Blogi

Näytetään kirjoitukset heinäkuulta 2007.
Seuraava

Huh huh!  5

Teen just nyt pientä välikuolemaan kotona. Tulin hetki sitten kotiin risteilyltä ja kohta pitäisi lähteä Linnanmäelle riekkumaan koko päiväksi sukulaislasten kanssa. Kääk! Ei pysty kyllä mihinkään laitteisiin menemään, on niin heikko happi.

Oli kyllä hauska reissu taas kerran. Nukuin about kaksi tuntia, join ehkä vähän liian paljon, nauroin niin paljon että poskilihakset on ihan kipeät ja unohdin kokonaan syödä! Ihan oikeesti unohdin, kun oli niin hauskaa. Hyvä etten äsken kotimatkalla nääntynyt sporapysäkille nälissäni.

Puuh... nyt pitäisi kai lähteä suihkuun ettei kummilapset säntää paniikissa karkuun kun näkee mut. Toivottavasti jaksan kiivetä Linskin mäen ylös. Saatan ehkä nääntyä sen juurelle, vaikken sporapysäkille nääntynytkään. Saas nähä kuinka käy. Tarvisin ehkä pizzaa... Ja toimivat aivot. Nää omat tuntuu olevan nyt tosi jumissa. *jumittaa*


Parhautta  4

Voisiko joku tulla petaamaan mun sängyn? Otin lakanat pois ennen kuin lähdin tapaamaan ystävääni enkä mä tauno tajunnut pedata sitä ennen lähtöäni. Aika tylsää nyt keskellä yötä alkaa petaamaan sitä. Ei millään jaksaisi mutta pakkohan se on. Toisaalta on kyllä ihanaa kellahtaa puhtaisiin ja hyvän tuoksuisiin lakanohin mukavan illan jälkeen.

Olisi paljonkin kirjoitettavaa taas tänne blogiini mutta nyt en enää jaksa. Sanonpahan vaan että oikeen hauska ilta; hyvää viiniä ja ruokaa ja paaaaaljon naurua. Varpaat on ihan muussian uusin kenkien jäljiltä ja rahapussista kurkistelee taas vino pino kuitteja kaiken shoppailun ja humputtelun jälkeen mutta en nyt jaksa ressata niistä. Mulla on loma ja nyt on kesä! Enkä sitä paitsi muista ihan heti milloin olisin viimeksi nauranut yhtä paljon kuin tänään. Kettu kuittaa!


Arg!  5

Nyt ärsyttää... tai melkein jopa v*tuttaa. :( Oli kivoja suunnitelmia tälle päivälle ja sitten yhtäkkiä ei olekaan kun kaveri tekee oharit. Olisin voinut aamusta asti köllötellä vaikka auringossa ja suunnitella illalle muuta menoa jos olisin aikaisemmin tiennyt ettei nähdäkään tänään. Toisaalta ymmärrän ystäväni syyt oikeen hyvin mutta silti... Harmittaa, sillä itse pidän kyllä yleensä lupauksistani kiinni.

No ei voi minkään. Kiskon vaatteet päälleni ja lähden kostoksi yksin shoppailemaan. Taidan käydä hakemassa yhden eilen näkemäni takin pois alennushyllystä. Oli kyllä tarkoitus pyytää kaveri makutuomariksi mutta osaan mä sen hitto yksinkin ostaa. *uhoaa*

Edit. Uusi juonen käänne. Menen sittenkin alkuperäisen suunnitelman mukaan. Hianoo! Taidetaan olla melkoisia tuuliviirejä molemmat. ;D



Patteri  1

Miten voi perse ja reidet tulla kipeäksi siitä että maalaa patteria? Ja polvetkin on ihan muussina. Ihan kun olisin kontannut kilometrikaupalla. :/ Mutta nyt on sekin homma tehty. Ja vaikka itse sanonkin, niin onhan ne nyt paljon hienommat kuin ennen. Toivottavasti en ihan heti keksi maalata niitä uudelleen, sen verran "moniuloitteiset" patterit on meinaan kyseessä. ;)

Ennen
Ennen
Jälkeen
Jälkeen

Seuraava