Hamsteri pöllytti mattoja

  • -Saphira-

Olen siivonnut tänään oikeastaan koko päivän. Olen kantanut laatikkokaupalla tavaraa vinttiin ja roskikseen. Luulin heittäneeni jo kaiken turhan pois muuton yhteydessä mutta toisin on näköjään käynyt. Miten ihmisellä voikin olla niin paljon tavaraa?

On pakko kai tunnustaa: mä olen hamsteri. Kerään kaikkea turhaa ja tarpeetonta enkä loppuen lopuksi edes muista mitä pahvilaatikoissa on. :/ Onneksi tässä kämpässä säilytystilat ovat rajalliset, joten tällä hetkellä vintissä odottaa pahvilaatikoittan tavaraa, jonka aion myydä kirpputorilla. (Kunhan pääsen sinne joskus.)

Päätin vihdoinkin viedä villamattoni ulos, koska huhujen mukaan villamattoa kannattaa välillä kieritellä lumihangessa. Matto kuulemma puhdistuu ja raikastuu. Joten ei muuta kun matto rullalle ja ulos. Luistinradaksi muuttunut takapiha ja portaissa yllättävän painavaksi muuttunut matto takasivat sen, että naapurit pitävät minua tästedes varmasti hulluna jos sattuivat näkemään seuraavan episodin.

Kaaduin pihalla matto kainalossa ja tömpsähdin lumihankeen. Makasin hangessa maton alla ja nauroin. Taistelin maton kanssa hetken aikaa upottavassa hangessa kunnes sain sen joten kuten takaisin rullalle ja jatkoin matkaani mattotelineelle. Lunta oli polviin asti ja matto painoa aina vain enemmän. Kun vihdoin pääsin telineelle, matto oli valahtanut epämääräiseksi kasaksi ja raahasin sitä hankea pitkin viimeisen metrin. Pöllyttelin sitten sitä hetken aikaa telineen päällä lumella ja harjasin sitä harjalla ja lopulta rapsin ylimääräiset lumet pois. Taas matto rullalle ja kotiin. Koska ulkona ei ollut juurikaan pakkasta, lumi tarttui mattoon kiinni odotettua hanakammin, joten ajattelin viedä maton hetkeksi vinttiin kuivumaan. Taas rulla levisi kesken matkan ja raahasin jokseenkin epämääräistä myttyä portaissa viisi kerrosta ylöspäin. Vintissä jouduin vielä kikkailemaan tovin maton kanssa ennen kuin sain sen virittettyä naruille, jotka olivat minun pituuteeni ja maton painoon nähden aivan liian korkealla.

Mutta nyt on hyvän tuoksuinen ja paljon puhtaampi matto lattialla. Ainakin tahdon ajatella niin. ;)

Kirjoitettaessa soi PMMP: Kovemmat Kädet

3 kommenttia

-Saphira-

3.2.2007 19:10

Kiitos vinkistä! Tosin matto saa kyllä odottaa seuraavaa kerta varmaan melko kauan, oli se sen verran rankka reissu. :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Jatuli

6.2.2007 13:11

Olalla on helpoin kantaa, ei taatusti rulla leviä!

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:33

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus