Suomessa tehdään paljon tyylikästä miesten muotia: tsekkaa nämä merkit

Tutustu suomalaisiin miesten muotibrändeihin (ja sitten jouluostoksille).

Suomessa osataan tehdä monipuolista miesten muotia. Tsekkaa tästä kotimaiset merkit, joilta voit hankkia räätälöidyn puvun, pehmeät kasmirvaatteet, tyylikkään kellon rannekkeen, t-paitoja, huppareita ja fashion statementeja. 

FRENN

FRENN tarjoilee viimeisen päälle räätälöityä ja hienostunutta miesten muotia, jossa on mukana reilu kourallinen leikkisyyttä. Kaupunkilaiselle miehelle suunnitellut vaatteet uhkuvat pohjoismaista yksinkertaisuutta, selkeitä linjoja, kiinnostavia jujuja ja kauniita leikkauksia - rentoutta ja hauskuutta unohtamatta.

Nomen Nescio

Nomen Nescio on helsinkiläinen unisex-vaatemerkki, joka luottaa minimalismiin ja pitkäikäisiin klassikoihin. Funktionaaliset, ajattomat tuotteet sopivat sekä miehille että naisille ja kestävät paitsi kulutusta, myös trendien muutokset. Vaihtuvien kokoelmien sijaan Nomen Nescion mallisto on pysyvä valikoima klassikkotuotteita, joita piristetään sesonkiuutuuksilla.

Vaella

Tamperelainen Vaella valmistaa laadukkaita, skandinaavisen yksinkertaisia miestenvaatteita. Yrityksen tarkoitus on korostaa vaatteiden sijaan niiden käyttäjää. Vaella luottaa villien kuosien sijaan puhtaisiin, selkeisiin linjoihin ja toimiviin leikkauksiin, jotka ratkaisevat yleisimpiä ongelmia miesten pukeutumisessa.

Dusty

Suomalainen Dusty on miesten muotia kokeellisissa, veistoksellisissa muodoissa, joissa karu tyyli ja huolellinen design yhdistyvät kauniisiin käyttövaatteisiin. Mielenkiintoiset leikkaukset ja laadukkaat materiaalit takaavat, että Dustyn vaatteen tunnistaa jo kaukaa. Taideteoksiin verrattavat vaatteet vaativat kantajaltaan halua persoonalliseen fashion statementiin.

Arela

Pääasiassa naisten vaatteita valmistavalla suomalaisella Arelalla, joka tunnetaan erityisesti laadukkaista kasmirvaatteistaan, on kokoelmassaan muutamia miesten tuotteita ja lukuisia unisex-vaatteita tarkoin harkituissa väreissä. Tyylikäs villapaita tai -huivi ja pehmeät kasmirverkkarit tekevät takuulla vaikutuksen, ja ovat huollettuna elinikäisiä vaatteita.

Arte Helsinki

Arte Helsinki on yhden miehen suomalainen käsityöyritys. Arte valmistaa laadukkaita nahkatuotteita, kuten lompakoita ja kellojen rannekkeita, ja tekee niitä myös mittatilaustyönä. Yrityksen isä Eero Arte innostui tekemään kellon rannekkeita, kun ei löytänyt itselleen tarpeeksi hyviä sopivaan hintaan. Arte Helsingin tuotteet valmistetaan käsin ja intohimolla laadukkaimmista mahdollisista materiaaleista.

Longdays

Tuore kalliolainen streetwear-merkki Longdays perustettiin vasta viime vuonna. Longdays myy omien sanojensa mukaan elämäntapaa: pitkiä päiviä. Ja lisäksi simppeleitä huppareita, t-paitoja ja lippiksiä. Kohderyhmänä ovat nuoret, urbaanit kaupunkilaiset, jotka Longdays tavoittaa vaivattoman coolilla läsnäolollaan.

Lue myös: Saint Vacant ja viisi kenkää, jotka mies tarvitsee elämänsä aikana

1 kommentti

Anooo

23.11.2016 19:46

Juu ei sitten voitu ympätä tähän samaan mitään linkkejä saiteille tai muuhun digipreesenssiin näitten ko. firmojen osalta.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi