Blogi

Näytetään kirjoitukset kesäkuulta 2007.
Seuraava

Havaintoja  3

Kun lähtee illalla käymään yllätyskäynnille terassille, niin miksi sitä tulee kotiin vasta aamuyön tunteina, vaikka terassit on ollut kiinni jo monta tuntia? Venähti näköjään taas kerran ilta aamun puolelle. :)

Illan saldona on epämääräinen läjä kuitteja käsilaukun pohjalla, jotka kertoo siitä että pankkikorttia on taas vingutettu oikeen huolella. Äsken kun heräsin, niin huomasin että vessan lattialla oli vastassa kummallinen mytty vaatteita. On näköjään tapahtunut aika nopea kuoriutuminen kun olen kotiutunut. :)

Positiivista tässä on se, että vaatteet ei enää haise tupakalle. Eikä hiukset. Tosin huomattiin illan aikana ystäväni kanssa uutena hajuhavaintona sellainen asia, että nyt baarissa haisi hiki. :/ Hyi yök! Tosin ehkä jotain tekemistä silläkin, että paikka oli aivan ääriään myöten täynnä ihmisiä ja ilmakin oli eilen jokseenkin kuuma, mutta silti... Deodoranttia ihmiset, käyttäkää deodoranttia!

Nyt lähen syömään aamiaista. Kauhea nälkä ja kahvin himo. Aurinkoista päivää mussukat!



Kesäfiilis  6

Ei taas väsytä ollenkaan. Tiedän että aamulla on herätys ennen kuutta ja nyt pitäisi jo olla unten mailla. Mutta ei vaan yksinkertaisesti väsytä, ei sitten ollenkaan. Tosin tämä nyt ei ole mulle mitään uutta, tällainen iltavirkkuhan mä aina olen ollut.

Huomenna olisi tiedossa retki. Mä tykkään retkeillä lasten kassa, vaikka toisaalta retkipäivät onkin tavallisia arkipäiviä tuplasti rankempia. Pitää olla koko ajan niin skarppina, että siihen menee ihan kauheesti energiaa. Mutta kun näkee sen lasten riemun ja ilon, mitä ne kokee nähdessään ja oppiessann uutta niin tajuaa, että se tsemppaaminen on ollut kyllä sen arvoista. Siksi mä ehkä just tykkäänkin työstäni niin paljon, koska siinä saa välittömästi lapsilta palautetta ja huomaa onko asiat hyvin vai ei. Lapset vaan yksinkertaisesti on niin vilpittömiä ja rehellisiä.

Viime viikolla oli töissä kevätjuhlat ja nyt on sitten oikeastaan jo aika rento meininki töissä, kun lapset vähenee kokoa ajan mitä pidemmälle kesä etenee. Ja mulla on enää muutama viikko töitä ja sitten alkaa piiiitkä kesäloma! Mä odotan jo lomaa ihan kieli pitkällään; että saa vaan nukkua, köllötellä auringossa, rentoutua ja levätä. Ja syödä mansikoita! Ostin tänään ensimmäiset mansikat ja ne maistui ihan älyttömän hyviltä. Mä rakastan mansikoita. Niistä tulee aina lapsuus mieleen ja mummin ja ukin mansikkamaa. Voi niitä aikoja...

Taidan lähteä lukeman jotain naisten hömppälehtiä. Josko se Unimasa muistaisi kurvata jossain vaiheessa tätäkin kautta. Sitä odotellessa. Öitä mussukat!


Viikonloppu ohi  3

Eiliset ylioppilasjuhlat meni mukavasti. Oli hauska nähdä ihmisiä, joita en ollut nähnyt vuosiin. Jäin sitten lopulta yöksi juhlapaikkaan, kun en enää jaksanut keskellä yötä lähteä taksilla ajelemaan pitkin kaupunkia. Yleensä olen aina äitini luona yötä kun käyn täällä "kotona", joten oli ihan kiva välillä olla isänkin perheen luona.

Porukat heitti mut tänään iltapäivästä takasin äidille ja käytiin matkalla palauttelemassa kaikkia laina-astioita ja muita härpäkkeitä. Satuttiin sitten juuri sopivasti yhteen paikkaan katsomaan, kuinka lehmät päästettiin ensimmäistä kertaa kesälaitumelle. Voi sitä riemua! Häntä pörhössä ne kirmasi ulos navetasta ihan into piukassa. ;)

Näytin kyllä äärimmäisen naurettavalta seisoessani täysissä juhlatamineissa lehmähaan vieressä tuijottamassa lehmiä korkokengät uponneena heinikkoon! :D Harmi ettei ollut kameraa ikuistamassa sitä koomista näkyä.


Höpön löpöä  1

Sain pari viikkoa sitten unohtuneet korvikseni takaisin. Hyvä juttu, koska niitä olikin jo vähän ikävä. ;) Ehdin kyllä ostaa jo uudet vastaavat tilalle mutta eipä tuo haittaa. Onpahan taas lisää jotain, mitä hukata tai unohtaa.

Lorvailen kotona koska en vielä saa mennä töihin. Pitää ottaa ylitöitä pois. Kassi on pakattu jo viikonlopun vietto varten eikä ole oikeen mitään tekemistä. Taidan lähteä valumaan kohti keskustaa ja mennä sitä kautta töihin. Sitten pari tuntia töitä ja illalla nenä kohti mutsin pöperöitä. Äitä, täältä tullaan! :)


Seuraava