Tyyli

Cityn tyylivinkit

Sametti-vallankumous!
Sametti. Sitä käyttää kaikki. Ainakin tänä syksynä. Niin kalliit merkit, kuten YSL, kuin käyttömerkit, Hennes & Mauritz, Guess ja Vero Moda, ovat pukeneet miehet ja naiset samettiin. Miehille tarjotaan leveävakosamettisia pikkutakkeja, naisille kapeavakosemettisia hipstereitä tai minihameita. YSL lisäsi samettia myös juhlapukuihin.

Muodin kirjat
Pääse muodin sisäpiireihin, ainakin mielikuvituksessasi. The devil wears Prada, Paholainen pukeutuu Pradaan on Vogue-lehden entisen assistentin Lauren Weisbergerin kirjoittama kirja vaativasta päätoimittajasta. Kirjan elokuvaoikeudet on ostettu. Näkyyks kello? Onko tukka hyvin? Mikä vaate? Joseph Epsteinin Snobbery the American version kertoo puolestaan kaiken amerikkalaisesta snobiudesta. Kirjoja saa tilaamalla Akateemisesta kirjakaupasta.

Pitkät kaulaliinat
Pitkä sen olla pitää. Ja ehkä myös paksu. Kaulaliina on talven juttu. Väitetään, että Madonna on jo käyttänyt pitkää kaulaliinaa sateisessa Lontoossa. Lienee kuitenkin hätävarjelun liioittelua, vaikkei kesä olekaan Englannissa ollut yhtä lämmin kuin Suomessa. Marc Jacobsin disainama kaulaliina on pitkä ja raidallinen. Värinkäyttö on vapaa.

Folklore
Hippitrendi on muuttunut folkloretrendiksi. On kukkaa, pitsiä ja muuta sekasotkua. Yleisilme on suorastaan epäsiistin sekava. Dior on nimittänyt trendin funky folkloreksi. Pitkä kaulaliina on olennainen osa folkloretrendiä. Kansanjuhlaa vietetään yhtä lailla Benettonilla, Hennes&Mauritzilla, Vero Modalla kuin Zaralla.

Ostoslista

1. Dior: Addict ja Ralph Lauren: Glamorous
Yksi asia on varma, jompikumpi näistä tuoksuista on syksyn hittituoksu. Dior Addict sopii kaikille Guccin Rushista pitäneille, Glamorous on hienostuneen seksikäs ja sopii esimerkiksi Salvatore Ferragamon tuoksun ystäville. Addict EDP 20 ml 38 e ja Glamorous 30 ml 45 e.

2. Garnier: Synergie Pure, Deep Cleansing gel wash. Deep cleansing ingredient + zink
Erinomainen ”minttuhenkinen” kasvonpuhdistusaine. Raikastaa kasvot ja virkistää erityisesti krapula-aamuna.

3. Louis Widmer: Lip care SPF 10.
Etsitkö huulirasvaa joka tekee huulesi mattaisiksi ja luonnollisen ”kalpeiksi”? Widmerin rasva ei näytä, eikä tunnu rasvalta. Täysi kymppi.

Tyylifakta: merkkijärjestys

Yhdysvaltalainen talouslehti Forbes pisti luksusmerkit marssijärjestykseen kesäkuun numerossaan. Merkkien arvioinnissa käytettiin muun muassa markkinointia ja jakelukanavien hallintaa. Vaatteiden top kolmonen on Chanel, Gucci, Louis Vuitton. Absolut on maailman paras merkki.

1. Absolut 2. Harley-Davidson 3. Tiffany 4. Ritz-Carlton 5. BMW 6. Chanel 7. Rolex 8. Gucci 9. Mercedes Benz 10. Bacardi.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi