 15–34-vuotiaiden luottamus omaan talouteen on kasvanut edellisestä vuodesta, mutta luottamus kirkkoon ja poliitikkoihin on vuoden aikana vähentynyt. Asenteet huumausaineita ja armokuolemaa kohtaan ovat liberalisoituneet. Kirkko pitäisi irrottaa valtiosta ja pörssiyritysten johtajien palkkoja leikata. Käsiaseet halutaan kieltää. Lamasta huolimatta yhä useampi nuori on sitä mieltä, että ulkomaalaiset ovat monipuolistaneet suomalaista kulttuuria ja että Suomi tarvitsee lisää ulkomaisia työntekijöitä.

Työelämä on monen mielestä niin vaativaa, että siinä palaa loppuun, mutta yhä useampi on valmis muuttamaan toiselle paikkakunnalle työn perässä. Nykyistä sosiaaliturvaa pidetään passivoivana ja menestyminen työelämässä on itsestä kiinni.

Alle 60 prosenttia miehistä ja 75 prosenttia naisista uskoo ilmastonmuutoksen olevan totta. Skeptisimpiä ovat alle 20-vuotiaat. Arvobarometrissa mitattiin myös nuoren Suomen sankarit. Kärjessä olivat C.G.E. Mannerheim, Jean Sibelius ja Veikko Hursti.

Lisätiedot

 • Nuorisotutkija, professori Terhi-Anna Wilska 050-304 9159
 • Vastaava päätoimittaja Pete Suhonen 040-522 7266
 • 4.3. ilmestyvä City-lehti

Tutkimukseen osallistui 1778 15–34-vuotiasta suomalaista City.fi- ja ii2.org-verkkosivustoilla. Tulokset painotettiin iän, sukupuolen ja asuinpaikan mukaan 15–34-vuotiasta väestöä vastaavaksi. Tutkimuksen toteutti Taloustutkimus Oy City-lehden toimeksiannosta.


 • 26.1.2010

Etusivu uusiksi!

Etusivu on saanut kevyen kasvojenkohotuksen. Tavoitteenamme oli vastata käyttäjien toiveisiin ja keventää etusivua tuoden tärkeimpiä sisältöjä entistä paremmin esille.

Alla pikakatsaus merkittävimpiin muutoksiin.

Mitä mieltä olet uudistuksesta? Lähetä risut, ruusut ja männynkävyt palautelomakkeella.


 • 13.1.2010

Raahaa ahterisi kartalle!

Rekisteröityneet käyttäjät voivat nyt jakaa muille käyttäjille oman sijaintinsa entistäkin mukavammin. Karttaa selatessasi voit koska tahansa siirtää karttaikkunan alakulmassa kelluvan kuvakkeesi kartalle hiirellä raahaamalla. Kuvake katoaa kartalta jonkin ajan kuluttua, joten muista päivittää Minä nyt -sijaintisi aina kun kirjaudut palveluun.


 • 7.1.2010

Paremmat pikaviestit Sisäpiirille

Uudistimme multimediapikaviestit! Sisäpiiriläisillä on nyt mahdollisuus maksutta liittää pikaviesteihinsä videoita ja ääniviestejä. Lisäksi multimediaviestien lukeminen on vastaanottajalle aina täysin ilmaista.