Blogi

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2007.
Seuraava

Jep jep  1

Uusi käynti lääkärillä ja uudet kokeet. Saas nähdä mikä on tuomio, kunhan kokeiden tulokset selviää... sairasloma ainakin jatkuu edelleen. Harmitti niin paljon tämä olotila, että päätin piristää itseäni jollain ja ostin sitten kaksi uutta levyä. Ihan parhautta!

Onneksi viikonloppuna on jotain kivaa tiedossa. Perjantaina äitini ja veljeni ovat tulossa luokseni ja lauantaina suuntaamme nenät kohti Tukholmaa. Ja ensi viikolla olisikin sitten talviloma.

Pyynö arvostaa.


Arvailuja  2

- Päivää, mitäs sulla?
- No mä olen ollu nyt viis päivää kuumeessa, tosi kummallista kun se nousee aina illalla vaan. Nuha ja kaikki muu on jo oikeestaan hävinny, mut toi kuume...
- Ok, se on kuule se influensa. Sitä on nyt niin paljon liikenteessä.
- Ahaa...
- Nii et mitäs varten sä olet täällä? Oot sä huolissa sun tilasta vai tarvit sä lisää saikkua?
- No oikeestaa vähän kumpaakin, en mä oikeen kipeenäkään voi töihin mennä.
- No katotaan toi veri ja katotaan sit...

(Tämän jälkeen sormesta imutellaan verta ja laitetaan se tuubiin, heilutellaan tuubia, heitetään se vahingossa lattialle ja laitetaan lopuksi johonki laiteeseen, joka piippaa muutaman minuutin päästä.)

- Joo, on tää vähän kohollaan.. mut ei paha. Laitetaan sitä saikkua. Montako päivää laitetaan?
- No en mä osaa sanoa, niin että olisin terve.
- No miltä susta tuntuu... kaks vai kolme? Et mitenkä olis?
- No kai sit se kolme et olen varmasti terve. Ei sitte tarvis täällä rampata joka toinen päivä.
- Ok, mä laitan sen.
- Kiitti...


Tee-se-itse-nainen  1

Olen tänään ollut oikea martta...siis sellanen ihmenainen, jolla on neuvo tai niksi joka juttuun. :) En voi kuitenkaan ottaa kunniaa kyseisistä jutuista itselleni, sillä kaikki konstit löysin netistä. Olen puhdistanut vessanpöntön kalkkisaostumista ruokasoodan ja etikan sekä sitkeän hankauksen avulla. Lisäksi sain teipin jättämän ikävän liimajäljen kaapin ovesta pois rasvalla. Loppuhuipennuksena laitoin uudet silikonit laattojen reunaan. Nyt poksauttelen vähän popcornia ja avaan siiderin.

Ainiin. Olen edelleen kuumeessa.. viidettä päivää. Päivät menee ilman mutta aina illaksi nousee kuume... mielenkiintoista. Huomenna on pakko lähteä kai lääkäriin.

Mukavaa lauantai-iltaa!



Happamia sanoi kettu...  2

Ilmoitin työpaikalleni että olen tulossa huomenna töihin. Kuumetta ei enää ole ja muutenkin olo on jo parempi, joten mielestäni on siis aivan luonnollista että palaan töihin. Kun siis ilmoitin tämän asian, niin minulle vastattiin että "Jaahas, olet siis kokenut ihmeparantumisen..." WTF?!?

Jäi aika hapan maku suuhun.


Seuraava