Ex ( ja muista suhteista )

  • -Saphira-

Olin pakollisella nettivapaalla muutaman päivän, sillä jostain syystä koneeni oli päättänyt olla yhdistämättä minua enää nettiin. Onnekseni en ole polttanut kaikkia siltoja takanani, joten saatoin hyvällä omallatunnolla ottaa tällaisessa hädässä yhteyttä exääni. Nyt kone toimii taas ja samalla tuli vaihdettua kuulumisia. Kiitos vielä kerran avusta. (Tiedän että löydät tämän blogin täältä kuitenkin.) :)

Ja sitten asiasta toiseen... Olin viime viikonloppuna kuuntelemassa Jenni Vartiaista ja tykkäsin kovasti. Hienoa musiikkia ja hyvä show. Keikan jälkeen jatkettiin vielä muutamalle ja sieltä nakkikioskin kautta kotiin iloisissa aamuyön tunnelmissa. Nakkikioskin kulmalla tuli vastaan yksi tuttu mies. Pikaiset heipat ja siinä se. Mutta siitä se koko ajatus sitten lähtikin...

Tämän kohtaamisen jälkeen kävin hyvin mielenkiintoisen keskustelun entisten kumppaneiden/suhteiden/säätöjen/hoitojen lukumäärästä… tai kuka nyt milläkin nimellä niitä haluaa kutsua. Mutta tarkoitan nyt niitä ihmisiä, joiden kanssa olet ns. harrastanut seksiä. Koska olen lukenut Cosmopolittani huolella, tiedän että oikea lukumäärä on aina kolme. Kysyttiinpä sinulta mitä tahansa, muista aina sanoa kolme. Kolme... ei kuulosta liian helpolta tapaukselta mutta ei myöskään siveyden sipulilta. Vai?!?

Varmasti ihan hyvä neuvo jollekin, mutta itse uskon ennemmin rehellisyyteen. Miksi peitellä elettyä elämää, sillä valehtelemalla ei suhteelle luoda muuta kuin huono pohja. Tietenkään kaikkia asioita ei tarvitse tonkia pohjamutia myöten ja jokaiselle suotakoon myös oikeus kertoa asioista juuri niin paljon kuin haluaa ja mikä oikealta tuntuu, mutta itse haluaisin ainakin rehellisen vastauksen, olkoon se sitten mitä tahansa. Se, kuinka monen ihmisen kanssa kukin on harrastanut seksiä, riippuu tietenkin aika monesta asiasta. Ainakin ikä, seurustelusuhteiden lukumäärä ja niiden pituus vaikuttavat varmasti osaltaan siihen, kuinka monen ihmisen kanssa kukin on ollut. Rohkenen myös veikata, että erilaiset persoonallisuuspiirteetkin vaikuttavat tähän. Meitä kun on niin moneen junaan…

Ja ei, se ei ole kolme. ;)

Kirjoitettaessa soi Manu Chao: Tristeza Maleza

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:07

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus