Tiedotteet

 • 27.9.2013

Uudistuksia Deitti.netissä

Deitti.net on saanut kaksi tärkeää uudistusta: spämmirajoituksen ja mahdollisuuden maksaa Deluxe-tilaukset laskulla. Lue alta tarkemmat tiedot ominaisuuksista.

Spämmirajoitus karkottaa huijarit ja häiriköt

Uudistuneen Deitti.netin suosion ovat huomanneet myös epämääräiset tahot. Kesän aikana palvelussa oli spämmiongelmia, jolloin muutamat ulkomaalaiset häiriköt lähettelivät sadoittain viestejä Deitti.netin käyttäjille. Pahoittelumme kaikille, jotka näitä viestejä vastaanottivat. Olemme estäneet kyseisten käyttäjien pääsyn palveluun ja poistaneet heidän lähettämänsä viestit. Halusimme kuitenkin ratkaista ongelman lopullisesti ja taata käyttäjillemme mahdollisimman luotettavan palvelun.

Deitti.netiin on nyt lisätty häirikköviestien varalle uusia suojauksia, jotka rajoittavat epämääräistä viestittelyä. Suojaukset ovat aluksi testikäytössä ja tulemme säätämään niiden tasoa aktiivisesti. Jos rajoitukset estävät myös normaalia viestittelyä, ota yhteys ylläpitoon. Vain käyttäjäpalaute auttaa meitä kehittämään suojauksista tehokkaat, mutta mahdollisimman vähän rehtiä käyttöä rajoittavat.

Emme valitettavasti voi kertoa tarkemmin rajoitusten luonteesta, jotta niiden kiertäminen olisi mahdollisimman vaikeaa.

Tilaa Deluxe laskulla – saat 1,5 - 3 kuukautta maksuaikaa

Onko sinulla puhelimessa palvelunumeroesto ja luottolimiitti täynnä? Ei hätää, Deitti.net/Deluxen tilaus onnistuu nyt myös laskulla. Edullisten 3 ja 6 kuukauden Deluxe-tilausten maksamisen voi suorittaa nyt laskulla.

Testaa heti ja löydä parempaa seuraa.

Lempein terveisin,
Deitti.net Headquarters

Mikä ihmeen Deitti.net?

Deitti.net on vuodesta 1997 toiminut kotimainen seuranhakupalvelu. Palvelun ylläpidosta vastaa suomalainen yhtiö ja sen palvelimet sekä käyttäjärekisterit sijaitsevat Suomessa. Palvelun asiakaspalvelu ja ylläpito toimivat Helsingin Vallilassa. Deitti.net noudattaa Suomen lakeja ja asetuksia.

Kuva: Thinkstock


 • 15.8.2013

Häirikkö palvelussa

Marinella2012-niminen käyttäjä häiriköi palvelussa lähettämällä epämääräisiä yksityisviestejä useille käyttäjille. Ylläpito on poistanut kaikki kyseisen käyttäjän lähettämät viestit ja asettanut hänelle käytöneston palveluun. Uudesta yksityisviestistä on kuitenkin valitettavasti lähtenyt ilmoitus useille käyttäjille ja linkki vie 404-virhesivulle, koska viesti on poistettu.

Pahoittelemme häirikön aiheuttamaa vaivaa ja hämmennystä. Pohdimme keinoja kuinka tällainen häiriköinti voidaan estää jatkossa. Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää tilanteesta, laita rohkeasti viestiä asiakaspalveluun.


 • 5.8.2013

Ruuhkaa asiakaspalvelussa

Cityn asiakaspalvelu on päässyt ruuhkautumaan. Luemme kaikki viestit ja pyrimme vastaamaan niihin mahdollisimman pian. Älä siis lähetä uutta viestiä, vaikket olisi saanut heti vastausta. Toivomme kärsivällisyyttä kaikilta asiakaspalveluun viestejä lähettäneiltä! Uskomme ruuhkan purkaantuvan ensi viikkoon mennessä.
 • 14.6.2013

Bugeja korjattu

Saimme uudistuksen jälkeen paljon palautetta pikkubugeista, joita palveluun oli jäänyt ankarasta testaamisesta huolimatta. Olemme nyt julkaisseet ison korjauspaketin ja viimeisetkin ongelmat pitäisi nyt olla poissa päiväjärjestyksestä. Pahoittelut bugien aiheuttamasta riesasta.

Jos vielä löydät ongelmia palvelun toiminnasta, ota rohkeasti yhteys asiakaspalveluun.


 • 3.6.2013

Asiakaspalvelun ruuhka on purettu

Cityn asiakaspalvelua vaivannut ruuhka on saatu purettua. Kiitos kaikille kärsivällisyydestä! Jatkossa pyrimme vastaamaan kaikkiin asiakaspalveluun saapuneisiin viesteihin 72 tunnin kuluessa tai nopeammin.
 • 29.4.2013

City uudistui

Onneksi olkoon, olet nyt uudistuneessa Cityssä! Tämä on vasta alkusoittoa Cityn tulevalle kehitykselle, mutta moni asia on jo muuttunut, ja tämä tiedote valottaa ne tärkeimmät muutokset.

Deitti.netin kuvat näkyviin

Aiemmin Deitti.netin käyttäjien kuvat olivat vain Deluxe-jäsenten katseltavissa. Uudistuksessa tämä muuttui, ja kuvat ovat nyt kaikkien deittaajien nähtävissä. Myös moni muu asia Deitissä muuttui, lue aiempi tärkeä tiedote Deitti.netin muutoksista.

Yksityisestä viestittelystä Deluxe-ominaisuus

Cityn Pikaviestit ja Deitin viestit yhdistyivät uudeksi Yksityisviestit-palveluksi, joka sujuvoittaa viestittelyä käyttäjien kesken sekä mahdollistaa myös yksityiset ryhmäkeskustelut ja kuvaviestit.

Yksityisviestit ovat osa 15 euroa kuukaudessa maksavia Deluxe-ominaisuuksia. Ennen uudistusta tilatut Deluxe-jäsenyydet säilyvät voimassa edelleen.

Kaikki Deitti.netissä ilmoittaneet ja viestejä lähettäneet saivat Deluxe-ominaisuudet käyttöönsä kuukaudeksi veloituksetta. Vanhoille Deluxe-käyttäjille kuukausi lisättiin voimassa olevan jäsenyyden jatkoksi.

Yksityisviestittely on ainoa maksullinen toiminto Cityssä.

Ei enää maksullista rekisteröitymistä

Nyt rekisteröityminen Cityyn onnistuu ilmaiseksi pelkällä sähköpostiosoitteella tai Facebook-tunnuksella. Ei enää tekstiviestin lähetystä tai luottokortin höyläämistä. Myös unohtuneen salasanan saa tilattua suoraan omaan postilaatikkoon.

Keskustelu siirtyi osaksi artikkeleita

Cityn niin hyvässä kuin pahassa legendaarinen keskustelupalsta lakkautettiin, ja keskustelu siirtyi osaksi ajankohtaisia artikkeleita ja blogeja. Suosituimpia kommentteja nostetaan esille, ja räväkimmät kirjoittajat pääsevät parrasvaloihin.

Uusi sarjakuva

Cityssä aloitti uusi viikottain ilmestyvä sarjakuva, Poliisikenkä-Adidas.

Sisäpiirin seuraava aste

Niksit-palvelu yhdistyi Sisäpiiriin. Kaikkien kaupunkitieteiden kunniatohtori Walter de Camp kutsuu kaikki käyttäjät mukaan antamaan oman näkemyksen aiheesta kuin aiheesta tässä täysin uusitussa osiossa. Walter vastaa henkilökohtaisesti osuvimpiin kysymyksiinne ja osallistuu keskusteluun kanssanne.

Keskuudestamme poistuivat...

Uudistuksen myötä tuli myös aika jättää ainakin hetkeksi hyvästit osalle palveluistamme. Keskustelujen lisäksi lakkautuslistalla olivat muun muassa Go-Go, jonka korvasi Kaupunkiopas, Peilikuva, Kyselyt, Esileikki, Match ja Anti-TV. Osa näistä palaa myöhemmin uusittuina versioina osan jäädessä elämään vain muistoissamme.

Siis mitä?

Mikä jäi epäselväksi? Haluatko tietää lisää uudistuksesta? Valotamme mielellämme hämärän peittoon jääneitä juttuja, joten utele lisää asiakaspalvelustamme.

Osallistu Cityn kehittämiseen

City kehittyy jatkossa vahvasti. Haluamme käyttäjät mukaan kehittämään uudistuvaa palvelua. Anna mielipiteesi uudistuneesta saitista ja mitä haluaisit nähdä City.fi:ssä jatkossa. Kaikki risut ja ruusut ovat tervetulleita!

Lähetä palautetta uudesta City.fi:stä


 • 11.1.2013

Deitti.net uudistuu

Deitti.net on Suomen tunnetuin nuorten aikuisten seuranhakupalvelu. Maailmanloppu ei onneksi tullutkaan, joten uuden vuoden kunniaksi on aika uudistua ja tarjota deittailijoille entistä parempi palvelu!

Mikä muuttuu?

Deittiin tulee paljon muutoksia kevään aikana. Tiedotamme muutoksista useassa vaiheessa. Tässä tiedotteista ensimmäinen. Ole hyvä!

Ilmoituksista deittiprofiileja

Tähän asti Deitti.netiin on voinut luoda yhdellä käyttäjätunnuksella useita ilmoituksia. Tämä on aiheuttanut sekaannuksia, ja jatkossa käyttäjällä voi olla vain yksi deittiprofiili. Jos käyttäjällä on palvelussa useita ilmoituksia, vain uusin jää palveluun käyttäjän deittiprofiiliksi.

Deittinimimerkit poistuvat käytöstä

Käyttäjät ovat voineet deittailla rekisteröimällään nimimerkillä tai erillisellä deittinimimerkillä. Myös tämä on aiheuttanut väärinkäsityksiä. Näin ollen luovumme deittinimimerkeistä – jatkossa deittailu tapahtuu käyttäjän palveluun rekisteröimällä nimimerkillä. Deittinimimerkillä lisättyjen ilmoitusten nimimerkiksi muuttuu rekisteröimäsi nimimerkki. Poista deittinimimerkillä lisäämäsi ilmoitukset, jos et halua niitä näytettävän rekisteröimälläsi nimimerkillä.

Jatkosssa kaikki viestintä palvelussa tapahtuu rekisteröidyllä nimimerkillä ja deittinimimerkit katoavat historian havinaan.

Vanhat viestit uudessa palvelussa

Deitti.netin kautta on vuosien varrella lähetetty miljoonia deittiviestejä. Palvelun uudistuessa myös viestiarkistot siirtyvät uuteen järjestelmään. Emme voi siirtää kaikkia viestejä, kun deittinimimerkit poistuvat käytöstä. Käytännössä vain uusimmat rekisteröidyllä nimimerkillä lähetetyt viestit säilyvät. Näin ollen ota talteen kaikki viestit, jotka haluat säilyttää. Asialla ei ole kiire, sillä viestejä aletaan siirtää uuteen järjestelmään aikaisintaan helmikuun lopulla. Ja kyllä me muistutamme vielä uudelleen.

Kiinnostavat profiilit postilaatikkoon

Tarkkasilmäisimmät ovat saattaneet huomata, että olemme alkaneet lähettää tietoa sinulle mahdollisesti sopivista deittaajista. Jatkossa pyrimme lähettämään entistä tarkemmin sinulle valikoituja profiileja. Näin et missaa sitä juuri sinulle oikeaa.

Jos olet jo löytänyt seuraa Deitti.netistä, voit halutessasi kieltää profiilien lähettämisen. Tämän asetuksen kanssa on ollut hieman teknisiä ongelmia, joten käythän vielä tarkistamassa, että se on varmasti oikeassa asennossa. Tarkistus onnistuu kirjautuneena tunnuksen asetuksista.

Mukavia deittailuhetkiä uudistuvan Deitti.netin parissa! Seuraava tiedote seuraa tammikuun lopussa. Stay tuned!

Ongelmatilanteissa voit aina ottaa yhteyttä Deitin ja Cityn ylläpitoon.


 • 29.12.2012

Käyttökatkoksia palvelussa

Cityn suurten muutosten vuosi jatkuu aivan loppumetreille asti. Kuluvan viikonlopun aikana Cityn palvelinlaitteistoa päivitetään ja siitä aiheutuu satunnaisia katkoksia palvelun toimintaan. Lauantain aikana on odotettavissa yksi pidempi katkos.

Pyrimme hoitamaan päivitykset mahdollisimman nopeasti, jotta katkokset jäävät mahdollisimman lyhyeksi. Pahoittelemme katkoksista aiheutunutta haittaa.

Päivitysten jälkeen olet erittäin tervetullut nauttimaan entistä liukkaammista Cityn verkkopalveluista!

Katkosten aikana Cityn Facebook- ja Twitter-sivut päivystävät.


 • 27.12.2012

Uusi lyhytnumero käyttöön

Cityn mobiilipalveluihin on tullut käyttöön uusi lyhytnumero. Vanhan 17222-numeron rinnalla on nyt käytössä myös numero 173172. Myös palveluiden hakusanat ovat saaneet eteensä CITY- tai DELUXE-liitteen, joten kannattaa olla tarkkana vanhoja palveluita käyttäessä. Huomaa myös välilyönnit!

Jos sinulla on ongelmia mobiilipalveluiden käytössä, ota rohkeasti yhteys asiakaspalveluun.


 • 27.12.2012

Uusia maksutapoja Cityyn

City otti käyttöön Suomen Verkkomaksut Oyj:n monipuoliset ja luotettavat maksupalvelut. Aiemmin Cityn maksullisia palveluita on voinut tilata tekstiviestillä, luottokorteilla ja APE-maksulla. Suomen Verkkomaksujen myötä maksaminen onnistuu myös verkkopankeilla ja PayPalilla. Nyt ei siis jää maksuvälineistä kiinni, jotta voit tilata Deitti.net/Deluxe-aikaa. Kokeile vaikka!


 • 1.11.2012

Cityn uusi aikakausi

City-lehti siirtyi verkkoon ja uuden omistajan hellään huomaan. Lue tiedote Cityn uusi aikakausi alkaa ja tiedät mitä tapahtuu.


 • 9.5.2012

Terassiopas 2012

Cityn Terassiopasta uudistettiin jälleen täksi vuodeksi. Tällä kertaa kerromme Helsingissä myös ne terassit, jonne saa viedä koiran. Lähes reaaliaikaiseen säätietoon pohjautuva opas listaa ne terassit, joille paistaa juuri parhaillaan.

Mobiiliversio helpottaa aurinkoisten terassien metsästystä baanalla. Kannattaa tutustua.

Helsingin, Turun ja Tampereen terassien lisäksi listaamme tänä vuonna myös Oulun terassikeitaat.

Terassiopas tulee vielä kehittymään kevään ja kesän aikana, joten kannattaa seurata palvelua aktiivisesti...


 • 11.4.2012

Haittaohjelmaongelma korjattu

Käytössämme olleen kolmannen osapuolen ohjelmiston tietoturva-aukkoa hyödyntäen City.fi:n kautta yritettiin jakaa haittaohjelmaa viime päivien aikana.

Ongelma on nyt korjattu eivätkä käyttäjätiedot vaarantuneet. Ilmaisen haittaohjelmien tarkastuksen voit tehdä F-Securen sivuilla.


 • 12.12.2011

City.fi kaikkien aikojen ennätykseensä

Cityn verkkopalvelu on vetänyt parina viime viikkona huikean määrän kävijöitä. Toissaviikon 165 000 kävijää oli vain alkusoittoa, sillä viime viikolla palvelussa vieraili huikeat 316 000 kävijää.

Prosenteissa kävijämäärät kasvoivat toissaviikolla noin 50 prosenttia ja viime viikolla vielä 91 prosenttia lisää.

Mennyt viikko oli Cityn TNS Metrix -mittaushistorian paras. City.fi oli Suomen 28. suosituin verkkosivusto, ja taakse jäivät muiden muassa Voice.fi, Uusi Suomi, Ampparit, IRC-Galleria ja 7päivää.

City.fi kiittää kaikkia käyttäjiään tästä huikeasta tuloksesta!


 • 24.11.2011

Alueiden jutut verkkoon

City-lehden numerosta 23/2011 alkaen julkaisemme City.fi:ssä myös Turun, Tampereen, Oulun (29.11. alkaen), Lahden (1.12. alkaen) ja Porin (1.12.) paikallisia sisältöjä. Online-lehden alta löytyy jatkossa kaupungin kasvot, ravintolauutiset ja muut paikalliset artikkelit. Myöhemmin sisältöjä tullaan lisäämään myös muista City-kaupungeista. Stay tuned!

Onko City valinnut sinut 2000-luvulla kaupungin kasvoksi Turussa, Tampereella, Oulussa, Lahdessa tai Porissa, mutta juttu ei ole koskaan päätynyt City.fi:hin? Ota yhteyttä, jos haluat retroilla oman juttusi verkkoon. Kerro minkä kaupungin kasvo olet ollut ja missä lehdessä (numero ja vuosi).


 • 31.5.2011

Terassiopas 2011

Cityn Terassiopas uudistui tälle vuodelle. Nyt aurinkolistaus ottaa huomioon myös todellisen säätilan. Aurinkoista terassia on nyt helpompi metsästää myös baanalla uuden mobiiliversion myötä. Kokeile heti - Helsingissä, Tampereella ja Turussa!


 • 21.2.2011

Suosittu sisältö paremmin esille

Järjestelimme Cityn navigaatiota uusiksi palveluiden suosion mukaan. Huippusuosittu Peilikuva nousi päävalikkoon keskusteluiden tilalle ja keskustelut siirtyivät Käyttäjät & kuvat -valikkoon.


 • 3.2.2011

City.fi uusille palvelimille

City.fi siirtyi uusille, entistä liukkaammille palvelimille 3.2. Siirrosta aiheutui katkos palveluun. Hyvityksenä katkoksesta kaikille palvelun rekisteröityneille käyttäjille annettiin 5 päivän maksuton käyttöoikeus Sisäpiiriin.


 • 7.8.2010

Testi


 • 15.6.2010

City uudistuu!

Joulukuussa 2009 tehdyn käyttäjäkyselyn tulosten perusteella toteutimme Cityssä muutamia suuria muutoksia, jotka on nyt otettu käyttöön pitkän valmistelun jälkeen. Nämä muuttuvat:

 • Vuosittainen tunnuksen vahvistus poistui käytöstä. Nyt voit käyttää palvelua aina vapaasti ilman tekstiviestivahvistuksia.
 • Seuranhakijoiden Deitti.net/Deluxe ja muiden City.fi-käyttäjien Sisäpiiri irtaantuivat toisistaan. Nyt Deluxen käyttäjät voivat käyttää kaikkia Deitti.netin ominaisuuksia ja Sisäpiirin jäsenet saavat käyttöönsä kaikki muut Cityn huikeat herkut. Nyt Deluxe-aikaa voi tilata edullisesti myös pidempinä ajanjaksoina ja samalla Sisäpiirin hinta laski alle puoleen aiemmasta!
 • Pikaviestien lähettämistä rajoitettiin siten, että voit edelleen lähettää rajattomasti viestejä, mutta vain kolmelle eri vastaanottajalle sekä kaikille Kaverit-listallasi oleville henkilöille. Tällä muutoksella pyrimme estämään pikaviestien käytön häiriköintitarkoituksessa. Sisäpiirin jäsenet voivat kuitenkin edelleen lähettää pikaviestejä ja yksityiskommentteja rajoituksetta.
 • Oman statuksesi ja sijaintisi päivitys onnistuu nyt simppelisti joka sivun oikeassa yläreunassa. Molemmat tiedot näytetään myös omassa profiilissasi.

Muutosten yhteydessä annoimme Sisäpiiri-aikaa kaikille tunnuksensa vahvistaneille käyttäjille. Saamasi käyttöaika määräytyy sen mukaan, kauanko tunnuksesi olisi ollut vielä voimassa. VIP-aika muutettiin Sisäpiiriksi kertoimella 0.1 eli 10 kuukauden VIP-jäsenyydellä sai kuukauden Sisäpiiriyden. Jos sinulla oli jo Sisäpiirin jäsenyys, lisättiin muunnettu VIP-aika sen jatkoksi.

Kaikille, joilla oli voimassaolevaa Sisäpiiri-aikaa, annettiin vastaava aika myös Deitti.net/Deluxen käyttöoikeutta.

Jokainen käyttäjä, jolla on toimiva sähköpostiosoite Cityn tiedossa, sai sähköpostitse tiedon annetuista Sisäpiiri- ja Deluxe-ajoista.

Toivomme näiden muutosten täyttävän toiveenne. Kehitämme jatkossakin Cityä toiveidenne mukaisesti, joten haluamme – ei, vaan vaadimme – teitä lähettämään risut, ruusut ja männynkävyt palautelomakkeella.