Kahden asunnon loukko

  • -Saphira-

Olen joutunut ns. kahden asunnon loukkuun, ja koska en vietä täysipainoisesti aikaa kummassakaan, kotini näyttää lähinnä joltain huoltopisteeltä. Kaikki on vähän vinksin vonksin, tai ainakin heikun keikun. Tulen, olen pari päivää ja pakkaan taas reppuni lähteäkseni toisen luokse. Eteisessä on aina jonkinnäköinen laukku lähtövalmiudessa, joko minun tai toisen. Ja samoin on toisen luona. Asun siis nykysin repussa. :/ Äärimmäisen raivostuttavaa.

Tekisi mieli laittaa kämppä vuokralle ja muuttaa hynttyyt yhteen, se olisi rahallisestikin varsin hyvä ratkaisu. En kuitenkaan halua kiirehtiä minnekään. Olen asunut yksin lähes viisi vuotta, joten en tiedä osaisinko enää edes asua jonkun kanssa. Olen aina ollut jollain tavalla itsekäs, eivätkä nämä yksinäiset vuodet ainakaan ole yhtään vähentäneet tätä luonteenpiirrettä minussa. Minulla on joku ihmellinen omistuskompleksi tavaroistani, ja tämän asian kanssa olen joutunut painiskelemaan jo vuosia.

Olenkin siis viime aikoina miettinyt kovasti sitä, miltä tuntuisi tulla kotiin, jossa joku odottaa. Kotiin joka on meidän, ei minun. Kotiin, jossa asuu kaksi ihmistä, ei yksi. Kotiin joka on yhteinen, ei oma. Ilokseni olen voinut todeta, että tällainen ajatus ei tunnu ollenkaan hassummalta. Ehkä minusta on siis vihdoinkin kasvamassa aikunen. Olen valmis jakamaan asioita, en omimaan. Se tuntuu hyvältä.

On ollut mielenkiintoista huomata viimeisen puolen vuoden aikana, miten paljon toisen ihmisen läsnäolo ja luonne vaikuttaa minuun positiivisesti. Toivottavasti se on näkynyt myös ulospäin, sillä tunnen olevani enemmän elossa kuin aikoihin. Haluan miettiä yhteistä tulevaisuutta, ja ensimmäistä kertaa tiedän myös, että tunne on molemmin puolinen. <3

Sitä tulevaisuutta odotellessa jatkan repussa asumista vielä hetkisen. Hyväähän kannattaa aina odottaa. :)

Kirjoitettaessa soi Chisu: Muut

3 kommenttia

Mika

11.2.2008 18:12

Sun ei sentään tartte maksaa kahta kämppää. Joskus oon sellastakin tehnyt - yksin. Se ei ollut kivaa, mutta lainarahaahan se vaan oli. :D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

-Saphira-

11.2.2008 19:53

No joo, vähän erillainen loukko nyt kyseessä. ;)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:06

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus