Happy happy joy joy!

  • -Saphira-

Tänään on erityisen hyvä päivä. Olen ollut reipas tyttö. Kävin aamulla uimassa ja kävelin kauniissa auringonpaisteessa kotiin. Samalla reissulla hain eilen suutariin unohtamani kengät. Nyt niissä on uudet korkolaput ja molemmat saappaat on kuin uudet. Ihme että niistä enää edes sai kävelykelpoisia. Ilmeisesti kiltti suutarisetä on myös puhdistanut ja lankannut kenkäni, koska ne todellakin näyttävät ihan uusilta. Vähän hävetti kun vein ne niin kauheassa kunnossa sinne, mutta kaipa tuossa työssä on tottunut näkemään kaikenlaisia jalkineita.

Eilen oli jotenkin tosi surkea päivä. Olin totaalisen väsynyt raskaan työviikon jälkeen ja oli ihan hirveä ikävä toista. Kaiken lisäksi sain kuulla, että eräs ystäväni ei ehkä koskaan voi saada lapsia. En vaan pysty käsittämään miksi ihmiset, jotka niitä haluaisivat ja jotka taatusti huolehtisivat lapsistaan parhaalla mahdollisella tavalla, eivät niitä välttämättä koskaan saa. Ja sitten on niitä, jotka vain katsovat toiseen sukupuoleen ja lisääntyvät kuin jänisket, eivätkä edes välttämättä sitten huolehdi lapsistaan. Tuntuu väärältä ja epäoikeudenmukaiselta.

Eilisen jälkeen tämä päivä tuntuu siis erityisen hyvältä. Olen menossa pitkästä aikaa katsomaan kummipoikaani. Samalla pääsen juoruilemaan ystäväni kanssa ja näen hänen uuden kodin. Sen jälkeen suuntaan toisen luokse odottamaan hänen kotiutumistaan. Yöllä pitää ajaa lentokentälle noutamaan mies kotiin. Pääsen siis vihdoinkin koko viikon kaivertaneesta ikävästä eroon!

Puspus mussukat, ihanaa lauantaita kaikille!

Kirjoitettaessa soi Jamiroquai: Love Foolesophy

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:06

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus