Järjen ääni

  • -Saphira-

Kiitos taas jälleen kerran ystävälleni, joka sai taottua minulle järkeä päähän. Miksi pilaisin elämäni odottelemalla turhia ja toivomalla toivottomia? Miksi heittäytyisin taas tuntemattomaan, jonka tiedän jo entuudestaan? Miksi satuttaisin itseäni kun ei ole pakko? Tietyt asiat ei koskaan muutu, eivätkä tietyn tyyppiset ihmiset.

Pelimies on pelimies vaikka olisi kuinka vapaa tahansa. Kyllä minä sen tiedän, tarvitsin vain taas kerran muistutuksen siitä joltain muulta. Oma järkeni kun tuntuu aina olevan jossain ihan muualla kun kuulen kyseisestä herrasta pihahduksenkin.

Mutta nyt on järki palannut päähän. Menneisyys pysyköön menneisyytenä. Katse on luotu tulevaisuuteen. Tuokoon se tullessan jotain aidompaa. Ja jotain pysyvämpää.

Kirjoitettaessa soi POTF: Don´t Mess With Me

2 kommenttia

-Saphira-

2.2.2007 19:30

Totta. Siksi aionkin ostaa ehkä vielä varmuuden vuoksi silmäläpät, että katse pysyy varmasti etiä päin. Siis sellaiset, joita käytetän hevosilla. :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:33

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus